Ezo

7 tévhit a Skorpió gyerkőcökről

A Skorpió személyiség kénytelen azzal szembenézni, hogy nem tudnak vele mit kezdeni a többiek, és ez már gyerekkorban elkezdődik. Ő a fura fazon az oviban, a céltábla a suliban. Jól bírja a strapát, sőt ő kerül ki győztesen a csúfolódás-hadműveletből. De mégis mi a baj vele? Milyennek látják mások, miben áll a furcsasága? És mi az, ami nem is igaz rá?

1.) Erőszakosak és dacosak

Nem, csak határozottak, tudják mit akarnak, és el is érik. Szó szerint bármi áron. Idejük és erejük ugyanis korlátlan mennyiségben van, ez a sikerük és túlélésük záloga. Erőszakosnak, agresszívnek csak az látja a Skorpiót, akinek kevés az önbizalma (amire ők élesen rá is mutatnak).

2.) Elviselhetetlenek

Na de kérem! Jó, egy picit nyomasztóak, és néha sok is belőlük, mert mindent túlzásba visznek: a hallgatás, a kérdezést, a rohangálást stb., de azért zöld ágra lehet vergődni velük: szeretettel és békén hagyással. Mindkettő remek stratégia a zabolátlan Skorpió gyerkőc kordában tartásához.

3.) Ridegek

Igen, zárkózottak, távolságtartók és bizalmatlanok, de nincs jégből a szívük. Akit ugyanis megszeretnek, mert kiérdemelte már ezt a rangot, azt segítik, óvják, pártfogolják akárcsak önmagukat. A  Skorpió nehezen enged közel és nehezen enged el: szilárd, szerető, megkérdőjelezhetetlen kapcsolatra vágyik, a családon belül is.

További tévhitek a Gyerekhoroszkóp blogon!

7 tévhit a Skorpió gyerkőcökről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top