Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Virágzó kapcsolatok, gyümölcsöző lehetőségek várnak rád

A hétvége tele lesz virágzó kapcsolatokkal és gyümölcsöző lehetőségekkel. Csak azt kell eldöntened, hogy melyik kapcsolatodat táplálod. Melyik gyümölcsöző lehetőséget ragadod meg? Melyik az, amire szükséged van, és melyik az, amelyik teljesen hidegen hagy? Ha tudod a választ, jó döntést hozol. Mutatjuk is a lehetőségeidet.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy komolyan beszélgessetek a gyerekekről. Ha még nincs gyereketek, akkor ez a hétvége a gyerekvállalással kapcsolatos beszélgetéseké. De a kistestvér is szóba kerülhet, és könnyen lehet, hogy a nagyobb gyerekek jövője vagy pályaválasztása lesz a téma. Bármilyen módon is jelenik meg a gyerekkérdés az életetekben, azt most átbeszélhetitek. Sőt! A hétvégén a lehető legmegfelelőbb megoldást is megtalálhatjátok. Azt a megoldást, amely nektek és a (már megszületett és még meg nem született) gyermekeiteknek is a legjobb. Hidd el: van ilyen megoldás, még ha nem is tudod előre, mi lesz az.

Ha csak keresed a szerelmet: Nyugodtan engedd előtérbe a hétvégén a gyermeki énedet. Nyugodtan engedd meg magadnak, hogy játékos, felszabadult, kíváncsi és infantilis legyél. Egész egyszerűen arra van szükséged, hogy most a sok-sok komoly téma helyett végre valami felszabadult, fantáziadús és kreatív dolgot csinálj. Könnyen lehet, hogy a szerelem is épp akkor toppan be az életedbe, amikor a lehető leggyerekesebben és legfelszabadultabban viselkedsz.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Tele vagy rigolyákkal és megszokásokkal. Ne tagadd, hiszen ezeket a rigolyákat már mindenki ismeri a környezetedben, csak éppen te nem veszed észre őket. Ez természetes is így, de van néhány olyan szokásod, amely a szerelmedet egy kicsit zavarja. Érdemes lenne megkérdezned tőle, hogy mik azok a dolgok, amelyeken változtatnod kellene. Bátran engedd meg neki, hogy őszintén elmondja, min módosítana, mert így kiderülhet, hogy milyen rigolyáid idegesítik őt. Ha pedig megvan a lista, csak annyit kell tenned, hogy odafigyelsz ezekre a szokásaidra. Nem kell őket beszüntetni, csak egy kicsit visszafogni.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán pont az állandó szokásaid tartják távol tőled a szerelmet: talán pont azzal akadályozod magadat abban, hogy rád leljen a nagy Ő, hogy mindig ugyanazt csinálod, mindig ugyanoda mész, csak éppen a szerelem nem jár arra. Beszéld át a barátnőiddel, hogy milyen szokásaidon lenne érdemes változtatnod, és hogy melyek azok, amelyeken tudnál is változtatni, ha kell.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Mi a hited? Mit hiszel a kapcsolatokról? Mit hiszel arról, hogy milyen egy kapcsolat? Ezt azért érdemes megnézned magadban a hétvégén, mert most csupa olyasmi történik veled, ami a hitedben van. Most csupa olyasmire kell felkészülnöd, amit igaznak hiszel. Ha abban hiszel, hogy minden férfi gazfickó, akkor a párod is az lesz. (Ha ebben úgy hiszel, hogy te vagy a férfi, akkor még egyértelműbb a helyzet.) Ha azt hiszed, hogy minden kapcsolatban veszekedni kell, akkor bizony fogtok is. Az lenne a legfontosabb, hogy felismerd azt, hogy melyik hiteden kell változtatni, hogy megváltozzon a kapcsolatotok is.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán abban a hitben élsz, hogy nem vagy elég jó nő (vagy férfi) egy kapcsolathoz. Talán úgy véled, hogy nem vagy elég értékes. Igen, ez igaz. (Ne lepődj meg, hiszen csak igazat adtam neked.) Ez ugyanis mindaddig igaz, amíg ebben hiszel. Abban a pillanatban, amint ezt felismered, elég értékes leszel egy kapcsolathoz: tele vagy szeretettel, amivel valakit majd boldoggá teszel, s máris megérkezik az életedbe az, aki a szeretetedre vágyik.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Az élet sokkal egyszerűbb, mint gondolnátok. Mindketten hajlamosak vagytok arra, hogy túlbonyolítsátok a helyzetet, és mindketten hajlamosak vagytok arra, hogy egymást hibáztassátok mindenért. No meg persze önmagatokat is hibáztatjátok. Pedig ezen a hétvégén például pont azt kellene felismernetek, hogy nincs kit és nincs miért hibáztatnotok. Minden, ami történt, kettőtök miatt történt. Mindenben ketten voltatok résztvevők, de rendezők is. Minden azért jutott ide, mert ide juttattátok. Tehát a változás is csak kettőtökön múlik, bármilyen döntést is kell meghoznotok.

