Ezo

Hogyan találhatod meg a nagy Őt a csillagjegyek segítségével? Segítünk!

Lehet, hogy nem elég, ha türelmesen, ölbe tett kézzel várod, hogy a nagy szerelem megérkezzen az életedbe. A csillagjegyed segít, mit tehetsz, hogy kicsit megsürgesd.

Mind másképp viseljük az egyedüllétet: van, aki türelmetlenül várja a szerelem beköszöntét, és minden követ megmozgat, hogy ráleljen a másik felére. És olyan is van, aki csak legyint, mondván: “Majd jön!” Mindkettőt próbáltad, de egyik sem hozott eredményt? A csillagjegyed elárulja, mi a helyes út, ami téged a nagy Ő felé vezet.

Hogyan találhatod meg a Nagy Őt a csillagjegyek segítségével? Segítünk!

Kos

Kövesd a megérzéseidet, és ne hagyj egyetlen hangot sem figyelmen kívül, ami a vágyaidat jelzi! Túl egyedi vagy ahhoz, hogy beállj a sorba – ne hagyd, hogy bármi vagy bárki befolyásolja a párválasztásodat.

Bika

Bár vágysz a szerelemre, mégis mintha azt várnád, hogy a tökéletes pár majd egy fekete lyukból eléd pottyan. De ez nem így van, egy kis erőfeszítést neked is tenned kell! Mozdulj ki gyakrabban, de ne elvárásokkal járj, csak nyitott szemmel.

Ikrek

Gazdag és összetett személyiség vagy – ha ezt egyszerre megpróbálnád megosztani valakivel, menekülne. Kis adagokban ismerkedj, és akkor hosszú távú is lehet a kapcsolat!

Rák

Ne rágódj a múlt sérelmein és az exeiden! Minden seb be fog gyógyulni. A lényeg, hogy élj a pillanatnak!

Oroszlán

Ne várd egy helyben, tétlenül a nagy Őt. Te magad is vadászó jellem vagy, aki szeret mozgásban lenni, úgyhogy állj fel, és indulj a prédád keresésére!

Szűz

Míg mások a múlton rágódnak, te a mának élsz. Szeretsz különböző embereket megismerni, ami szuper! A fő, hogy ne hagyd veszni a magabiztosságod. 

Mérleg

Úgy érzed, csak olyanokat vonzol, akik nem érdekelnek téged? Ha így van, lépj és keress más társaságot! Viszont ne feledd: mindenki okkal érkezik az életünkbe, lehet, érdemes kivárni, mit tartogat a holnap.

Skorpió

Te vagy a legszerencsésebb, ami a párkeresést illeti: akit kinézel magadnak, az mindig össze is jön. Hogy a szuper időzítési érzéked vagy a sármod okozza-e, nem tudjuk, ezért csak annyit mondunk: csak így tovább!

Nyilas

Tartsd távol magad az unalmas és a semmilyen mértékben nem inspiráló emberektől, és mindig hagyj teret az új lehetőségeknek.

Bak

Ne próbálj megfelelni mások elvárásainak! Az összeboronálások nem biztos, hogy működőképesek lesznek. Mindig add önmagad, és az igazi majd meglátja benned az értékeidet.

Vízöntő

Szeretsz szemezni, de itt megáll a tudományod? Tedd meg a következő lépést, és mutasd meg a gyönyörű lelked a kiszemeltednek.

Halak

Szeretsz gondoskodni az emberekről – ezért is szeretnek téged. Egészen addig menj a kiszemelted után, amíg mindez boldogságot és elégedettséget okoz. 

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top