Ezo

Intim számok: a születési napod leleplez

Intim kapcsolatban elengedhetetlen, hogy a pár ismerje, hol van a másik intim zónájának határa. Ha ezt nem érezzük, akaratlanul ugyan, de ártunk a másiknak. Mindegy, hogy férfiről vagy nőről van szó, a számmisztika segítségével feltárjuk az intimitás fogalmát. Minden szám szempontjából megnézzük, hol vannak az intimitás határai, hogy mi fér bele az intimitásba, és mi nem.

Most csak a születésnap egy számjegyre egyszerűsített számára van szükség. Pl.: aki 1981. 10. 24-én született: 24 -> 2+4=6; vagyis ő 6-os típus. A 11-es és a 12-es ún. mesterszámok; aki ezeken a napokon született, azoknál ezt is és az alapszámot is érdemes megnézni. A 11-esnél a 2-es, a 22-esnél a 4-es az alapszám.

1-es, aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született:

Az 1-es mindig mindenben irányítani akar. Az intimitással sincs ez másképp. Ez pontosan azt jelenti, hogy akkor lehet hozzábújni, megcsókolni, amikor ő akarja, illetve engedi. Közben imádja, sőt elvárja, hogy a párja minél több módon kimutassa a rajongását, szó szerint udvaroltat magának. Alapvetően szenvedélyes, szerelmes és lelkes az 1-es. Ha használati útmutatót szeretne az 1-es párja, akkor a legfontosabb az időzítés. Vagyis ki kell puhatolnia, hogy éppen készen áll-e az 1-es egy kis összebújásra. Amennyiben aktuálisan leköti bármi más a figyelmét, akkor az intim közeledés kudarcba fulladhat. Az is biztos, hogy az 1-es egészségesen önző, vagyis intim pillanatban elveszi/elfogadja, ami jár neki.

2-es, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született:

A 2-es a leggyengédebb szám. Végtelenül kedves, alkalmazkodó és érzékeny. Az intimitás számára az érintést, a simogatást jelenti. Folyamatosan hozzá akar bújni a párjához. Látszólag bármikor készen áll és vágyik a közelségre. De vigyázni kell vele, mert annyira meg akar felelni a kedvesének, hogy nincs tisztában azzal, ő maga mit is akar. Szerinte a boldogság az, ha a másikat boldoggá tudja tenni. Kérdés, hogy őt ki teszi boldoggá. Az intimitás része a szeretkezés, ami orgazmus nélkül csupán egy mozgássor. A 2-es párjának rendkívül oda kell figyelnie, hogy a 2-es valóban kielégüljön. Ugyanis a 2-es hajlamos azt hinni, hogy a partnere orgazmusa az övé is. Az intimitás mit sem ér kielégülés és elégedettség nélkül.

3-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született:

A 3-as számára az intimitás a szavaknál kezdődik. Nem kell kizárólag buja szavakat a fülébe súgni ahhoz, hogy izgalomba jöjjön. A hallása szó szerint az erogén zónája. Épp ezért viszolyog az ostobaságtól. Ha a hozzá közeledni próbáló műveletlen, és erről nem tudván még sokat is fecseg, az megöli az intim pillanatot, és garantáltan kudarcot vall. A 3-as csak látszólag felületes és derűs. Mélyen belül nagyon is megvan a véleménye. Csak azt engedi magához közel, aki érdekes, mint Seherezádé a mesében: 1001 éjszakán keresztül képes fenntartani az érdeklődését. A 3-asnak arra kell ügyelnie, hogy ne csak szavak legyenek, azaz szellemi közelség, hanem testi is.

Intim számok: a születési napod leleplez

4-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született:

A 4-es kissé merev, de erkölcsös és megbízható. Hihetetlenül kényes: számára az intimitás ott kezdődik, hogy megérzi a másik szagát. Az ápolatlanságot ki nem állhatja. Az intim pillanatokban nem tűr semmit, ami nem tökéletesen tiszta, finom és illatos. Ezek hiányában a libidónak annyi. A másik terület, ahol nem tűr lazaságot, az a megbízhatóság és hűség. A 4-es képtelen elköteleződés nélkül közel engedni a másikat. Szóval az egyéjszakás kaland nem az ő stílusa. Hasznos ezzel tisztában lennie annak, aki a 4-essel akar intim kapcsolatba kerülni. A hagyományos keretek adják a 4-es számára a biztonságot. Ez nem csak a házasságot jelentheti. Ezek után érthető, ha a kapcsolat elején, sőt később is csak óvszerrel hajlandó szeretkezni.

5-ös, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született:

Az 5-ös nagykanállal eszi az élvezeteket. Mindig mindenben a nagyot szereti. Szerinte a kicsinyesség szánalmas. Az intimitás számára szenvedélyt és szexet jelent. Ha ő flörtöl, az sosem ártatlan. A hűség nem az ő erénye. Amennyiben párkapcsolatban él, a párjának óriási kihívást jelent, hogy kielégítse az 5-ös óriási étvágyát. Ez akkor sikerülhet, ha az intim pillanatok érzékiek: félhomály, izgató illatok, füstölők, szexi fehérnemű, méz- vagy csokimasszázs stb. Az öt érzékszervnek felfokozottan kell működnie ahhoz, hogy az 5-ös tökéletesen kielégüljön. Tehát az intimitás nála az érzékiség teljes skálája. Ezen túl a változatosság még a gyengéje. Unalmasnak tartja, ha pl. a szex egy konkrét forgatókönyv szerint zajlik.

