Ezo

Megváltoztatható az ember személyisége az asztrológiával? Most megtudhatod a választ!

Vajon a csillagjegyünknek mekkora befolyása van a személyiségünkre? Megváltoztathatjuk, vagy el kell fogadnunk úgy, ahogy adatott? Most megtudhatod a válaszokat!

Az asztrológusoknak gyakran teszik fel az emberek a kérdést: megváltoztathatják a személyiségüket olyanná, amilyen a csillagjegyük leírásában szerepel? Ahogy a fizikában is csak bizonyos feltételek között lehet a szilárdból folyadék, és a folyadékból gáz, úgy a tulajdonságaink csak fokozatosan változtathatók.

Megváltoztatható az ember személyisége az asztrológiával? Most megtudhatod a választ!

A változtatás szó helyett érdemes inkább a fejlesztést használni. Ha például a csillagjegyed Oroszlán, és a leírásban szerepel, hogy extrovertált és magabiztos vagy, de te egyáltalán nem érzed magad annak, tudnod kell, hogy ezeknek a tulajdonságoknak megvan benned a potenciálja. Kellő fókusszal előáshatod magadból, így fejlődik a személyiséged.

Ugyanez igaz a rossz tulajdonságokra is: ha Bikaként tudod magadról, hogy földhözragadt és makacs vagy, egy kis odafigyeléssel változtathatsz ezen – hiszen tudod, mi szorul változtatásra.

A lényeg, hogy ismerd meg magad: akár a horoszkópod segítségével, akár anélkül.

Forrás: Astrology Marina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top