Ezo

A horoszkópod megmondja, mi számodra az álommeló

Nem tudod, mi lenne az igazán neked való munka? A horoszkópod segít, hogy megtaláld!

Bizonytalan vagy, hogy vajon a megfelelő állásba kerültél? Még nem találtad meg, milyen munkában tudnál kiteljesedni? Szerencsére a csillagjegyed ebben is segít eligazodni!

A horoszkópod megmondja, mi számodra az álommeló

Kos

A Kosok határozottak, bátor ötleteik vannak és motiválja őket az egészséges verseny. Nekik való lehet a reklámügynökségek és a PR világa.

Bika

Ha Bika vagy, le se tagadhatnád, mennyire fontos számodra a stabilitás. A munkahelyedtől is biztonságot vársz. Emellett kiválóan szervezel és kommunikálsz, ezért az oktatásban jól érezhetnéd magad.

Ikrek

A szorgalmas Ikrek nyomás alatt is jól dolgozik. Sikeres bróker vagy ingatlanügynök válhat belőle.

Rák

Amellett, hogy gondoskodó és felelősségteljes vagy, egyszerre több feladatban is meg tudod állni a helyed. Neked való lehet az egészségügy vagy a HR területe.

Oroszlán

Független vagy, aki igazi vezetőnek született. Különösen élvezed, ha a munkáddal másokat inspirálhatsz. Indíts saját vállalkozást, aminek te lehetsz a főnöke!

Szűz

Örök perfekcionista vagy, akit kiváló memóriával áldott meg a sors. A statisztikakészítés, analizálás izgalmas feladatok lennének számodra.

Mérleg

A Mérlegek elbűvölőek, akik remekül tudnak csapatban dolgozni. Igazságosságukról is híresek, így vezetőnek, bírónak vagy aktivistának egyaránt valók.

Skorpió

A Skorpiók remekül kezelik a stresszes helyzeteket – még a legfrusztrálóbb szituációkban is tudják tartani a fókuszpontot. Rendőrként, detektívként vagy sebészként is szuperül helytállnának.

Nyilas

Fontosak számodra az etikai és a morális értékek, szeretsz tanulni és értékeled a humort. Viszont a monotonitást nem bírod. A sportban, az állatgondozásban vagy a tanácsadásban a helyed.

Bak

Ambiciózus vagy, akit nem rémít meg egy főnök vagy egy határidő. Menedzserként nagy sikereket érhetsz el.

Vízöntő

Nagyon szabad szellemű vagy, aki nem bírja, ha hatalmat gyakorolnak fölötte. Fotós, grafikus vagy zenész munkák tudnának lekötni leginkább.

Halak

 Kreatív, innovatív ötleteid és megoldásaid vannak minden problémára. Neked való a művészetterápia vagy a zene világa.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top