Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kapcsolaterősítő hétvége köszönt ránk

A kapcsolatokat sokféle módon próbára teheti a sors, de ne felejtsd el: ami nem öl meg, az megerősít. Most minden feszültség, minden kíváncsiskodó faggatózás, és minden félreértés egy célt szolgál: azt, hogy a kapcsolataink megerősödhessenek. A most kezdődő szerelmek szenvedélyesek, és kissé talán túl viharosak is lesznek. Szerelmi izgalomban és erotikus feszültségben sem lesz hiány a hétvégén.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: A várakozás izgalma van benned a hétvégén, és ez az izgalom átragad a szerelmedre is. Mintha mindketten úgy éreznétek, hogy nagy dolgok és jó élmények várnak rátok. A már-már csodavárásszerű hangulat megteszi a magáét: vasárnapra már olyan programokat szerveztek, amelyek valóra válthatják az álmaitokat. A legjobb az lenne, ha most olyan programot találnátok, amelyről mindketten régóta álmodoztatok már. Ha utazást vagy kirándulást terveztek erre a hétvégére, akkor érdemes extra adag ruhákkal készülnötök.

Ha csak keresed a szerelmet: A csendes várakozás hangulatában telik a hétvégéd. Könnyen lehet, hogy egy kicsit karácsonyias a hangulatod, hiszen úgy vársz valami nagyszerű eseményt, mint karácsonykor az ajándékosztást. Ha nem tudod, hogy mire vársz, csak a mély és átható csodavárást érzed, akkor érdemes lenne új célokat kitűznöd magad elé. Nemcsak párkapcsolati célokra gondolok, hanem bármilyen olyan célra, amely leköti a figyelmedet.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Egymás gondolatát is kitaláljátok a hétvégén, ami hol unalmassá, hol nevetségesen szórakoztatóvá teszi a hétvégi programotokat. Ha meglepetést szeretnétek szerezni egymásnak, akkor egy kicsit nehéz helyzetbe kerülhettek, hiszen a másik előtt könnyen lebuktok. Ha azonban mindenáron a romantikát erőltetik, az könnyen fulladhat nevetségességbe. Most egy kicsit inkább olyanok vagytok, mint az igazán jó ikertestvérek. Érdemes figyelnetek arra, hogy a meghitt közelségetekből ne kopjon ki az erotika és a szenvedély!

Ha csak keresed a szerelmet: Arra vágysz, hogy végre megérkezzen a herceg a fehér lovon, és azon nyomban találja is ki a gondolataidat, valósítsa meg a vágyaidat! Hogy őszinték legyünk, a fejedben lévő forgatókönyvre talán még egy Disney-rajzfilmekre szakosodott forgatókönyvíró is rácsodálkozna. Egy lépést célszerű lenne a valóság felé tenned, és körülnézned: számtalan herceg van körülötted, de egyik sem lóval vágtat feléd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Takarók alá vackolva töltenéd az egész hétvégét. Kis szépséghibája lehet ennek a tervnek, hogy a szerelmed ennél aktívabb programra is vágyhat. Tudod mit? A kompromisszum most is működik: jelöljetek ki egy napot (mondjuk a szombatot), amikor az aktív pihenésé és a bulizós programoké lesz a szerep. Vasárnap azonban valósítsátok meg az összebújós-filmnézős-romantikus terveidet. No meg persze vasárnap azért az erotika is főszereplő lesz a napotokban – és ez a szerelmednek is tetszeni fog.

Ha csak keresed a szerelmet: Álmodozós-elmélázós hétvégére készülhetnek a szingli Ikrek. Most nagy szükséged van arra, hogy azokhoz a barátaidhoz kapcsolódj, akik két lábbal állnak a földön. Ők azok, akik földelnek téged, ők azok, akik segítenek neked abban, hogy ne veszítsd el a kapcsolatodat a külvilággal. Lehet, hogy a legszívesebben az egész hétvégét egy bögre teával töltenéd a takaró alá bújva, de azért legalább szombat este mozdulj ki otthonról!

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Mindent kétszer mondasz. Kétszer mondasz mindent. Vagy többször. Néha többször is el kell mondanod a dolgokat, mint kétszer. Igen, lehet, hogy ez nagyon is idegesítő lesz a számodra. Mindenesetre jobb, ha felkészülsz rá: a szerelmed most fülön átengedős üzemmódban van, amit mondasz neki, az az egyik fülén bemegy, a másikon meg kijön. Ha nem akarod feleslegesen tépni a szádat, akkor talán ne most akarj elmondani neki dolgokat. Hidd el: egy pár nap múlva ő is jobban tud majd koncentrálni, és te is szívesebben ismétled magadat.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen érezheted úgy, hogy már megint ugyanaz történik veled. Mintha ugyanabban a kétszázhússzal a fa felé száguldó autóban ülnél, immár sokadszor. Tudod, mi a jó ebben a helyzetben? Hogy ha már tényleg sokadszorra történik veled mindez, akkor végre felismerheted, hogy itt az ideje változtatni. Nem kell mindig ugyanazokat a hibákat elkövetni, hiszen tanulhatunk is belőlük.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Igen, tudom, hogy a személyes, privát mesédben te vagy a királylány, akit a hős lovag megment a hétfejű sárkánytól. A személyes valóságod hős lovagja azonban alul maradt a sárkánnyal vívott harcban, és ezen a hétvégén igencsak levert, fáradt, és még talán náthás is. Azt pedig ugye mondanom sem kell, hogy ha a párod levert, náthás, akkor bizony nyűgös is. Innentől pedig könnyen lehet, hogy a tündérmeséd rút valósággá változik. Ha szükséged van olyan ellenszerre, amely egy kicsit kimozdítja a hisztis hercegedet a morgolódásból, vesd be a humorodat!

