Ezo

Mit jósol neked az indián horoszkóp 2015-re?

Az indiánoknak nagyon különleges megérzéseik és ösztöneik vannak. E képességeket felhasználva ők is megalkották saját horoszkópjukat. A nyugati horoszkóphoz hasonlóan az indiánoké is 12 jegyből áll. Tudd meg most, hogy melyik állat jegyében jöttél a világra!

Sólyom (március 21 – április 21.) – Mozgékony és gyors, a változásokhoz rendkívül könnyen tud alkalmazkodni. Mindig előre tervez, erre nagyon nagy hangsúlyt fektet. A legjobb partner hozzá a Cinege, aki megtanítja arra, hogy hogyan mozogjon a földön otthonosan. Télen a természet visszahúzódik, ahogyan a ragadozó madarak is, és a Sólyom jegyében születettek is visszavesznek a tempóból, lassabb iramot diktálnak.

Majom (április 22 – május 21.) – Mindig feltalálja magát, és remek ötletei vannak, a kézügyessége páratlan. Az egyik ősi eleme a föld, ezért keres biztos támpontot a világban. A legmegfelelőbb pár a Majomnak a Kígyó. Bátorsága és leleményessége lenyűgözi a Kígyót. Nagy meglepetésekre lehet számítani a jövőben, viszont a munkahelyeden és a magánéletben is résen kell lenned.

Mókus (május 22 – június 21.) – Nagyon érzékeny, viszont villámgyors, minden rezdülésre figyel környezetében, és nagyon sok energiával rendelkezik. A hozzá illő társ a Bagoly, akitől biztonságot kap. A szerelemben szerencséje lesz 2014-2015 során a mókusnak, és az energiáját nem szabad felesleges dolgokra pazarolnia, erre kell főként figyelnie.

Mit jósol neked az indián horoszkóp 2015-re?

Papagáj (június 22 – július 22.) – Eredendően vidám természet és kedveli a társaságot, valamint nagyon szeret a családja közelében lenni. A pszichológiához nagyon jó érzéke van, és a barátainak, ha bajban vannak, segíteni akar minden áron. A papagájnak a párja a Lúd. Mindkettőnek nagyon nagy türelme van, ezért remekül kiegészítik egymást. A közeljövőben biztos, hogy a szerencse beköszönt, és nagyon jól fognak alakulni a dolgok. Érzelmi és szakmai téren is élni kell minden felmerülő lehetőséggel.

Hal (július 23 – augusztus 22.) – Nagyon szereti a csillogást és a fényt, az év legfényesebb legvilágosabb hónapja az övé. Mindenhez jól tud alkalmazkodni és nagyon szereti a luxust. A Csiga illik a legjobban a Halhoz és szépen ki is egészítik egymást. Elég nehéz tél vár majd a Halakra, de eljön még a szerencse is, és kitavaszodik, ekkor megindul minden, amit csak kívánhat, jön szerelem, és rendeződnek a munkahelyi problémák is.

Kutya (augusztus 23 – szeptember 22.) – Mindig töri a fejét, szeret is gondolkodni valamin, hiszen egy töprengő és gondolkodó lényről van lényegében szó. Nagyrészt csak saját magára számít, és a legjobb társa a Róka. Eljön a nyugalom és a pihenés időszaka. Nem szabad mindenki problémáival foglalkozni, törődj magaddal is egy kicsit.

A további 6 jegyet a Deluxe blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top