Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Mi legyen az exekkel?

Aki egyszer elment, az bármikor visszatérhet – a csillagok hétvégi bölcsessége szerint fontos, hogy tudatos döntést hozzunk a jelen boldogságunk (vagy a jövő boldogsága) mellett. Hiszen ezen a hétvégén az exeink attól függetlenül előkerülhetnek és megkísérthetnek bennünket, hogy éppen van-e párunk, vagy nincs.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan sok gondolat és ötlet van a fejedben, amelyeket valamiért meg akarsz tartani magadnak. Pedig ezeknek a gondolatoknak és ötleteknek az a valódi sorsuk, hogy továbbadd őket a szerelmednek. Ne felejtsd el: Az őszinteség minden kapcsolat alapja. De ez nem jelenti azt, hogy a másiknak durván bele kell vágnod az arcába a nyers véleményedet. Sokszor nem a közléseink tartalma bánt meg másokat, hanem a közlések módja. Ezen a hétvégén gyakorolhatod a gondolataid szeretetteljes megfogalmazását. Azt a megfogalmazást, amely valóban segíteni fog abban, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.

Ha csak keresed a szerelmet: A mélyen benned lévő késztetések – legyenek azok bármilyen logikátlanok is – valójában egy boldog párkapcsolat felé vezetnek téged. Érdemes a hétvégén megfigyelned a vágyaid forrását: Ha azért akarsz megtenni valamit, mert attól félsz, hogy különben egyedül maradsz, akkor azt jobb inkább elfelejteni. (Különösen igaz ez az exek felhívására.) De ha valamit egyszerűen csak azért szeretnél megcsinálni, mert az jó érzést kölcsönözne neked, akkor hajrá: Tedd meg!

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Pozitív változásokra, mélyebb összekapcsolódásra vágysz, és talán azt hiszed, hogy ezt csak nehézségek és sok-sok idő árán kaphatjátok meg. Ez a hit pedig nem türelmessé tesz, hanem épp ellenkezőleg: türelmetlenné. Pedig valójában mindez tévedés: valójában a közös álmaitok és a szerelmi vágyaitok könnyebben valóra válnak, mint azt gondolnád. Egyszerűen csak el kellene engedned azt a tévedést, hogy mindez egy lassú és nehéz folyamat. Ne felejtsd el: ha benneteket egymásnak teremtett a sors, akkor nem változnotok kell, hanem elfogadnotok egymást.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben siettetnéd az időt, a legszívesebben elébe rohannál az eseményeknek, de persze közben van benned annyi bizonytalanság, hogy ne tudd pontosan, milyen irányban is kellene rohannod az események elé. A hétvégén észreveheted, hogy a sok választási lehetőség is összezavar, különösen ha gyorsan szeretnél választani. Most felfigyelhetsz rá, hogy a lassan meghozott döntések gyakran jobbak, mint a kapkodásban kiválasztottak.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Könnyen lehet, hogy ezt az időszakot szemelted ki arra, hogy megszabadulj néhány régi tárgytól, munkától vagy kötelezettségtől. És igen, talán az is lehet, hogy ebben a régit elengedős időszakban úgy érzed, hogy több a probléma a szerelmetekben, mintsem az egészséges lenne. Nem biztos, hogy jó ötlet most döntést hozni a kapcsolati jövőtökről, mert talán az egyikőtök könnyelműen úgy érzi: el kell engednetek egymást. Valójában pedig csak az egymásról alkotott ítéleteket, az egymással kapcsolatos sérelmeket és az egymással összefüggő negatív emlékeket kellene elengednetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Rakj rendet a lakásodban, és ez a rend megjelenik az életedben is. Ha úgy érzed, nincs is összefüggés a lakásod és az életed állapota között, vagy ha azt gondolod, hogy mániás rendet tartasz magad körül, érdemes belesned a sötét sarkokba, kinyitni a régen használt tárolókat, és megnézni az eldugott részeket. A fizikai szinten, a lakásodban, és átvitt értelemben a lelkedben is elvégezhetnéd ezt a rendrakást a hétvégén.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Ha megnézed, talán egy egészen érdekes megfigyelést tehetsz: sok szempontból a szüleitek kapcsolatát másolja a viszonyotok, sok szempontból az történik veletek, ami történt a családjaitokban. A hétvége nagy kérdése az, hogy szeretettel megtöritek-e ezt a mintát, vagy tovább viszitek. Hogy ezt könnyebb legyen eldönteni, elég megnéznetek a szüleitek és a nagyszüleitek viszonyát. Ha tetszik, amit ott láttok, ha ők boldogságban élnek együtt, akkor mindenképp vigyétek tovább ezt a mintát. Ha azonban mást, jobbat akartok, akkor most változtathattok.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell követned a múltad mintáit, és nem kell ragaszkodnod az exek szelleméhez. Igen, nincs értelme annak, hogy azon keseregj, ki mit tett (vagy nem tett), és önmagad hibáztatásának is lejárt az ideje. Vedd észre: Milyen sok mindennel vetted körül magadat, amelyek az exekre emlékeztetnek, és talán a kelleténél egy kicsit közelebbi kapcsolatban is maradtál néhányukkal. Itt az ideje helyet csinálni az újnak azzal, hogy elengeded a régit.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha folyamatosan a pénzügyek foglalkoztatnának benneteket. Érdemes megfogadnotok, hogy a pénzügyeken nem vitatkoztok ezen a hétvégén. Érdemes arra figyelned, hogy ne csak a rút anyagiak foglalkoztassanak benneteket, hiszen a világ annyival több ennél. Annyival csillogóbb és sokszínűbb lehetne az életetek, ha felfedeznétek egymásban azt a csodát, azt a szeretetet, ami ott lapul a másik lelke mélyén. Ne felejtsd el: a kapcsolatotok nem egy gazdasági társulás (még akkor sem, ha közös kasszán vagytok), hanem a szeretet ünneplése.

