Ezo

Bach virágeszencia-horoszkóp: találj rá gyermeked szelíd gyógyszerére!

Mit szólnál egy náthamentes télhez? Ha egyensúlyban vagyunk, akkor aligha hathatnak ránk az influenzariogatások és a fránya vírusok. Sokféle praktika létezik, ilyen például a Bach-virágterápia is.

Vajon melyik asztrológiai jegynek mi lehet az “alkati szere”? Ha ismerjük a bennünket vagy a gyermekeinket harmóniába hozó mellékhatásmentes eszenciát, akkor jöhet a tél, vagy bármi kizökkentő esemény, nem eshet nagyobb bajunk, mert a lelkünk felkészült, a testünk pedig állja a sarat. A virágeszenciák bármely korban alkalmazhatóak 1 napostól 100 éves korig.

KOS: ez a jegy a türelmetlensége, kapkodása révén kap leginkább testi-lelki sérüléseket. Egy természetes “nyugtató” segít lecsendesíteni, ellazítani az örökmozgó alkatot. A Kos személyiség alapvető Bach-élelmiszere a cseresznyeszilva. Télen-nyáron.

BIKA: bármilyen furcsa, a Bikánál a kapcsolatiságot, az együttműködést kell leginkább erősíteni. Magával sem beszél őszintén, amiből sok baja származhat, mindenekelőtt a túlterheltség. A Békaliliom segít, hogy kifelé ítélkezésmentesen és nyitottan, befelé pedig az igényeink mentén legyünk jelen.

IKREK: a választások, döntések mindig óriási feladatot jelentenek e jegy számára, mindenhol ott akar lenni, ezért gyakran fáj a torka, köhög, mert túl sokat beszél, túl sokat kér a külső ingerekből. A Szikárka segít felismerni és képviselni, hogy mit is akarunk, leépíti a plusz sallangokat, és kitartóvá tesz. Remekül támogatja a személyiség kibontakozását.

Bach virágesszencia horoszkóp: találj rá gyermeked szelíd gyógyszerére!

RÁK: aki a múlt foglya, nehezen néz szembe a jelen kihívásaival, elmenekül előlük. Akár egy betegségbe is. A Jerikói lonc finom energiái elvarrják a múlt szálait, erős kötelet képeznek belőlük, amiben kapaszkodni lehet a jelenhez való felkapaszkodáshoz. A MA megkapja a kiérdemelt helyét, a fej előre néz. Hálás érte a test is, a lélek is, jöhetnek a változások!

OROSZLÁN: ez a jegy alapvető önbizalom-tuningra szorul, persze tagadja és nem is gondolnánk róla. De ettől még fontos, hogy merjen mások véleményétől függetlenül, akár kudarcokkal is szembe nézve haladni a maga útján. Önállóan, felelősen. Útitársa a Vörösfenyő, amely nem fogja cserben hagyni.

SZŰZ: a Bükkfának köszönhetően a Szűz elfogadó (nem eltűrő), kompromisszumkész (nem túl kritikus) és optimista lehet. Nagy adományok egy passzív és lemondó személyiség részére. A fekete-fehérben látott világ színeket és értelmet kap. Valódi energiabomba!

A többi csillagjegyről a Gyermekhoroszkóp blogon olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top