Horoszkóp

Asztrológiai szerelmi kalauz

Megjelent Izing Klára asztrológus hiánypótló könyve, amely olyan részletességgel ad tájékoztatást arról, hogyan viselkednek a különböző állatövi jegyek, ha szerelmesek, mint eddig még talán egyetlen asztrológiai könyv sem.

 

Asztrológiai szerelmi kalauz

A könyv azt a célt szolgálja, hogy világos és egyértelmű legyen, milyenek vagyunk, ha Ámor nyila a szívünk közepébe fúródik. De nemcsak jobban megismerhetjük önmagunkat, hanem azt is megtudhatjuk, ki az, akivel tökéletesen kiegészítjük egymást, és hogyan jöhetünk rá arra, hogy a sors is egymásnak teremtett bennünket.

A könyv segítségével választ kaphatunk olyan fontos és gyakori kérdésekre, mint például: ki az ideális társunk? Hogyan néz ki? Melyek a hibái, és melyek az erényei? Sőt még azt is, hogyan csókol! Ha meghódítottuk őt, akkor hogyan tarthatjuk meg? Ha érzelmi válság alakulna ki, azt hogyan kezeljük? És kifürkészhetjük, hogy a szerelem terén mit üzennek a csillagok 2016 májusától 2017 májusáig.

A könyv ára: 495 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top