Ezo

5 jel, hogy a gyerekednek nem ez az első élete

A csemetéd igazi csodabogár, vagy csak érettebben viselkedik a koránál? Akkor elképzelhető, hogy nem ebben az életben él először.

Hátborzongató élmény lehet felfedezni, hogy nem ez az első élet, amit élünk, vagyis a lelkünk már többször újjászületett. Attól is elállhat a lélegzetünk, mikor realizáljuk: valakivel már találkoztunk egy előző életünkben. Akkor gondoljunk bele, milyen elképesztő lehet, ha a saját csemeténkről állapítjuk meg, hogy bizony a lelke jóval idősebb a koránál. Most megtudhatod, milyen jelek utalnak erre.

5 jel, hogy a gyerekednek nem ez az első élete

1. Hirtelen elejtett bölcsességek

Már csak a szemébe nézve is bölcsességet sugároz magából, de néha ezt még elejtett bölcs gondolatokkal is tetézi, amiket el sem tudod képzelni, honnan húzott elő. Nem, nem a filmekből.

2. Nem jön ki jól a többi gyerekkel

Valahogy kilóg a többi gyerek közül: érettebbnek és komolyabbnak tűnik. Szeret a felnőttek között lenni, és meglepően jól tud idősebbekkel beszélgetni – míg a kortársaival ez gondot okoz.

3. Semmibe veszi a tekintélyt

Ha a gyereked már élt egy előző életet, nagy kihívás előtt állsz, ugyanis nehezen lehet neki parancsolni.

4. Szeret egyedül lenni

Nem arról van szó, hogy nem szeret emberek között lenni, mindössze igényli és élvezi az egyedül töltött pillanatokat.

5. Mindent megkérdőjelez

Amiről azt hisszük, gyermeki kíváncsiság, valójában szkepticizmus.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top