Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, hogy mi idegesít téged a legjobban

Úgy érzed, erősen kötődsz a csillagjegyedhez? A horoszkópod most azt is elárulja, mivel lehet kihozni a sodrodból!

Nemcsak az erősségeinkkel és a jó tulajdonságainkkal fontos, hogy tisztában legyünk. Ugyanolyan létfontosságú az is, hogy megismerjük gyengeségeinket és rigolyáinkat – így könnyebben is tudunk rajtuk változtatni. A horoszkóp ebben is segít: a csillagjegyünkből ugyanis azt is kiolvashatjuk, mik azok a dolgok, amiktől feláll a hátunkon a szőr!

Vízöntő – Utálod, ha ignorálnak, semmibe vesznek téged – főleg azok az emberek, akikről azt gondolnád, jobban ismernek ennél. A világról tett igazságtalan feltevésekkel is fel lehet húzni!

Halak – Nem bírod, ha nem tudod megértetni magad az emberekkel. Nem szereted, ha akárhogy magyarázol valamit, a többiek nem értik, mire gondolsz, és az éles cinizmus sem a te világod.

Kos – Ha siettetnek, legszívesebben felrobbannál! 

Bika – Utálod, ha megváltozik a jól bejáratott napi rutinod. Az olyan társaságok is ki tudják nyitni a bicskát nálad, amelyekben állandóan megy a drámázás.

Ikrek – Az unalmas, egyhangú, monoton dolgoktól az Ikrek legszívesebben kifutna a világból. 

Rák – Mindened a magánéleted, és szereted megtartani magadnak. Az olyan emberektől kapsz frászt, akik elefántként trappolnak a privát szférádba.

Oroszlán – Ha valaki a csenddel büntet, attól meg tudna ütni téged a guta. Azt szereted, ha megmondják egyenesen és tisztán, ha valami baj van.

Szűz – A gorombaság és a gonoszság minden formájától frászt kapsz.

Mérleg – Téged az bosszant fel, ha azt látod, valaki úgy végzi a dolgát, hogy egyáltalán nem ért hozzá. Szereted a rendszert, és utálod, ha valaki felrúgja.

Skorpió – Szívből megveted a hazug embereket, és rendesen fel lehet húzni a mellébeszéléssel!

Nyilas – Utálod a bezártságot. Szó szerint és átvitt értelemben is: egy olyan munka, ami monoton, és nem vezet sehová, az őrületbe kerget!

Bak – A Bak nem bírja elviselni a “ragacsokat”, az olyan embereket, akik csüngenek a másikon. Jelmondata: tanuljon meg mindenki egyedül boldogulni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top