Ha csak keresed a szerelmet: Igen, tudom, hogy a személyes, privát mesédben te vagy a királylány, akit a hős lovag megment a hétfejű sárkánytól. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a mese feminista változatát éled, és önmagadat kell megmentened a sárkánytól. Ebben azért rengeteg jó is van. Például ma már a hős lovagok nem is annyira hősiesek, és talán a lovagiasság sem a legfőbb erényük. Viszont ezen a hétvégén talán pont neked kell megmentened egy lovagot a sárkánytól.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: “Miért nem a Hufnágel Pistihez mentem feleségül?!” Biztosan neked is megvan a saját, személyes “Hufnágel Pistid”, akivel példálózni szoktál (legalább magadban). A hétvégén két dologgal is szembesülhetsz. Egyrészt, hogy Hufnágel Pisti valójában elhízott, bénácska, és igencsak elcseszte a házasságát. Másrészt, hogy ezzel szemben a te párod valójában egy főnyeremény. Igen, itt az ideje, hogy elengedd ezt a mítoszt, és megérkezz a jelenbe. Vedd észre, milyen sok jó tulajdonsága van a szerelmednek, és hogy milyen sok mindent köszönhetsz neki!

Ha csak keresed a szerelmet: A múltból a jelenbe kellene megérkezned a hétvégén. Amilyen egyszerűnek hangzik, annyira nehéz lehet a figyelmedet ide koncentrálnod. Könnyen lehet, hogy azt hiszed, egy exeddel jobb lenne az életed, mint amilyen most, de tudnod kell, hogy ez tévedés. Tudnod kell, hogy mindent megkaptatok egymástól, és a szakítások nem véletlenek. Itt az ideje, hogy megnyisd a lelkedet az új lehetőségek és az új emberek előtt.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Lehet, hogy van benned egy tévhit. Lehet, hogy azt hiszed, a szerelem együtt jár a féltékenységgel. Sőt! Talán az a tévedés is megfordulhat a fejedben, hogy minél féltékenyebb valaki, annál jobban szeret téged. Ezzel szemben a féltékenység sohasem a másikról szól, hanem mindig magunkról. A féltékenység mindig a féltékeny ember belső félelmeiből és önbizalomhiányából táplálkozik. Ha tehát féltékeny a párod (vagy te magad), akkor itt az ideje meggyógyítani az önbizalomhiányotokat, és erősíteni az önszereteteteket.

Ha csak keresed a szerelmet: A barátnőid talán azt gondolják, hogy azért tartasz több vasat a tűzben, mert megérdemled, vagy mert vagy annyira jó csaj, hogy megtehesd ezt. A helyzet azonban az – és ezt a lelked mélyén te is érzed –, hogy valójában az önbizalomhiányodat akarod így leplezni. Valójában attól félsz, hogy ha egyet választanál, az nem lenne biztos megoldás. Engedd el ezt a félelmedet, és döntsd el: kit szeretnél valójában!

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Igazán jól érzed magadat a hétvégén, különösen az első felében, amikor a szerelmed a tenyerén hordoz téged. Persze lehet, hogy a hétvége második felében a szerelmed fellázad, és onnantól kicsit nehezebb lesz a dolgod. Tudod, hogy ezt meg lehetne előzni? Ha ugyanis nemcsak hátradőlsz, és hagyod, hogy kényeztessenek, de te is viszonozod ezt a gondoskodó energiát, akkor minden máshogyan alakul. Ezen a hétvégén legalább annyi gondoskodást adj vissza, mint amennyit kapsz. Sőt! Az sem baj, ha rögtön azzal kezded, hogy te gondoskodsz a szerelmedről!

