Ezo

Így készülj fel a Merkúr retrográd időszakára – ma kezdődik!

Augusztus 30-ától szeptember 22-ig a Merkúr hátráló mozgást végez – tudd meg, hogyan befolyásolja a te életedet is ez a jelenség!

 A Merkúr retrográd időszaka azt jelenti, hogy a bolygó a Szűz 14. fokától hátráló mozgást végez. Ez az időszak idén augusztus 30-án veszi kezdetét, és egészen szeptember 22-ig tart majd. Az égi jelenség az egész életedre, testedre és lelkedre is befolyással lehet, ezért érdemes felkészülni rá. Adunk pár tippet, hogyan.

Így készülj fel a Merkúr retrográd időszakára - ma kezdődik!

Kerüld mind a vitákat, mind a megegyezéseket

Az ügyintézésekben, megállapodásokban könnyen fordulhatnak elő félreértések, ezért ne erre az időszakra időzítsd a fontosabb ügyleteket.

Ne tervezz előre fontos eseményeket

Ha van rá lehetőséged, ne erre a pár hétre tervezz meetingeket, vagy más jelentős eseményeket! Nem úgy sülhetnek el a dolgok, ahogy szeretnéd.

Ne vegyél nagy dolgokat

 Valójában ajánlatos lenne, ha semmire nem költenénk ez alatt az időszak alatt. Az ok, hogy a vásárolt áru valószínűleg hibás vagy rossz minőségű lesz. Ha mégis beruházol valamire, mindenképpen őrizd meg a blokkot!

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top