Ezo

Heti holdnaptár: készülj a hullámvasútra!

Szerdán rád mosolyog a telihold, hatását egész héten érezheted. A hangulatod rendkívül sokszínű lehet; előfordulhatnak feszültségek, sorsdöntő viták. Az egyedülállóknak kedvező holdhatások érkeznek, mivel a Hold szerint ezen a héten jobb lenne, ha elvonulhatnál, amikor szükségét érzed, mert nehezen tolerálod a tanácsokat, kritikát, főleg, ha nagyon szeretett személytől érkeznek.

Kedden és a teliholdas szerdán az egymás iránti toleranciánk a nulla felé közelíthet. Haraphatsz, moroghatsz, ordíthatsz, ahogy mások is. Jóleshet a beszélgetés, főleg ha rólad vagy általános dolgokról folyik. A politizálás, érvek ütköztetése, élmények megosztása is központi eleme lehet az oroszlános napoknak. Ha tudod, hogy gyakran megvisel a telihold, akkor készülj fel ellene tippjeinkkel! Tegyél meg mindent nyugalmadért, és kerüld a komoly döntéseket. A tűz őselem most felperzselheti életed. Alkalmas napok a lezárásokra, elengedésre, azonban a megfontoltság, átgondoltság és türelem elkerülhetnek. Tudd, hogy a körülötted lévőkön is kitörhet a teliholdas zizi. Tereld őket jó irányba! Állj ellen az oroszlán erejének, vagy ha éppen ez segíti az elengedést, akkor használd!

Heti holdnaptár: készülj a hullámvasútra!

A csütörtök, péntek és szombat nagyban függhet a heted indulásától vagy az önfegyelmedtől. A szűzben kezd fogyatkozni a Hold, ami sokakat megindíthat a szorgalmas munka és racionális gondolkodás útján, azonban kihozhatja belőled is az elviselhetetlen sárkányt. Ha maximalista vagy, akkor tökéletes napok ezek, hogy gyakorold e tulajdonságod elviselhető keretek közé szorítását.

A munkában vagy számodra fontos tevékenységekben az eddigiekhez képest óriás lendületet és erőt érezhetsz. Képes lehetsz bárhol rendet tenni és működőképes rendszereket alkotni. Az érzelmeid könnyedén a háttérbe szorulhatnak a hét második felében, ahogy másokéi is. Ne most akarj szerelmi vallomást kicsikarni kedvesedből! Ha megviselt a Telihold, akkor ezeken a napokon sajnos folytatódhat a negatív irány. Előtörhetnek félelmeid, és belelovalhatod magad az önsajnálatba. Úgy érezheted, összeroppansz teendőid súlya alatt. Rázd meg magad, és fordíts gondolataidon, ha nem jó irányba terelnek. Lásd meg a Szűz holdhatás előnyeit! Alkalmas napok az érzelemmentesebb lezárásokra. Most elengedheted démonaid egy részét. Ha nincsenek démonaid, vagy nem állsz még készen az elengedésükre, akkor szimplán csak varázsolj rendet otthonodban, fejedben vagy a ruhásszekrényedben.

Hogy mi várható vasárnapra? Tudd meg a Zöldéletmód blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top