Ha csak keresed a szerelmet: Valakire igazán inspiráló hatással vagy. Valaki igazán élvezi a társaságodat, és ő úgy érzi, hogy te sokat segítesz neki abban, hogy végre önmagára találjon. A kérdés csak, az, hogy ez elég-e nektek egy boldog szerelemhez? Könnyen lehet, hogy arra kell rájönnöd, hogy mindez még kevés ahhoz, hogy egymásba szeressetek. A vonzalom persze meglehet köztetek, de ez talán túl kevés ahhoz, hogy valami igazán szép induljon el köztetek.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Néha elég egy-egy apróságot helyretenni a fejedben és a szerelmed fejében ahhoz, hogy minden klappoljon köztetek. Ezt a helyretevést sokféleképpen elvégezhetitek. Mondjuk lehet egy nagy ajtócsapkodós, torkotok szakadtából üvöltős és csúnyákat odamondogatós veszekedéssel. Ez a fájdalmas módja. Meg lehet egy romantikával, erotikával, érintésekkel és hallgatásokkal eltöltött szerelmes éjszakával is. Ez az élvezetes módja. A kapcsolatotok elején még tudtátok, melyik módot kell választanotok. Mostanában azonban mintha egyre többször a fájdalmas úton indulnátok egymás felé.

