Ezo

Heti holdnaptár: a növő hold áldást ad az új évre

Ha lehetőséged van munka nélkül tölteni ezt a hetet, akkor ez egy rendkívül kedvező holdhatás számodra, hiszen a feltöltődés felsőfokon zajlik most, és a Kos, Bika és Ikrek csillagjegyek is inkább az életörömök felé terelhetnek. Ha dolgoznod kell, akkor vértezd fel magad a hold ellen, de szabadidődben azért engedj teret neki!

A kedd, szerda és a csütörtök a Bika növő holdé. Keresve sem találhattunk volna jobb holdhatást a mesés szilveszteri bulihoz és a kedves évkezdéshez. Az óév búcsúztatásához minden adott, és ha súghatok a bulira, legyen az házi- vagy giga, esetleg szigorúan kettesben: a sós rágcsáknak nagy sikerük lehet. A készülődésben most is veled lesz a Bika hold adta kiemelkedő szépérzék és türelem is. A jókedv, mosolygás garantált, egyedül a spontaneitásban és a lendületben akadhatnak problémák. Az alkoholt az átlagosnál jobban bírhatod! Az új év első napja is hasonlóan mosolygósan, vidáman telhet. A hold szerint a legjobb, ha filmekkel, könyvekkel, pihenéssel kényezteted a lelked! Mindhárom napon kiemelt figyelmet fordíts a torkod, hangod védelmére, mert sérülékenyebb a gége környéke, így könnyebben összeszedhetsz betegségeket, mint például a torokgyulladást. Az év első napja tökéletes egy hatékony pénzügyi terv elkészítéséhez. Na hagyd ki, és gondolkodj kicsit az anyagiakon!

Hogy milyen lesz a hétvége? Tudd meg a Zöldéletmód blogról!

Heti holdnaptár: a növőhold áldást ad az új évre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top