Ezo

Most megtudhatod, melyik csillagjegy számodra az ideális pár!

A csillagok segítenek, hogy tisztábban lásd, kivel passzoltok össze a horoszkópotok alapján.

 Hogy kiből lesz álompár, nem lehet előre megmondani – mindenesetre a csillagok segítségével tehetünk rá egy próbát. Ha épp keresed a párod, olvass tovább, hogy megtudd, milyen jegy szülöttei egészítenék pompásan az életed.

Most megtudhatod, melyik csillagjegy számodra az ideális pár

Vízöntő

A Vízöntő könnyen elunja magát. Mentális kihívásokra van szüksége, amit az Ikrektől vagy a Mérlegtől kaphat meg leginkább.

Halak

Az érzelmes és intuitív Halaknak elmélyült spirituális kapcsolódás kell, amihez a legjobb partner a Rák vagy a Skorpió lesz.

Kos

A Kos magabiztos és határozott. Olyan társ kell mellé, aki egyenlő partnere lehet, például az Oroszlán vagy a Nyilas.

Bika

A pragmatikus Bika szorgalmas, megbízható társra vágyik. A Szűz vagy a Bak jó társa lehet.

Ikrek

A kiszámíthatatlan Ikrek szenvedélyre és izgalomra vágyik egy kapcsolatban, ezt pedig a Vízöntő vagy a Mérleg tudja biztosítani számára.

Rák

Az érzelmileg összetett Rák valaki olyat keres, aki megérti, hogy a világ nem fekete és fehér. A Skorpió, a Halak, vagy más Rák személyében találhatja meg társát.

Oroszlán

A falkavezér típus Oroszlán ambiciózus partnerrel érzi jól magát. Ilyen a Kos vagy a Nyilas.

Szűz

A praktikus, nagy gondolkodó Szűz megbízható társra vágyik, akit a Bika vagy Bak személyében találhat meg.

Mérleg

A Mérleg utál egyedül lenni. Imádja a nagy beszélgetéseket és a laza programokat. Megfelelő társa lehet a Vízöntő vagy az Ikrek.

Skorpió

Mivel a Skorpió nehezen fejezi ki az érzelmeit, egy olyan magas érzelmi intelligenciájú társ kell mellé, mint a Halak, vagy a Rák.

Nyilas

A szabadságszerető Nyilas felszabadult és szórakoztató társaságot keres – a Kosban vagy az Oroszlánban ezt meg is találhatja.

Bak

A legszorgalmasabb, legkomolyabb jegy a Bak, akinek valaki olyan kell, aki kiegyensúlyozza és osztja az értékrendjét – mint például a Bika vagy a Szűz.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top