Ezo

Engedd el magad! – májusi horoszkóp

Májusi horoszkópunkból megtudhatod, hogy a hónap közepén a Mars és a Szaturnusz között létrejövő fényszög mire utal, hogy miért kellene változtatni a terveinken, és mért nem szabad mereven ragaszkodunk az elképzeléseinkhez.
Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Kos

Összességében optimista hangulatú hónapnak nézhetsz elébe, amikor sikert sikerre halmozhatsz. Ehhez azonban szükség van rugalmasságra, illetve meg kell próbálnod mások szemével látni egy kialakult helyzetet. Ha erre képes leszel, akkor nem lesz okod panaszra, mert még a legmerészebb álmaid is valóra válhatnak. A testvéri kapcsolatokban feszültség alakulhat ki akkor, ha türelmetlen vagy, esetleg rá akarod kényszeríteni az akaratodat. A közlekedés is veszélyeket tartogat, illetve vásárláskor, utazáskor jobban figyelj az értékeidre, mert meglophatnak. Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyila a szíved közepébe talál.

Olvasd el ezt is!

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Bika

Ebben a hónapban központi témád lesz a pénz, amiből nincs annyi, amennyi elég lenne. Így aztán talán még olyan dologba is belemehetsz, amelyről tudod, hogy nagy kockázatot vállalsz, és ha nem úgy jön be, ahogy kellene, vagy ahogyan vártad, akkor bizony könyvelésed kiadási oldala lendül igazán nagy mozgásba. Baráti kapcsolattól ne várj túlságosan sokat, mert régi ismerősöd nincs olyan helyzetben, hogy a segítségedre lehetne. A szerelmi kapcsolatokban is főszerephez jutnak az anyagiak, és ha van mit aprítani a tejbe, a viszonyod is harmonikusan, kiegyensúlyozottan fog majd működni.

Olvasd el ezt is!

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Ikrek

Igen eredményes hónapnak nézhetsz elébe, amikor olyan dolgoknak is pontot tehetsz a végére, amelyekkel talán már hosszabb ideje küszködsz, és rengeteg erődet és energiádat elvitték. Most minden adott lesz ahhoz, hogy jó eredményt érj el, és büszke légy saját magadra. A házasságokban, együttélésekben régi téma kerülhet terítékre, de az is lehet, hogy most nézel szembe egy korábbi problémával, és jutsz döntésre: ez így nem mehet tovább. Nem lesz könnyű a társadat meggyőzni arról, hogy változtassatok az életeteken, mert a kialakult helyzetben szinte megfulladsz. Ragaszkodj ahhoz, amit szeretnél, és a sors a segítségedre lesz a megvalósításában.

Olvasd el ezt is!

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Rák

Érdekes helyzet alakulhat ki a munkahelyeden, amikor egy a füledbe jutó  pletyka hatására világossá válik, hogy korábban mi miért történt. Ennek fényében olyan döntést hozhatsz, amely jó hatással lesz a jövődre. Az is megtörténhet, hogy felettesváltásra kerülhet sor, és ebben az új helyzetben hirtelen nem is tudod, hogy mit tegyél. Maradj kreatív, szorgalmas, és ha kell, akkor hízelegj, tömjénezd a főnököd, mert ennek fantasztikus eredménye lehet. Egy családtagodnak szüksége van a gondoskodásodra, a figyelmedre, ettől szinte szárnyakat kaphat. Költözést vagy lakással kapcsolatos teendőket is frappánsan intézhetsz.

Olvasd el ezt is!

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Oroszlán

A szerelmi kapcsolatokban a partnered szenvedhet a stílusodtól, illetve úgy érezheti, hogy társas magányban él, nem figyelsz rá, nem törődsz vele. És ez bizony eljuttathatja őt arra a pontra, hogy mérlegre teszi a kapcsolatotokat, és arra az elhatározásra juthat: nincs értelme tovább folytatni. Ha meg akarod menteni a viszonyodat, akkor változtass a viselkedéseden. Ingatlannal kapcsolatos ügyben bonyolultabb helyzet alakulhat ki. Ha eredményt szeretnél elérni, akkor ne ragaszkodj mereven az elképzeléseidhez, hanem engedj. Persze csak az ésszerűség határain belül maradva. Ha nincs állásod, most jó helyet találhatsz.

Olvasd el ezt is!

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Szűz

A munkában, a megélhetésben akkor érhetsz el sikereket, ha alkalmazkodsz. Nemcsak a felettesedhez, hanem a kollégákhoz, a rangban alattad állókhoz is. A változások miatt nagyobb lesz a stressz, a feszültség, ezért amennyire csak lehet, lazíts, mozogj, sportolj, mert ezek nemcsak testileg, hanem lelkileg is tökéletesen kikapcsolhatnak. Ha nincs állásod, most a sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amely miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Előfordulhat, hogy másodállás végzésére nyílik lehetőség, amelyre mondj igent. Külföldi utazás remek lesz, vizsga, felvételi jól sikerülhet.

