Ezo

Tudd meg, milyen háziállat illik a csillagjegyedhez!

Bár azt mondják, a kutya az ember legjobb barátja, ez nem vonatkozik mindannyiunkra. A horoszkópod most segít, hogy megtaláld a hozzád igazán illő házikedvencet!

 A mondást, miszerint a kutya az ember legjobb barátja, mindenki ismeri. De egyáltalán nem mindegy, hogy a jellemünkhöz milyen fajta kutyát választunk, és persze sokan vannak olyanok is, akikhez jobban passzol egy cica vagy akár egy teknős. A csillagjegyed most megmondja, milyen házi kedvencet válassz, hogy mindketten boldogok legyetek!

Tudd meg, milyen háziállat illik a csillagjegyedhez!

 Kos

Nem szeretsz unatkoznia, ezért egy aktív, játékos kutyus lenne melléd a legjobb társ. Hajlamos vagy hirtelen felindulásból döntést hozni, de akár egy cica, kutya vagy iguána mellett döntesz, meg fogod találni a módját, hogy tiszta szívvel szeresd.

Bika

Kényelmes, lassú életritmusodhoz jól alkalmazkodna egy lusta cica vagy egy olyan megbízható kutya, mint egy border collie.

Ikrek

Mivel a kommunikáció nagyon fontos számodra, ezért egy papagáj kiváló partnered lehetne! De egy extravagáns kígyót is el tudnak melléd képzelni a csillagok.

Rák

A család mindenekfelett – mi mást választhatna a hagyománykedvelő Rák, mint egy megbízható házőrzőt? Egy golden retriever vagy egy labrador boldoggá tenne téged és az egész családot.

Oroszlán

Egy gyönyörű cica vagy egy csinos spániel való hozzád – aki hasonlít hozzád a büszkeséget és a hiúságot illetően.

Szűz

Neked mindegy, milyen állat, a lényeg, hogy segíts rajta: az biztos, hogy ha kedvencet keresel magad mellé, az állatmenhelyeket célozod meg.

Mérleg

Nem lenne jó, ha a számodra fontos harmóniát megzavarná egy agresszív vagy kiszámíthatatlan állat. Maradj a megbízható, nyugodt jellemű kutyafajtáknál.

Skorpió

Komplex és intenzív jellemedet egy macska képezné le a legjobban, de a mély szereteted egy kutyával tudnád legjobban megosztani.

Nyilas

Amikor azt mondják, a kutya az ember legjobb barátja, azt is mondhatnák, a kutya a Nyilas legjobb barátja! Kalandozd be a világot egy hű társsal, aki ugyanúgy élvezi majd az élményeket, mint te!

Bak

Valószínű, hogy a munkád miatt sok időt töltesz egy helyben – akár otthon, akár egy irodában. Egy fegyelmezett állat illik hozzád, aki nem zavar munka közben: például egy perzsa macska.

Vízöntő

Extravagáns jellemedhez különleges háziállat illik – lehet az egy boa, egy iguána, sőt akár egy háziasított kismalac is!

Halak

Lehet, hogy közhelyesen fog hangzani, mégis jól illik hozzád, hogy halakat tarts otthon. A jelenlétük megnyugtat, és segít a meditációban is.

Forrás: The Astrologer

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top