Ezo

Tudatos teremtés 7 lépésben

A teremtési folyamat 7 legfontosabb építőköve elengedhetetlen a vágyott eredmény eléréséhez, persze a kellő kitartás, önismeret és őszinteség magunkhoz mindenképp szükséges hozzá.

Vizualizáció

Ez a legegyszerűbb lépés, ami azt jelenti, hogy legyen egy határozott, világos és részletes képed a teremtés tárgyáról. Minél pontosabban tudod meghatározni, hogy mit szeretnél, annál egyszerűbben fogod megteremteni.

Vágy – lelkesedés

A tárgy, amit látsz belső látásoddal a vízióidban, a vizualizációd alatt, erős érzelmi hatást kell kifejtsen rád. Ez energetizálja a képet, amit elképzeltél, szinte szó szerint energiát pumpál a teremtés tárgyának képébe.

Hit – bizalom

Ez már egy összetettebb fogalom, mert teljes mértékig hinned kell benne, hogy megérdemled azt, amire vágysz, és hogy képes vagy a megteremtésére. Ezen ponton sokszor szabotáljuk a teremtési folyamatot.

Elfogadás

Az elfogadással nemcsak a teremtés tárgyát, hanem az új hitednek megfelelően önmagadat is igaznak és valódinak fogadod el. Épp úgy, ahogy elfogadtad a régi önmagadat a régi valóságodnak megfelelően, most ezt át kell váltanod arra az új valóságra, amit meg szeretnél teremteni. Ezért van az, hogy például szegénységtudattal nem lehet bőséget teremteni.

A további lépéseket a Love and write blogon találod!

Tudatos teremtés 7 lépésben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top