Olvasd el ezt is!

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Mérleg

Még az is előfordulhat, hogy egy családtagot neked kell támogatni, nemcsak anyagilag, hanem átvállalni olyan terheket is, amelyekkel a segítségére lehetsz. Mindezért azonban ne várj tőle hálát, mert ez a rokon úgy gondolhatja, hogy neked kutya kötelességed segíteni rajta a nehéz időkben. Erről neked eltérő lehet a véleményed, ám ezt a békesség kedvéért ne hozz a tudomására. Majd eljön az ideje annak is, amikor ezzel előállhatsz. Nagyobb utazást érdemes lenne elhalasztani – már amennyiben ez anyagi veszteség nélkül lehetséges lenne –, mert idegtépő helyzet jöhet létre. Igaz, az így szerzett újabb tapasztalatnak a későbbiekben nagy hasznát veheted.

Olvasd el ezt is!

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Skorpió

Még az is megtörténhet, hogy át kell szervezned az életedet, mert valami új dologgal kell majd foglalkoznod, ami sok időt vehet igénybe. Pénzügyek terén sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán, így fordulhat elő, hogy könyvelésed kiadási oldala erőteljesebb mozgást mutat. Megtörténhet, hogy egy egészségi probléma miatt nem jön annyi pénz, mint amennyire szükséged lenne. De az is előfordulhat, hogy kölcsönre lehet majd szükséged, illetve ha dugdosod a pénzed, akkor nem jut eszedbe, hova tetted. Vagy éppen bankkártyád kódjára nem emlékszel kristálytisztán. A munkahelyeden kiváló teljesítményt nyújthatsz, a felettesed kis kedvence lehetsz.

Olvasd el ezt is!

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Nyilas

Ha párkapcsolatról van szó, akkor most nem tartozol a könnyű esetek közé. Partnered úgy érezheti, hogy makacs vagy, mereven ragaszkodsz az elképzeléseidhez, és nem veszed figyelembe azt, hogy ő mit és hogyan szeretne. Próbálj meg egy kicsit lazítani, és beleélni magad az ő helyzetébe, így máris könnyebb lesz az élet, hiszen rájöhetsz arra, hogy ha engedsz, az nem azt jelenti, hogy gyenge vagy, hanem azt, hogy az életetek ismét harmonikus és kiegyensúlyozott lehet. Ha erre nem vagy képes, akkor sajnos viszonyod elindul a lejtőn. A munkában több feladat hárulhat rád, ám sajnos a fizetség nincs arányban ezzel a nagyobb megterheléssel.

Olvasd el ezt is!

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Bak

Olyasmi juthat a tudomásodra, ami megdöbbenthet és mélységesen felháboríthat. Lényeges, hogy a birtokodba kerülő információt ne add tovább, mert ebből a pletykából jó, ha kimaradsz. A munkahelyeden a felettesed bizalmát élvezheted, sőt olykor úgy érezheted, mintha sokkal jobban megbecsülne, mint korábban bármikor. Viszont kollégával vagy rangban veled egy szinten álló személlyel nehezen tudsz kijönni. De az is megtörténhet, hogy valaki helyett duplán kell dolgoznod, esetleg mások hibája miatt tarthatod a hátad. Külfölddel kapcsolatos tevékenységhez nagy kedvet érezhetsz, és sikert sikerre halmozhatsz.

Olvasd el ezt is!

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Vízöntő

A házasságokban, régi együttélésekben élvezheted a harmóniát. Sőt lehetnek pillanatok, amikor úgy érezheted, kapcsolatod alakulása miatt hálát kell adnod a sorsnak, a gondviselésnek, és ezért elmormolhatsz egy hálaimát. Amennyiben szülő vagy, akkor csemetéd miatt összetűzésbe keveredhetsz egy rokonnal, aki sokkal jobban látja a kialakuló szituációt, illetve ennek következményét. Bármennyire nehezedre esik, mégis hallgass erre a családtagra, aki jót akar nektek. Pénzügyek terén most nem lesz okod panaszra. Csak arra ügyelj, hogy ne szórd el a megkeresett pénzt mindenféle felesleges dologra vagy silány termékre.

Olvasd el ezt is!

Engedd el magad! - Májusi horoszkóp

Halak

Ismét egy olyan hónap következik, amikor összébb kellene húznod a nadrágszíjat. Csak és kizárólag arra kiadni, amire nagyon muszáj, mert sajnos a sors most kevesebb pénzkereseti lehetőséggel kínálhat meg. Romantikus rajongást érezhetsz valaki iránt, aki viszonozza az érzéseidet. Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, és közben más ágyában is űzöd kisded játékaidat, akkor ez a szerelmi háromszög különös izgalommal és hirtelen felismeréssel is járhat: az életben ki és mi az igazán fontos. Ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésekor légy sokkal figyelmesebb, így elkerülheted, hogy olyanra mondj igent, ami később rengeteg pénzedbe kerülhet.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top