Ezo

Fordítsd javadra a szeptemberi energiákat!

Már erősen benne járunk a szeptemberben. De az előttünk álló időszak lesz a legkeményebb, a legeseménydúsabb!

Aki most képes a változásra, változtatásra, az rendkívüli fejlődésben és sikerekben részesülhet. De ehhez bátornak, kitartónak, alkalmazkodónak és intelligensnek kell lenni ahhoz, hogy a legjobbat tudjuk kihozni magunkból és a helyzetből.

A szeptemberi energiák hatására többen is azt állítják, hogy szeretett bolygónk, a Föld rezgése 2-3 Hz-cel emelkedni fog. A rezgésnövekedés az emberi DNS szerkezetére és a világ szerkezetére is erőteljes hatást fog gyakorolni. Bennünk a rezgésszint növekedése az intuíció térnyerésével, a belsőnk, és a tudattalan részeink megismerésével, érzékenységgel és félelemmel jár majd. Félelemmel az ismeretlentől. De ha tudjuk, hogy a változás jót (is) hozhat nekünk, akkor nem kell félnünk!

Ahogy ránk hatnak az energiák, úgy a másik emberre és a világra is. A Földön a rezgésszintváltozás politikai, természeti változásokat, esetleg katasztrófákat okozhat. Ez sem azért következik be, hogy nekünk rossz legyen, hanem azért, hogy ráébredjünk az igazi tudatunkra, felébredjünk, elfogadjuk, hogy nem az egónk a fontos, hanem az igazi belső valóságunk adhat gyökeret, biztonságot, fényt és szeretetet. Az embereket nagyobb összetartásra sarkallja.

A folytatásért kattints a Lótusz caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top