Ha csak keresed a szerelmet: A szíved és az eszed viaskodnak egymással a hétvégén. Az egyikőjük azt mondja, hogy az exednek járna még egy esély, a másikójuknak azonban már van egy új jelöltje is. Hogy kire hallgass? Hallgass a szívedre, mert ő biztosan jól érzi, hogy ki érdemli meg a következő lehetőséget. De tudnod kell, hogy az eszed gyakran megpróbál úgy csinálni, mintha ő valójában az érzelmek érveit sorakoztatná fel.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Pénzen ne veszekedj! – ez a legfontosabb jó tanács a hétvégére. Lehet, hogy bosszant az, ahogyan a szerelmed bánik a pénzzel. Lehet, hogy már most látszik, hogy a novemberi kosztpénzt rosszul osztottátok be, és igen, az is lehet, hogy egy nagyobb veszteséget kell elkönyvelnetek. De ez mind nem ok arra, hogy veszekedjetek. Ez pusztán tanulópénz, amit most gyorsan visszakaptok az élettől. Ne felejtsd el: ha összefogtok, az segít megoldani a legnagyobbnak tűnő problémát is. Ha azonban veszekedtek, az a legkisebb nehézséget is megnöveli majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Mintha egy kicsit eltolódott volna a fejedben az igazán fontos dolgok rangsora. Mintha most azt gondolnád, hogy a legfontosabb a pénz, és persze egy férfiban az, hogy legyen magas pozíciója, jó kocsija, vastag pénztárcája. A valóságban azonban az sokkal fontosabb, hogy szeressen téged, adjon neked szeretetet, és törődjön veled. A vagyont majd együtt, egymást inspirálva összegyűjtitek.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Vigyázat, feszültség terjeng a levegőben. Ha gyufát gyújtasz, akkor könnyedén berobbanhat a hangulat. Hogy mi számít gyufának ezen a hétvégén? Először is minden olyan mondat, ami valahogy így kezdődik: “Az anyád…”, “a családod”, “a barátaid”. A párodnak most szüksége van arra, hogy nagyobb önállóságot kapjon, és persze arra, hogy ne fúrd azokat a személyeket, akiket ő annyira szeret. Hidd el, nincs szükséged arra, hogy mások pozícióját csökkentsd az életében, a te helyzeted nem ettől lesz erősebb.

Ha csak keresed a szerelmet: Mostanában teljesen elvesztél a nagy Ő keresésében. Ha nem találtad, akkor annak egy oka van: rossz sorrendben haladsz. A nagy Ő helyett először önmagadat kellene megtalálnod. Jó, tudom, már megvagy. De vajon ismered is magadat? Ez a hétvége rengeteg jó alkalmat kínál arra, hogy elmélyülj az önismeretben, és hogy megtapasztald: milyen sokoldalú, színes és szórakoztató egyéniség vagy valójában.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Talán volt némi összezördülés köztetek az elmúlt időszakban. Talán túl sokszor és túl keményen szóltatok egymáshoz. Nem baj, hiszen eljött a békülés ideje. Eljött az a hétvége, amikor végre kimondhatjátok a szerelem szempontjából leggyógyítóbb szavakat: “Kérlek, bocsáss meg! Szeretlek.” Hidd el, ezek a szavak bármilyen elcsépeltnek vagy nyálasnak tűnnek, valóban gyógyító erővel bírnak. Nem hiszed? Sebaj! Tegyél egy próbát ezekben a napokban, és megláthatod, mekkora varázslat történik veled, ha valóban őszintén kimondod ezeket a szavakat.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha magasan van a léc, azt bizony nehéz megugrani. De mielőtt elkezded a magasugrókat hibáztatni, hogy menyire bénák, kérlek, gondolkodj el: mégis ki tette olyan magasra a lécet? Nem, semmiképp sem arra biztatlak, hogy engedd lejjebb az igényeidet. Sőt! Pont azt szeretném, hogy felismerd: mivel nem éred be akármilyen kapcsolattal (szerencsére), ezért kis időbe telhet, amire valaki megugorja a szintet, és esélyt adsz neki. De megéri várni, hidd el!

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Túláradó érzelmek jellemzik a hétvégédet. Most könnyen lehet, hogy úgy érzed, az érzelmeid olyanok, mint a tenger dagálykor. Mindent körülölelnek, mindent beburkolnak, és mindent átformálnak az erős áramlásukkal. Az erősen áradó érzelmeid talán megijesztik a szerelmedet, és igen, az is lehet, hogy te magad is megrettensz ennyi érzelemtől. Ne felejtsd el: Halakként az érzelmek a legfőbb mozgatórugóid. Nem elnyomni kell őket magadban, hanem felvállalni, kimutatni, és természetesen viszonyulni hozzájuk, mert így meggyógyítanak minden helyzetet, amelyekre ráárasztod őket.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, hogy pontosan tudod, mire van szükséged egy kapcsolatban. És persze ezt gyorsan el is kezded megszerezni. Igen, tudom, hogy számtalan ősi praktika van a kezedben és a fejedben. De van egy kérdésem: valóban olyan kapcsolatra van szükséged, amelyet úgy kellett taktikailag összeügyeskedned? Nem lenne egyszerűbb elhinni, hogy lélektársad ismer téged, és felismer téged? Hidd el, az igazit nem kell meggyőznöd arról, hogy értékes vagy, hiszen ő lesz az, aki sokkal értékesebbnek lát téged, mint te magadat.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top