Horoszkóp

3 intő jel, hogy meg kell tisztulnod a negatív energiáktól

Ha ezt a 3 jelet tapasztalod magadon, ideje, hogy detoxba küldd a lelked!

Mindenki életében van egy pont, mikor a negatív energiák sötét felhőkként gyűlnek össze a feje felett. Első lépésben fontos, hogy azonosítsuk a helyzetet: ismerjük be, hogy negatív energiák özönlöttek el bennünket. Ezután pedig jöhet a tisztulás. Íme 3 intő jel, amely arra utal, hogy felgyülemlett benned a negativitás:

1. Állandóan egyedül akarsz lenni

Ha mostanában egyedül érzed a legjobban magad, és tudatosan kerülöd a más emberekkel való találkozást, az egyértelmű jele, hogy elhatalmasodtak rajtad a negatív energiák. Kérdezd meg magadtól, mi lehet az oka!

2. Depressziósnak érzed magad, gyakran tölt el szorongás

A legelrettentőbb jel, ha napról napra megmagyarázhatatlan szomorúság és szorongás tölt el. Próbálj kimászni a depresszióból: meditálj, mozogj sokat, étkezz egészségesen!

3. Kimerítenek az emberi interakciók

Úgy érzed, minden energiádat elveszi egy beszélgetés egy másik emberrel? Ez azért van, mert a negatív energiák mozgatnak. Fókuszálj teljes lényeddel arra, amit a másik mond, így a negativitás nem tud beférkőzni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top