Ezo

Ha ez a két vonal összeér a tenyereidben, az valami elképesztőt jelent!

Illeszd össze a két tenyered és tudd meg, mit árul el a felső vonal az életedről!

 A tenyér vonalainak vizsgálata az ókori Kínáig nyúlik vissza. Állítólag rengeteg információ kiolvasható a tenyerünkből az életünkre és a jövőnkre nézve. Most annak járunk utána, mit jelent, ha a kezeidet összeillesztve a két tenyér felső vonalai egymás folytatásai, és annak is, ha külön utakat járnak – különös tekintettel a szerelmi életedre.

Tedd össze a képen látható módon a kezeidet és nézd meg, milyen viszonyban áll egymással az ujjak alatti első vonal!

Ha ez a két vonal összeér a tenyereidben, az valami elképesztőt jelent!

Ha a bal tenyér vonala van feljebb…

Valószínűleg igazi harcos vagy, ami a szerelmet illeti. Lehet, hogy mások agresszívnak tartanak, pedig csak kitartóan mész azután, akit szeretsz. Ez egyben elképesztő hűséget és szenvedélyt is feltételez a részedről. Szereted a kihívásokat és kiemelkedően sármos, vonzó külsővel áldott meg a sors.

Ha a jobb tenyér vonala esik feljebb…

Sokat mondták neked gyerekkorodban, hogy koravén vagy? Ez azért van, mert a lelked idősebb. Valószínű, hogy egy nálad jóval idősebb társ mellett kötsz ki. De te különben sem szereted követni a többség által járt ösvényt – rajongsz a különleges dolgokért.

Ha a két vonal egymás folytatása…

Nagyon tiszta a szíved, mondhatnánk úgy is: te visszaadod az emberségességbe vetett hitet. Józan eszed érzékenységgel párosul, így nagyon empatikus vagy. Olyan tökéletes társra lelsz majd, akit a körülötted lévők tökéletesen elfogadnak.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top