Ezo

Heti holdnaptár: most újíts be!

Csütörtökön újhold, ami mindig a változtatások, újítások időszaka. Apró lépések előre vagy hirtelen ugrások oldalra, netán óriás döntések? Ha éppen nyugodt mederben csordogál életed, akkor remek lehetőség a rossz szokások, butus beidegződések kiirtására. Ha a változás nagyobb, akkor pont időben olvasod ezt az írást, hogy felkészülhess.

Kedden és szerdán betelhet a pohár, de eljuthatsz a “már nem érdekel” fázisba. Könnyedén elengedhetsz problémákat, embereket, élethelyzeteket. A Vízöntő fogyó hold segít, hogy szinte súlytalanságig érezd a megkönnyebbülést. A laza holdhatás megnyilvánulhat a munka iránti undor hullámokban érkező löketeiben, de ha találsz ezekre a napokra valami örömforrást, ami segít kikukucskálnod a rutinteendők mögül, akkor igazán örömteli lehet a hét közepe.

Heti holdnaptár: most újíts be!

Csütörtökön elkezdődik az új holdhónap. A munka igazán nehezedre eshet az utolsó hétköznapokon is, ráadásul a Hold is a pihenés irányába lökdösne. A barátok, család és szerelmed hangulata nagyban befolyásolhatja a te irányaidat. Ne hagyd magad! A Halak újhold álmodozásra, tervezgetésre sarkallhat, de könnyen előfordulhat, hogy a kétségbeesés és a hiszti mélységei felé veszed az irányt. Az újhold alkalmas a lelkedben lakozó szörnyek elküldésére, és bár látszólag nem visel meg minket annyira, mint a telihold, mégis óriási energiák mozoghatnak. Jó döntés, ha ezekre a napokra időzíted a szépülést, kozmetikust, de a sportolás is különösen jól hathat rád. Tudd, hogy a körülötted élőknek is jócskán fodrozódhat lelkük tengere. Bújósabbak, lelkizősebbek lehetnek. Próbálj türelmes lenni magaddal és másokkal is! Ha minden szuper és kiegyensúlyozott napjaidat éled, akkor használhatod az újhold erejét böjtölésre és apró változtatások bevezetésére. Ha valamit szeretnél szokássá alakítani, akkor most kezdheted is!

A Zöldéletmód blogról azt is megtudhatod, mi várható a hétvégére!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top