Ezo

9 trükk, amik segítségével intuitívabbá válhatsz

Sokszor halljuk, hogy "hallgass a megérzésedre!", mikor valamiben nem tudunk dönteni. De mi van, ha egyszerűen nem halljuk ezeket a belső hangokat?

 Amikor egy helyzetben nem tudunk dönteni, gyakran jön a jó tanács: “hallgass a belső hangra, mert az sosem hazudik”! Lehet, hogy a megérzéseink nem hazudnak, de mi van, ha mi semmit nem hallunk odabentről? Szerencsére bizonyos technikákkal felerősíthetjük az intuitív képességeinket, azaz felcsavarhatjuk a belső hangok hangerejét. Lássuk, mit kell tennünk!

9 trükk, amik segítségével intuitívabbá válhatsz

1. Meditáljunk

Ha sikerül lecsendesíteni az elmédben tomboló gondolatok zaját, könnyebb lesz meghallanod a megérzéseidet. Ehhez remek segítséget nyújt a meditáció.

2. Kerüljünk kapcsolatba a természettel

Töltsünk minél több időt a szabadban, ahol a külvilág idegesítő zajai nélkül csak befelé figyelhetünk.

3. Alkossunk

Bármilyen kreatív tevékenység segít intuitívabbá válni, legyen az éneklés, tánc, zenélés, rajzolás, festés vagy írás. Ha nem érzel magadban tehetséget egyikhez sem, mélyülj el a színezésben!

4. Legyünk testtudatosak

Ha megérted a tested folyamatait, könnyebben tudsz figyelni a lelked rezdüléseire is. 

5. Tanuljunk meg figyelni

Ahhoz, hogy tudj magadra figyelni, elengedhetetlen, hogy másokat is képes legyél figyelmesen hallgatni.

6. Engedjük el

Azokhoz a dolgokhoz, amikhez nem érdemes, ne ragaszkodj! Csak elnyomják a jövőre vonatkozó megérzéseidet.

7. Maradjunk pozitívak

Próbáld minden helyzetben megőrizni a pozitív attitűdöd, szórakozz, és nevess sokat! Ilyen környezetben csak úgy sziporkáznak majd a megérzések!

8. Vezessünk naplót

Nem muszáj a hagyományos értelemben vett napi beszámolóra gondolnod: vezethetsz álomnaplót vagy gondolatfüzetet is a lényeg, hogy tudatosan figyelj az érzéseidre, benyomásaidra.

9. Válasszunk szerencseszimbólumot

Legyen az egy szám, egy állatka vagy egy szimbólum, a lényeg, hogy tudd, mire kell gondolnod, ha szerencsét kívánsz magadnak!

Forrás: Ozock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top