Ha csak keresed a szerelmet: A szingliségnek, a szerelemvárásnak nem kell fájdalomtelinek lennie. Sőt! Valójában ez egy felszabadult, szeretetteli és vidám folyamat lenne. Valójában a te alaptermészeted is ez, és emiatt így kellene megélned a dolgokat. Valamiért azonban mégis másként döntöttél mostanában. Itt az ideje annak, hogy felismerd: csak rajtad áll, hogy a két párkapcsolat között eltelő időt mivel töltöd: A magányt akarod megélni? Vagy inkább a boldogságot?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Csak apróságokat kell változtatnotok. Nem is mondhatnánk, hogy ezek változtatások, inkább talán csak finomítások. Olyan finomítások, amelyek végén egy még sokkal tökéletesebb kapcsolat csiszolódik ki köztetek. Lehet, hogy ezen a hétvégén fedezed fel, hogy minden idegesítő tulajdonsága és valamennyi makacssága ellenére a szerelmed valóban tökéletes pár a számodra. A szerelmed az, akire érdemes számítanod, akire érdemes alapoznod. Ez azonban talán azt is jelenti, hogy valaki másra nem is kell olyan sokat alapoznod, mint eddig tetted.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érezheted, hogy a hétvégén elérsz a párkeresési mester státuszba. Úgy érzed, hogy senki sem jobb nálad a párkeresés témakörében. Tudod mit? Igazad van. Te vagy az ország, vagy inkább Európa, sőt a világ legprecízebb társkeresője. Megcsináltad, felértél a csúcsra. Szóval akkor most elindulhatnál egy új versenyben, és legyél te a világ legjobb pártalálója. Hiszen eddig a keresésre koncentráltál az ismerkedés helyett.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Talán nem mindenki értett egyet annak idején a párválasztásoddal. Talán vannak, akik  még mindig szeretnének arról meggyőzni, hogy ezt annak idején elrontottad. Ez a hétvége azonban pont mindennek az ellenkezőjéről győz majd meg téged. Ez a hétvége pont arról biztosít téged, hogy a lehető legjobban választottál, hiszen épp azt választottad, akire szükséged volt. Könnyen lehet, hogy most mások is meglátják, hogy milyen tökéletesen illetek egymáshoz. De persze lehet, hogy ez a külső szemlélők előtt rejtve marad.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne azt akard kiválasztani, hogy ki lesz a legjobb férj a számodra, vagy hogy ki lesz a gyermekeid legjobb apja. Ezek a dolgok úgyis csak éles helyzetben derülnek ki. Ezen a hétvégén egy jó embert akarj kiválasztani. Ezen a hétvégén azt keresd, hogy ki az, akiben már első látásra megbízol, akivel már az első együtt töltött percek is megnyugtatnak, és kisimítják az idegeidet. Ha őt megtalálod, akkor megtalálod az ideális társadat is.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Hajlamos vagy a hétvégén túlbonyolítani a helyzetet és a kapcsolatodat. Hajlamos vagy arra, hogy ne az egyszerűséget keresd. Most minden egyszerű gesztus mögött szándékokat, hosszas fejtegetéseket és regénnyi történeteket látsz. Pedig az élet (és a szerelmed gondolkodásmódja) ennél jóval egyszerűbb. Most próbáld meg elhinni és szó szerint értelmezni mindazt, amit a párod mond. Próbáld ki, hogy milyen az, amikor nem kombinálsz, és nem gondolsz a helyzetek mögé semmit sem.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyszerűen csak jelen kellene lenned a pillanatban. Mindig az itt és most lehetőségeire és eseményeire kellene reagálnod. Mindig annyit kellene csak tenned, amennyi megtételére a körülmények felszólítanak. Ehelyett azonban hajlamos vagy előreszaladni, és olyasmikben gondolkodni, amik nem is történtek meg. Hajlamos vagy olyasmiken agyalni, amiken még túl korai elmerengened.

 

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Ha párkapcsolatban élsz: Együtt lenni a szerelmeddel igazán sokféleképpen lehet. Igazán sokféle módon élvezhetitek egymás társaságát. Mit szólnál, ha az idei strandszezont nyitnátok meg közösen a hétvégén? Vagy inkább a kirándulószezont van kedvetek megnyitni? Most tervezzetek a nyárra olyan itthoni (úgy értem, a lakóhelyetek közelében lévő) szórakozásokat, amelyek segítenek majd nektek kikapcsolódnotok, és segítenek nektek még jobban elmélyíteni a viszonyotokat. Hidd el, ezek az egyszerű programok rengeteget segítenek nektek majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán fel sem tűnt neked, de arra vágysz a leginkább, hogy a hétköznapokban méltó társad lehessen a szerelmed. Arra vágysz a leginkább, hogy minden pillanatban legyen valaki, akire szerelemmel gondolhatsz, legyen valaki, akitől a legkülönfélébb időpontokban kapsz egy-egy kedves sms-t, és persze legyen valaki, akihez esténként hozzábújhatsz. Hamarosan megérkezik az az ember az életedbe, aki pontosan ugyanilyen egyszerű, de szenvedélyes vágyakat dédelget, mint te.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Gondolkodj rendszerben, gondolkodj hosszú távban! Persze ez nemcsak a kapcsolatodban jó tanács, de ezen a hétvégén különösen fontos és hasznos a szerelmi életedben a hosszú távú tervezés és gondolkodás. Ne csak azt nézd, hogy mi lesz holnap, vagy hogy hova mentek nyaralni – ez is rövid táv valójában. Azt tudod, hogy tíz év múlva hol szeretnél lakni? És azt, hogy kivel? Hol laknak majd a gyerekek tíz év múlva? Lehet, hogy még iskolába járnak, vagy már ők is felnőtt emberek lesznek? Ezeken a kérdéseken kellene elgondolkodnod most.

