Ezo

Rázd gatyába magad! A Hold szerint ez alkalmas időszak!

Most szakíts időt magadra, céljaidra, életedre, és gondold át! Elégedetlen vagy? A Hold most a magány óráiban zseniális építő gondolatokkal ajándékozhat meg. Hatékony lehetsz most a munkában és a racionális tervezésben is, de bőkezűen osztja az energiát, csodákat is. Erősödj a növő Holddal te is!

Növő Hold~ Ajánlott tevékenységek

  • test: sport, vitaminkúra, önmagadra időt szánni
  • szépség: bőrtáplálás, arctáplálás, körömápolás, kézápolás
  • háztartás: tervezés, pénzügyek átgondolása, rendrakás
  • kert: szerszámok rendbetétele, jövő év megtervezése
  • ajánlott gyógynövények: máriatövis, pásztortáska
  • kerülendő: mosás, fogorvos, társasági élet, lelkizés
Rázd gatyába magad! A Hold szerint ez alkalmas időszak!

A heves érzelmek, parázs viták után mindenkinek kitisztulhat a feje. Lehet, hogy éppen ezek a napok kellettek ahhoz, hogy kicsit önzőbbé válj, hogy gondolj saját magadra is? Önismeret: igazán jól mehetnek a dolgok, ha békén hagynak, és sikerül összerendezned gondolataidat, terveidet. Most vágyhatsz önmagad társaságára, mások kicsit fáraszthatnak, untathatnak, sőt idegesíthetnek is. Ha mázlid van, a körülötted élők is befelé fordulnak, és csendben eltevékenykednek. A munkádra most több figyelmet fordíthatsz, és jól is mehet. A Hold szerint gondolataid a jövőd körül foroghatnak, és támogat is az agyalásban. Pénzügyeid, a pénzhez kötődő szokásaid átgondolására is alkalmas a hét közepe. Utolérheted magad, még a határidőkkel is köthetsz átmeneti fegyverszünetet. Tanulásra, magányos feltöltődésre tökéletesek ezek a hétköznapok. Szervezd meg az életed, és használd a növő Hold erejét!

További részletek a Zöldéletmód blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top