Ezo

Heti holdnaptár: az erő veled van

Tüzes holdhatás… itt, kérem, minden és mindenki olvadni fog. Vagy lángolni. Most lehetőséged nyílik megmutatni magadból minden szépet és jót. Lelkesítő, vidám és energikus lehetsz, hiszen az Oroszlán Hold megadja a kellő erőt. Spékeld meg extra szeretettel, és vigyél mások életébe egy kis pirosat, narancssárgát és rózsaszínt!

Fogyóhold ~Ajánlott tevékenységek

  • test: sport, fogyókúra, aromaterápia
  • szépség: hajvágás, hajápolás, pihenés
  • háztartás: vasalás, szellőztetés, sütés
  • kert: szobanövények vásárlása
  • ajánlott gyógynövények: körömvirág, kamilla
  • kerülendő: kerti munkák, ígérgetés, hiszti, kitartást igénylő tevékenységek
Heti holdnaptár: az erő veled van

A Hold szerint ezek a napok olyan lendülettel suhannak át rajtunk, hogy mire észbe kapunk, már itt is lesz a hétvége.Önismeret: felfedezheted magadban a szépet, a nőiességet (férfiasságot, ha férfi vagy), és vágyhatsz mások elismerésére is. Jól eshet megmutatni magad. Ha alapból sokat időzöl a kinézeteden, akkor most nézegesd az órát készülődéskor serényen, mert előfordulhat, hogy több időt töltesz tollászkodással a szokásosnál. Igen-igen, ilyenkor a Hold megtöbbszörözheti a “nincsegynormálisgöncömse” érzést, és látszólag kemény döntések elé állíthat a kiegészítőket illetően. Apropó, kiegészítők. A boltokban, vásárokon gyorsabban elcsábulhatsz most apró csecse-becsék vagy a személyzet láttán. A tűz őselem az Oroszlán erő mellé ad egy kis szeleburdisággal fűszerezett, szerelemre, bolondságra hajlamos tini életérzést.

További részletek a Zöldéletmód bogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top