Ha csak keresed a szerelmet: Gondolkodj rendszerben, gondolkodj hosszú távban! És természetesen ne szingliként gondolj magadra. Végiggondoltad már, hogy mi lesz, ha megérkezik a herceged a fehér lován? Ne csak azt tervezd meg, hogy mi lesz a második randin, vagy milyen lesz az eljegyzés (azt nem is neked kell tervezned ugye…) – mert ez is rövid táv valójában. Azt tudod, hogy tíz év múlva hol szeretnél lakni? És azt, hogy kivel? Hány gyerekre vágysz? Ilyen kérdéseken kellene elgondolkodnod most.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Szükségetek lehet arra, hogy egy kicsit egyedül legyetek. Szükségetek lehet arra, hogy egy kicsit a saját dolgaitokkal foglalkozzatok. Most engedj nagyobb szabadságot a szerelmednek, és engedj nagyobb szabadságot önmagadnak is. Arra van szükségetek, hogy megtapasztaljátok, milyen nagy megtartó erő lehet egy párkapcsolatban a bizalom. Az a bizalom, amivel elengeditek egymást, és amivel tudjátok, hogy biztosan nem lesz semmi baj sem a másikkal. Érdemes a hétvégi szabadságodat arra használnod, hogy valamilyen önismereti programon vegyél részt.

Ha csak keresed a szerelmet: Tudom, hogy már nagyon szeretnéd megismerni a szerelmedet. És tudom, hogy azt szeretnéd, ha minél hamarabb megérkezne az életedbe. De előbb egy nála sokkal fontosabb emberrel kell megismerkedned: önmagaddal. A hétvége alkalmas arra, hogy még tovább fejleszd az önismeretedet, és persze arra is, hogy felismerd, eddig miért bizonyultak hibásnak a választásaid. Lehet, hogy most ismered fel: a hiba a választásban volt, nem a választottakban.

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A végtelen lehetőségek hosszú sora nyílik meg előtted ezen a hétvégén. Ami azt jelenti, hogy bármi megtörténhet. Tényleg bármi. Azaz ha szeretnél változtatni a kapcsolatotokon, akkor azt most érdemes megtenned. Fontos lehet tudnod, hogy a változások maguktól is elkezdődnek. Tehát ha te nem irányítod a változásokat, akkor azok a fejedre nőhetnek, és lehet, hogy nem éppen a számodra legmegfelelőbb irányban alakulnak. A megoldás tehát az, ha te magad határozod meg, hogy milyen változásokat szeretnél.

Ha csak keresed a szerelmet: A végtelen lehetőségek hosszú sora nyílik meg előtted ezen a hétvégén, ami azt jelenti, hogy végre dúskálhatsz a potenciális lélektársakban. Fontos kitétel ez a “potenciális”, hiszen azt jelenti, hogy senki sem lesz kész, tökéletes társ. De bármelyikükből az lehet. Tehát csak annyi a dolgod, hogy megadod magadnak és a körülötted lévőknek az esélyt, hogy szerelem bontakozzon ki köztetek. Az pedig, hogy ez a szerelem több lesz-e egy nyári flörtnél, majd az idő eldönti.

Olvasd el ezt is!

Számmisztika: Te milyen párkapcsolatra vágysz?
Milyen desszert illik a horoszkópodhoz?
Astanga jóga: “Segít a nőknek, hogy erősebbek legyenek”
Így gyógyítsd a gyökércsakrád!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top