Ezo

10+1 jel, amely arra utal, hogy öreg lélek a gyermeked

Sokszor a felnőttek legnagyobb tanítói a gyermekek: legyen az saját vagy a közvetlen környezetben élő gyermek. Különösen akkor tanítanak minket, ha a gyermektestben öreg lélek lakozik. Milyen jelek árulkodnak erről?

1. Együttérzés

A tiszta szívből jövő együttérzés olyan tulajdonság, amely a fejlett lélek legjellemzőbb tulajdonsága. A felnőttekre sokszor jellemző ítélkezés és elvárás helyett az együttérzés mindennapos átélése az, amely mindnyájunk fejlődését szolgálja. Ez egy olyan gyermek számára, aki már számos életet élt a Földön, teljesen magától értetődő jelenség.

10+1 jel, amely arra utal, hogy öreg lélek a gyermeked

2. Türelem, belátás, megértés

Az együttérzéssel járó jelenség a türelem, belátás és a megértés képessége is. Ha egy szülő türelmetlen, gyermeke könnyen taníthatja türelemre – sokszor akár azzal is, hogy a vártnál később érkezik a családba. Amíg számos felnőtt úgy éli az életét, hogy sok mindent irányítani akar, egy bölcs gyermek szeme megértéssel és belátással teli.

3. Feltétel nélküli szeretet

Az öreg lélekként leszülető gyermekek legfőbb küldetése az, hogy a feltétel nélküli szeretetre tanítsák az embereket. A feltétel nélküli szeretet állapota olyan magas tudatszintet jelent, amellyel az emberiség kevesebb, mint 0,4%-a rendelkezik. Ezért minél több ilyen magas tudatszintű lélek születik a világba, a Föld rezgésszintje annál magasabb szintre nő, így egyre több ember számára nyílik meg az út ennek megtapasztalására.

4. Érzékenység

Egy fejlett lélek sokszor érzékenyebb, mint társai. Hajlamos lehet átvenni mások, a környezet érzéseit, esetleg megérezhet össztársadalmi drámai szituációkat is. Az érzékenység őszinteséggel is párosul: nem fogadja el a hazugságokat, és gyakran tükröt mutat a szülei, családja és mások számára is.

5. Tanítók – tanítják a világot és környezetüket

A fejlett lélek gyermek sokszor már akkor is tanítja a szülőt, amikor még meg sem született. Az, hogy egy lélek mikor születik a Földre, a saját választásától függ. A szülők nagyon vágyhatnak rá, de valójában meg kell hagyni a lélek számára a választás lehetőségét, hogy akkor szülessen meg, amikor számára a legalkalmasabb. Habár sokan vágynak gyermekre, ha nem érkezik akkor, amikor a szülők szeretnék, annak sokszor olyan oka van, amelyekről a gyermekként leszülető fejlett lélek sokkal több tudással bír, mint a szülők maguk.

Egy ilyen fejlett lélek megszületése után is tanítja a szülőket és a környezetüket – leginkább a feltétel nélküli szeretetre és elfogadásra. Ehhez a tanításhoz nem feltétlenül szükségesek szavak. Egy tekintet, egy nézés, egy szituáció elfogadása tudattalanul is tanítja a szülőt.

6. Telepátia

Egy fejlett, öreg lélek számára sokszor nem szükségesek szavak, így ezen gyermekek később kezdhetnek el beszélni, mint társaik. A szavak jelentőségét sokszor túlértékeljük. Két lélek, aki igazán egymásra tud hangolódni, szavak nélkül, csendben is meg tudja érteni egymást. A telepátia alkalmazása gyakori azoknál a gyermekeknél, akik már számos életet éltek itt a Földön. A fejlett lélek gyermekek sokszor születnek le olyan szülőkhöz, akik nyitottak a spiritualitásra, így számukra nem okoz gondot az, hogy telepatikus úton kommunikáljanak gyermekeikkel.

A folytatásért kattints a Lélekmozaikok blogunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top