Ha csak keresed a szerelmet: A világod tele lehetne boldogsággal, jó programokkal, jóléttel és örömmel. A hétvégén két út közül választhatsz. Az egyik lehetőséged az, hogy továbbra is azokra a dolgokra figyelsz, amelyekre szoktál, és az exek bántásainak sebeivel foglalkozol. Vagy inkább továbblépsz mindezen, és felfedezed, hogy milyen sok szeretet és vidámság vár rád mindezek helyett. Rengetegen vannak a közeledben, akik szívesen elmennének veled bulizni, beszélgetni vagy valamilyen izgalmas programra. Miért is ne mondhatnál nekik igent?

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Vedd elő az empátiádat, és el se rakd azt hétfő reggelig! A társadnak most arra van szüksége, hogy éreztesd vele: megérted őt, tiszteled őt, szereted őt, és valóban a társadnak, a szerelmednek tekinted őt. Nos, igaz, ami igaz, sokaknak másoknak is ugyanerre a tudásra van szüksége. Itt az ideje, hogy kimutasd és kimondd az érzéseidet, az érzelmeidet, és felvállald: valóban szeretetet és gyengédséget érzel a szeretteid irányában. Az sem lenne meglepő, ha most néhány exed előkerülne, és bejelentenék, hogy a segítségedre van szükségük. Csak rajtad múlik, hogy segítesz-e nekik vagy sem.

Ha csak keresed a szerelmet: Ahelyett, hogy összejársz a szingli barátnőiddel, lehetnének sokkal izgalmasabb programjaitok is. Most talán meg kellene vizsgálnod, hogy nem lett-e a szingliség valóban program és életforma az életedben. Lehet, hogy annyira erősen átvetted a körülötted lévő szinglik, elváltak és magányosak életérzését, hogy ez az, ami nem enged továbblépni? Nézz körül, könnyen lehet, hogy máris ott van valaki, aki gyengéd szeretettel közeledik feléd. Legyél benne biztos, hogy ez nem az egyik exed lesz.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek kötik le a gondolataitokat a hétvégén. (Igen, ez azt jelenti, hogy ha még nincsenek gyerekeitek, itt az ideje végigbeszélni a gyerekkérdést.) Mintha most inkább szülőként és védelmező-gondoskodó szövetségként látnátok magatokat a szerelmespár-státusz helyett. Ne felejtsétek el: a gyerekeiteknek boldog, szerető szülőkre van szükségük. Azt pedig most tudjátok megalapozni, hogy a jelenlegi boldogságotok megmaradjon, és hogy a kapcsolatotok megerősödjön. Épp ezért azért egy kis egymásra figyelős, szerelmes  program most nektek is jár.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben mindenkiről gondoskodnál, és könnyen lehet, hogy ez okoz némi feszültséget az életedben. Úgy értem, ez szerepzavarhoz vezethet, amit mások rosszul viselnek és valójában te is rosszul viselsz. Könnyen lehet, hogy az eddigi kapcsolataidban eddig a kislány és az anya szerep között ingadoztál, és nem mindig sikerült megérkezned a szerelmes nő szerepéhez. Itt az ideje, hogy megtaláld magadban ezt a szerelmes és boldog szerepet.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kicsit olyan, mintha a szerelmed nemcsak a társad, de a főnököd, a munkatársad és a karrier-tanácsadód is lenne. Olyan sokféle módon összefonódott már az életetek, hogy lehetetlen kibogozni egy-egy szakmai döntésed melyikőtök fejében fogalmazódott meg. Ezen a hétvégén érdemes lenne kibogoznod mindezt, érdemes lenne utánajárnod, hogy a munkahelyeden a szakmádban mit teszel saját döntésből, mit azért, hogy megmutasd a párodnak, és mi az, ami egyenesen az ő ötlete.

