Ezo

Sokszor látsz varjút a közeledben? Íme ennek a különleges jelentése!

Feltűnően sokszor látsz mostanában varjakat a közeledben? Fontos üzenetet hordozhatnak az életedre nézve!

 A varjak megítélése a történelem során eléggé negatívan alakult: a legtöbb esetben a halál hírnökeiként, ármány és misztériumok szimbólumaként tekintettek rájuk. Pedig a varjak ennél sokkal komplexebbek. Úgy hírlik róluk, hogy képesek utazni e világ és túlvilág között – így akár az istenek üzeneteit is hordozhatják!

Sokszor látsz varjút a közeledben? Íme ennek a különleges jelentése!

 A realitás talaján maradva mindenesetre bizonyos, hogy szociálisan fejlett, jó memóriával és magas intelligenciával megáldott madarak. És most vissza a misztikumhoz: vajon milyen jelentéssel bír az, ha sokszor látsz varjat a közeledben?

Változás

A varjak jelenléte gyakran jelezheti, hogy változás előtt állsz. De hogy bekövetkezik-e, valószínűleg attól függ majd, hogyan döntesz.

Igazság

Ha az álmaidban gyakran bukkannak fel varjak, az arra utal, hogy az álom bővelkedik igaz elemekben! Ezért ezeket az álmokat érdemes komolyan venni.

Halál

Rengeteg kultúra még mindig a halál madaraként emlegeti a varjakat. Nem biztos ugyanakkor, hogy eljövendő halálra utalnak – az is lehet, hogy egy elhunyt üzenetével érkeznek.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top