Ezo

Az emberi élet 5 szabálya

Életünk során már gyermekkorunktól kezdve számos szabállyal szembesülünk. Vannak azonban olyanok, amelyek, habár fontosak, születésünk pillanatában mégis elfelejtettük őket. Itt az idő feleleveníteni!

1. Kaptál egy testet

Spirituális lények vagyunk, akik földi útjuk során kapnak egy testet. Fontos, hogy test, szellem és lélek egységeként létezünk, tehát ugyanolyan szükséges testünkre is odafigyelni, mint szellemünkre és lelkünkre. A test valójában egy eszköz a lélek számára, hogy tapasztaljon és kiteljesedjen. Fogadd el, törődj vele és szeresd a tested!

2. Mindenki, akivel találkozol, tükröt tart számodra

Mindenki, akivel találkozol, azt tükrözi vissza, ami benned van. Például átélhetsz olyan napokat, amikor szinte csak dühös és agresszív emberekkel találkozol. Ha tudatos vagy, megfigyelheted, hogy ilyenkor a külvilág csak felhívja a figyelmed arra, ami benned van. Ha dühösnek érzed ilyenkor magad, hajlamos lehetsz azt hinni, hogy “mások felidegesítettek”, azonban valójában te idegesítetted fel saját magad, mások csak tükröt tartottak neked, hogy ezt tudatosítsd és észrevedd. Ha elkezdesz dolgozni magadon, figyelni magadra, észre fogod venni, hogy egyre nagyobb lesz benned a harmónia, és sokkal kiegyensúlyozottabb embereket fogsz magadhoz vonzani.

3. Fizikai törvényszerűségek irányítják az életed

Azt hisszük, mi irányítunk, de valójában az Univerzum törvényei határozzák meg az életünket. Szabadon dönthetünk reakcióinkról, de körülményeinket ezek a törvényszerűségek határozzák meg. Ezek közül is az egyik legfontosabb a vonzás törvénye, ami kimondja: azt vonzzuk magunkhoz, amilyenek vagyunk. Az pedig, hogy mi rejtőzik bennünk, sokszor nem is ismerjük, hiszen tudatalattink mélyén lapul.

A további 2 fontos szabályt a Lélekmozaikok blogon találod!

Az emberi élet 5 szabálya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top