Ezo

Heti holdnaptár: most adj bele mindent a fogyókúrába!

A fogyó Hold csodálatos ereje veled van, bármilyen fogyókúrát, diétát folytatsz is. Aktív és lendületes napok várhatnak rád, amikor csak a saját elgyengüléseid hátráltathatnak. Iktasd ki őket, és nézd meg a Hold által kínált táplálkozási irányokat!

Szerdán a Skorpió fogyó Hold bátorít, hogy menj szaunába, és tarts egy átlagosnál levelesebb napot. Részesítsd előnyben most a zöld leveleket, és nagy ívben balra kerüld el a szénhidrátokat! Ezeken a napokon nem csupán a lelki ingadozások miatt, hanem önhibádon kívül, az édességek megnövekedett csábereje miatt is nagyon nehéz lehet ellenállnod nekik. Sportolj! Válassz vizes sportokat, vagy legyél aktívabb az ágyban. Ne hagyd ki a csalánteát. Mesésen meglódíthatja a topogó fogyást.

Csütörtökön és pénteken folytatódik a kezdeti lendület. A lelki mélységek miatti zabálás rémét most a mohóság fenevadja követi. Magad se érted, de felfalnád még a vigyorgó, fogyásnak indult Holdat is. Egyél inkább rengeteg gyümölcsöt és termés zöldséget, és iktasd ki a fehérjéket! A szaunázás, masszázs jótékonyan segítheti a fogyókúrád, ahogy a zsályatea is. A mozgás is fontos része a fogyókúrának, most azonban melegíts be jól, mert a combod bánhatja a hirtelenkedést.

Hogy mi várható a hétvégére? Tudd meg a Zöldéletmód blogról!

Heti holdnaptár: Most adj bele mindent a fogyókúrába!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top