Ezo

Tudd meg, hogyan esel szerelembe a csillagjegyed alapján!

Mindannyian másképp reagálunk Ámor nyilára – a csillagjegyünk elárulja, hogyan.

Kos 

A vezérnek született Kos a kapcsolataiban is szeret uralkodni. Ha szerelemre kerül a sor, logikusan gondolkodik – ezt azonban meleg érzelmek követik.

Bika

Bár a Bika is szeret uralkodni, könnyen el is esik. Ha megtapasztalja valakivel a kémiát, elképesztően szenvedélyes és forró lesz, és az illetőért könnyen odáig lesz. Érzéki típus, aki hagyja, hogy magával sodorja az ár.

Ikrek

Szenvedélyes, szórakoztató emberek az Ikrek jegy szülöttei, akik nem szeretnek egyedül lenni. Lehet, hogy túl ragaszkodónak érzed őket, pedig csak szeretnek.

Rák

Lehet, hogy romantikusok a Rákok, de mikor párválasztásról van szó, óvatosak is. Egy életre keresnek párt, ezért jól megválasztják, kibe szeretnek bele.

Tudd meg, hogyan esel szerelembe a csillagjegyed alapján!

Oroszlán

Az Oroszlánoknak nincs nehéz dolguk: nem kell keresniük a szerelmet, mágnesként vonzzák magukhoz az embereket. De szeretik megőrizni a függetlenségüket is.

Szűz

A Szűz eljátssza, hogy laza a szerelmet illetően, valójában azonban felemészti az érzés. Sérülékeny, ezért türelmesnek és kedvesnek kell lenni vele.

Mérleg

A Mérleg rendezett és célirányos életébe nem fér bele egy tinglitangli kapcsolat. Az első randi után nem ugrik egyből kapcsolatba, hanem jól megfontolja, mielőtt összejön valakivel.

Skorpió

A Skorpió szerelmes a szerelembe, és imádja a szenvedélyt. Ezért minden lehetőséget megragad, ha kapcsolatokról van szó. A dráma és a nehézségek pedig nem zavarják, sőt!

Nyilas

A Nyilas kalandos, szabad szellemű szerelemre vágyik. Mivel legnagyobb szerelme az utazás, egy valós kapcsolatba gátlásosan kezd bele.

Bak

A Bak a komoly kapcsolatok híve – ha mást akarsz tőle, inkább kerüld el! Ha viszont érzi, hogy valami komoly alakult ki, egyszerre lesz a legjobb szerető és a legjobb barát.

Vízöntő

A Vízöntőnek nagy szíve van, és mindent belead egy szerelembe. Ez teszi heves, szenvedélyes szeretővé is.

Halak

A Halak békére törekszik – ha feszültséget érez, megfutamodik, és egy vita elronthatja az egész napját. Szeret kapcsolatban lenni, viszont törékeny, akire vigyázni kell.

Még több szerelmi horoszkóp az NLCafén:

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top