Ha csak keresed a szerelmet: Most talán jobban foglalkoztat a munka, mint a szerelem. Nem kell azt gondolnod, hogy az életed minden szakaszában egyensúlyban kell tartanod a karriert a magánélettel, hiszen vannak olyan szakaszok, amikor az egyik túlsúlyba kerül a másikhoz képest. Természetes, hogy oda koncentrálsz, ahol jobban alakulnak a dolgok, és ez most könnyen lehet a munkád. A jó hír viszont az, hogy a csillagok most eltörlik az ősi “házinyúlra nem lövünk” szabályt. Nyugodtan bonyolódj munkahelyi flörtökbe!

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Eljött a téli nagytakarítás ideje! Most érdemes mind a külső, mind a belső világotokban egy alapos nagytakarítást végeznetek a szerelmeddel. Könnyen lehet, hogy a fejetekben felhalmozódott egy csomó tévhit, tévedés és félreértés egymással kapcsolatban. Könnyen lehet, hogy olyan félelmek fészkelték be magukat közétek, amelyek teljesen alaptalanok. Itt az ideje kiseperni ezeket a félelmeket, és itt az ideje annak, hogy megtisztítsd magadat, a szerelmedet és a szerelmeteket ezektől a rárakódott tévhitektől.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje annak, hogy megnyisd a szívedet! Vajon mi értelme van annak, hogy az exeid tettei, gondolatai és szokásai alapján ítélsz meg másokat. Miért kellene az exekkel mérni az újakat? Engedd el az exeidhez való ragaszkodásodat, és bátran lépj tovább. Igen, akkor is ez a csillagok javaslata, ha az exek pont most döntenek úgy, hogy ismét jelentkeznek. Ami sohasem működött (ilyen vagy olyan okból) azt talán nem is érdemes javítgatni.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Gyengédségre és romantikára vágysz. Arra van szükséged ezen a hétvégén, hogy a szerelmed valódi társsá váljon, és valóban melletted legyen. Fontos, hogy most érezd a támogatását, és fontos, hogy mindketten szelídséggel gondoljatok egymásra és a kapcsolatotokra. Most eljött a békekötés és a veszekedések szeretettel történő feloldásának az ideje. Ha pedig úgy érzed, nem ő az igazi, akkor most felmerülhet benned a szeretetteli szakítás ötlete. Fontos, hogy tudd: megérdemled a szeretetet, megérdemled a figyelmet!

Ha csak keresed a szerelmet: Vedd magad körül szeretettel és gyengédséggel ezen a hétvégén. Szó szerint párnázd ki  az életedet a saját szereteteddel. Ezen a hétvégén adj meg magadnak mindent, amiről azt gondolod, hogy egy kapcsolatban kellene megkapnod. Igen, tudom, ilyenkor attól félünk, hogy ha mindent megadunk magunknak, akkor inkább a magányos öregkort választjuk egy kapcsolat helyett. De ez butaság: ha szeretettel párnázod ki az életedet, előbb érkezik meg a számodra megfelelő, szerető partner.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Igen, eléred a célodat. Igen, talán sokkal könnyebben, mint azt hitted, vagy mint ahogyan arra rákészültél. Könnyen lehet, hogy ezen  hétvégén az “ágyúval lőni a verébre” szindrómába esel, és a legkisebb célodat is akkora bevezető kampánnyal adod elő a szerelmednek, mintha te lennél egy világmárka marketingese. Tulajdonképpen felesleges taktikáznod és ügyeskedned: a szerelmed éppen “mindent megadnék neked a nyugalomért cserébe” üzemmódban van. Szóval csak nyugalmat kell neki adnod/felajánlanod.

Ha csak keresed a szerelmet: A se veled, se nélküled kapcsolatok képesek arra, hogy igazán kihozzák belőled a taktikust. Ezen a hétvégén könnyedén szősz haditerveket arra az esetre, ha ő ezt vagy azt mondja. Vigyázat, a haditervek szövögetésével valójában kéréseket fogalmazol meg az univerzumnak. Minél életszerűbb és minél szeretettelibb egy-egy haditerved, annál egyszerűbben, gyorsabban találod meg a társadat.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Amikor csak szükséged van rá, a szerelmed ott van melletted. Ezt fontos tudatosítanod magadban, mert mostanában talán kicsit magányosabbnak érzed magadat a szokottnál. Ebben a képzelt magányban könnyen elhiheted, hogy nincs veled a társad, épp ezért azt a hétvégét érdemes lenne az együtt töltött időre és a kapcsolatotok gyógyítására szánnod. Ne felejtsd el: ha nagyobb odafigyelésre és több szeretetre vágysz valakitől, akkor neked is nagyobb odafigyelést és több szeretetet kell adnod neki.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán ezen a hétvégén egy kicsit magányosabbnak érzed magadat a szokottnál. Igen, ilyenkor kapóra jönnek a be nem teljesült ígéretek, és a le nem játszott meccsek: könnyen lehet, hogy olyasvalakivel találkozol, akivel szerettél volna járni, de ő nem volt hajlandó ezt észrevenni. Lehet, hogy most észreveszi a lehetőséget, és az is lehet, hogy nem. A lényeg, hogy te tudd: hamarosan megérkezik a nagy Ő az életedbe.

Olvasd el ezt is!

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top