6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született:

A 6-os számára az intimitás olyan fontos, mint a levegő. Testi közelség, összebújás, hosszú csókolózás nélkül ő partra vetett halként vergődik. Az ő kapcsolatai mindig úgy kezdődnek, hogy mágnesként összeragadnak a párjával. Kérdés, hogy hosszú távon a párja bírja-e ezt. Ha igen, akkor minden rendben. Ott kezdődik a baj, ha ritkul az érintés, kevesebb az ölelés, és a szex sem olyan gyakori és kielégítő, mint az elején. Szerencsére a 6-os tudja, “mitől döglik a légy”. Ha nem sértődik meg, akkor a fantáziája határtalan: millió módon képes kényeztetni a párját és önmagát is. Cserébe elvárja, hogy a párja is kényeztesse őt. A 6-os intimitása egyenlő a hedonizmussal. Ez se nem rossz, se nem sok, csupán tény.

7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született:

A 7-es talán a legnehezebb eset, ha intimitásról van szó. Ugyanis ő bizalmatlan és távolságtartó. Szó szerint várfalakon kell átjutnia annak, aki a 7-es bizalmába akar férkőzni. Látszólag a 7-es közvetlen, de szigorúan védi az intim szféráját. Oda valójában soha senkit nem enged be. Az első lépés a hosszas ismerkedés és a megbízhatóság, szavahihetőség tesztje. Idő kell ahhoz, hogy ezeket megszavazza a 7-es a másiknak. Ő nem siet. Sőt azt vallja, hogy majd az idő bebizonyítja. Az érintés, a csók csak jóval később jöhet. A szex pedig egy olyan ajándék, amit tényleg ki kell érdemelni. A 7-es számára a testiség az intimitás velejárója, és nem maga az intimitás. Erről muszáj tudnia a 7-es párjának, ha harmonikus kapcsolatra vágyik.

8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született:

A 8-as a legenergikusabb és legtüzesebb ember. Az ő szenvedélye magával ragadó. Az ő szótárában az intimitás egyértelműen a szexet jelenti. Tőle távol áll a szégyenlősség és a prűdség. Aki intim közelségbe akar kerülni a 8-assal, annak fel kell kötnie a felkötni valót, mert az ő tempója nem átlagos. Az garantált, hogy a 8-assal az élet változatos, kalandos és szenvedélyes. Ez utóbbiba viták, erőpróbák és “bunyózás” is belefér. Persze nem kell agresszióra gondolni. Így az intimitás itt nem klasszikus gyengédséget takar. Kérdés, hogy a 8-as párja szereti-e, bírja-e, és képes-e partner lenni ezekben. Tagadhatatlan, hogy az ágyban kedvező, ha az energiáik összeadódnak. De veszélyes, ha ezek az energiák egymás ellen fordulnak.

9-es, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született:

A 9-es végtelenül jó lelkű, szelíd és empatikus. Számára az intimitás lelki eggyé válást és/vagy uniómisztikát jelent. A testiségnek nem sok köze van ehhez. Így szerinte a szex “csak” valamiféle következménye két ember közeledésének. A 9-es olykor különc, nehezen érthető, mert a fellegekben jár. De hisz erre született, ez a dolga. Az ő rezgésszintje jóval a “normális” felett van. Mindig mindenki kicsit jobb a 9-es közelében. A párja is igyekszik megfelelni a 9-es kimondatlan elvárásainak. Ezek olyan nemes fogalmak, mint hűség, odaadás, segítőkészség. És ez teljesen le is írja, hogy a 9-es mit gondol az intimitásról. Közben egy kis álmodozásnak, idealizmusnak és megmentőszerepnek is bele kell férnie a kapcsolatba.

Intim számok

11-es, aki 11-én vagy 29-én született:

A 11-es mesterszám. Ez azt jelenti, hogy soha semmit nem képes átlagosan értelmezni, illetve megélni. Ebbe az intimitás is beleértendő. A 11-es kiszámíthatatlanul hullámzik, amit kevesen képesek elviselni, pláne kísérni. Ehhez hozzáadódik az a különleges definíció, ahogy a 11-es az intimitást értelmezi. Ez nem egy szó és nem egy egységes fogalom. Ahányszor megkérdezzük a 11-est, annyiszor talál új kifejezést. Egyszer úgy érzi, hogy a lelkiség, másszor a testiség, harmadszor a szellemi együtt szárnyalás jelenti az intimitást. Végül is mindez egyszerre. Nagy falat, hogy a partnere kövesse ezt a változékonyságot. Ez garantálja azt, hogy unatkozni nem fog a 11-es mellett. Tisztában kell lennie azzal, hogy mesterszámmal kell együtt élnie.

22-es, aki 22-én született:

A 22-es egy mesterszám. A legkiismerhetetlenebb és legtitokzatosabb emberről van szó. Ő átlát mindenkin, de ő maga átláthatatlan. Ez a misztikusság teszi őt vonzóvá. És az is, hogy az intimitás szerinte egzotikus, erotikus, ezoterikus fogalom. Amikor a 22-es szeretkezik, akkor nem csak a teste szeretkezik, hanem a lelke és a szelleme is. Ez olyan élmény a partnere számára, ami életre szóló lehet. Ráadásul a 22-es hipnotikus erővel is rendelkezik. Ez nem veszélytelen, hiszen nem szabad az intim pillanatokban a bizalommal visszaélni. Sajnos ő hajlamos erre. Remélhetőleg a kor előrehaladtával sok fájdalmon túljutva megtanulja uralni ezt a hipnotikus képességet. Uralni azt jelenti, hogy élhet vele, de nem élhet vissza vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top