Ezo

4 dolog, amivel minden Rák csillagjegyű tud azonosulni

Itt az idő, hogy jobban megismerjük a Rák csillagjegyben születetteket!

 Mit tudunk a Rákokról? Hogy szeretik a hagyományos dolgokat, bármikor fordulhatunk hozzájuk tanácsért, végtelenül empatikus és kedvesek. De ez még korántsem minden! Most olyan dolgokról rántjuk le a leplet a Rák lelkével kapcsolatban, amiről talán még ő maga sem tudott.

4 dolog, amivel minden Rák csillagjegyű tud azonosulni

1. Állandó szüksége van szeretetre, hogy funkcionálni tudjon

A Rák minden csillagjegynél jobban igényli, hogy állandóan azt érezze, szeretik. Nincs nagyobb sértés egy Rák számára, mint mikor elutasítják a közeledését vagy a vendégszeretetét és ignorálva érzi magát!

2. Nehezen ereszti el a múltat

A Rák jegyben születettek nem felejtenek! Nagyon nehezen engedik el a múltat, és ha valaki megbántotta őket, akár egy életen át képesek a bocsánatkérésre várni.

3. Ki nem állhatja a tömeget

Ha egy Rákkal tervezel programot, kerüld el a zsúfolt helyeket: sokkal jobban szeret kisebb, meghittebb helyeken lenni, vagy szűk baráti társaságban.

4. A bizalom számára mindennél fontosabb

Egy Rák nehezen alakít ki új, mély kapcsolatokat. Ha új helyre költözik, óvatos – mindenről meg akar bizonyosodni, mielőtt beleugrana. Ám ha valakivel kiépíti a bizalmat, azt kincsként őrzi!

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top