Ezo

5 jel, hogy a spirituális mentorod próbál kapcsolatba lépni veled

Furcsa véletleneknek hiszed, pedig valójában fontos jelek – nézzük, mikor gyanakodhatsz rá, hogy a spirituális mentorod készenlétbe állt!

 A spirituális mentor kilétét nehéz megfogalmazni. Mondjuk úgy, ő az az energia, aki a spirituális ébredés folyamatában van a segítségedre. Több jel is utalhat a felbukkanására – ez egyben pedig azt is jelzi, hogy hamarosan a megvilágosodás útjára lépsz! Lássuk most ezeket:

5 jel, hogy a spirituális mentorod próbál kapcsolatba lépni veled

1. Intenzívebben hallod a zenét

Akár egy ismerős, akár egy ismeretlen dallamot hallasz, intenzívebben éled meg a ritmust, mint azelőtt.

2. Ismétlődő vagy egyértelmű álmaid lesznek

Ha sokszor álmodod ugyanazt, vagy az álmaid könnyen megfejthetők, a spirituális mentorod próbál elérni téged.

3. Ismerős illatok

Újabban feltűnt, hogy napról napra egy ismerős, nosztalgiát ébresztő illat csap meg? A sprituális mentorodnak köszönheted, aki így próbálja felerősíteni az érzékeidet!

4. Kellemes meglepetések

Olyan helyeken bukkansz elveszettnek hitt tárgyakra, vagy olyan helyzetből kerülsz ki győztesen, ahol nem is remélted volna –  ezért is mind a belső mentorod a felelős.

5. Gondolatébresztő szövegek

Akár egy rövid mondatot, akár egy terjedelmes regényt olvasol, a betűk mögött sokkal könnyebben és egyértelműbben áll össze a tartalom, mint azelőtt. És valahogy mindig olyan szöveg kerül a kezedbe, amivel épp azonosulni tudsz. Nem véletlen: ez mind abban segít, hogy a spirituális ébredés állapotába kerülj.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top