Ezo

Ismerd meg a feng shui valódi alapjait!

Izgalmas programra invitálunk: február 28-tól öt napon át napjaink leghitelesebb tajvani szakembere tart előadást az autentikus kínai feng shuiról és az egészséges életmódról.
Ismerd meg a feng shui valódi alapjait!

Dr. Shantung Hsu Professzor harmincöt éve oktat feng shuit, 1990-ben az Amerikai Egyesült Államokbei Seattle-ben saját iskoláját is megalapította. A Blue Mountain Feng Shui Institute a világ legelismertebb intézményei közé tartozik. Ennek köszönhetően Dr. Hsu olyan nemzetközi nagyvállalatokkal megbízásából dolgozott épületek és irodák belső tereinek kialakításán, mint a Sea Land, a Gazprom és a Boeing, továbbá a seattle-i Kínai negyed újratervezésében is részt vett.

A TEST-TUDAT-ENERGIÁK címre hallgató előadását már több országban is sikeresen tanította, Magyarországon most először lesz lehetőség megismerni az általa tanított egyszerű gyakorlatokat, melyekkel sikeresen lehet megbirkózni a modern hétköznapi élet okozta stresszel. A tanfolyam célja, hogy megismertesse velünk  a valódi keleti tér- és lakberendezés alapjait, valamint eloszlassa a nyugaton divatossá vált, de téves praktikák okozta elméleteket.

Időpont: 2015. február 28- március 2.
Helyszín: V. Budapest, Sas utca 15. NOMURI
Bővebb információkért kattints ide!
Kapcsolat: info@fengshuitavasz.hu
 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top