Ezo

Válassz egy kagylót és kiderül, hogy milyen az igazi személyiséged!

A választásaink rengeteget elárulnak rólunk. Most kagylók közül választanod, hogy megtudd, milyen is vagy valójában.

 A kagylók kicsit olyanok, mint a virágok: mindenki szereti őket. Titokzatosak, gyönyörűek és ritkák – nem csoda, hogy vonzódunk hozzájuk! Neked melyik kagylóforma a kedvenced? Ha hiszed, ha nem, ez a választásod a személyiség rejtett jellemzőit tárja fel.

Válassz egy kagylót és kiderül, hogy milyen az igazi személyiséged!

 Válassz egy kagylót a fentiek közül első ránézésre! Ne gondold át a választásod.

Ha az elsőt választottad…

Ez a kagyló igazán viharvert látványt nyújt: rücskös és kanyargós a külseje – eközben viszont sima és fényes a belseje. Ez a te metaforád: az életedben történtek olyan dolgok, amik megviseltek és megkeményítettek, de kicsit mélyebbre ásva még mindig ragyogó vagy.

Ha a másodikat választottad…

A szemnek igazi ajándék ez a kagyló: szimmetrikus és kiegyensúlyozottságot sugall. A te életedben nagyon fontos a harmónia, hogy a dolgok rendben legyenek. Törekedj mindig erre a harmóniára, és ne nyújtózz túl a takaródon! A páncélod lehet, hogy kemény, de nem áttörhetetlen.

Ha a harmadikat választottad…

Ennek a kagylónak tökéletes a külseje: tükörsima, fényes és fehér, mint a gyöngy. De nézd meg a közepét, ami szúrós fogsorra emlékeztet, mintha azt üzenné: “Gyönyörködj bennem, de tartsd magad távol!” Valamit el kell engedned, ami megakadályoz abban, hogy közel engedd magadhoz az embereket. Hiszen nemcsak kívülről, hanem belülről is gyönyörű vagy.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top