Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Bátraké a szerencse – a kapcsolatokban is

A hosszú hétvégén megtapasztalhatod, hogy a szerelemben annak van szerencséje, aki tesz is érte. Te teszel? Mindegy, hogy kapcsolatban élsz, vagy csak keresed az igazit, ezekben a napokban érdemes tenned azért, hogy a szerelmi életed izgalmas, inspiratív és szenvedélyes legyen. A csillagok azt is elárulják, hogy mit!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Mi az, ami boldoggá tesz téged? Te tudod ezt? És vajon a szerelmed is tudja? Könnyen lehet, hogy most arra kell rájönnöd, hogy olyasmit vársz el a párodtól, amit te magad sem tudsz megtenni. Ha te nem tudod boldoggá tenni magadat, akkor ő ezt hogyan tehetné meg? Ha te nem tudod, mi tesz téged boldoggá, akkor hogyan várhatod el, hogy ő boldoggá tegyen téged? Ezen a hétvégén fedezd fel a vágyaidat, és közösen lássatok hozzá a megvalósításukhoz!

Ha csak keresed a szerelmet: Hidd el, először neked kell boldoggá tenned magadat. Ha folyton azt az embert keresed, aki kiegészít kerek egészre, akkor folyton csalódni fogsz, hiszen csak te egészítheted ki magadat. Ezen a  hétvégén a csillagok segítenek megérteni, hogy a te feladatod az, hogy megtaláld a boldogságodat. Ha pedig megtalálod a boldogságodat a hosszú hétvégén, akkor megérkezik az életedbe a nagy Ő és a szerelem is.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Egymás társaságának nagyra értékelése olyasmi, amire mindkettőtöknek szüksége van. Könnyen lehet, hogy úgy érzitek, egy kicsit elegetek van a másikból, mert az nem úgy ugrál, ahogyan ti fütyültök. A megoldás erre nem az, hogy elszigetelődtök egymástól, épp ellenkezőleg: a megoldás az, hogy most még szorosabban összekapcsolódtok, és még jobban egymásra figyeltek. Ez ugyanis segít újra megtalálni egymásban (és önmagatokban) azt, amit olyan nagyra értékeltek, és amibe annak idején beleszerettetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Töltsd a hétvégét a barátnőiddel és a hozzád legközelebb állókkal. Ők azok, akik pontosan tudják, hogy milyen vagy, és akik reálisan látnak téged. Ez pedig azért fontos, mert most sok-sok reális visszajelzést kapsz majd, amelyek mind abban segítenek, hogy pontosabban lásd, mit kell még meggyógyítanod magadban ahhoz, hogy megérkezzen az életedbe egy szerelem. Hidd el, ez a hétvége mély gyógyulást hozhat, ha te is úgy akarod.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy tűnik, hogy mostanában egy kicsit önzőbb vagy a szokásosnál. Nyugi, ezzel nincs semmi baj, mindannyiunknak vannak ilyen periódusai. A párod azonban azt szeretné és arra vágyik, hogy végre az ő érzései és vágyai is előtérbe kerüljenek. A szerelmednek szüksége van arra, hogy egy kicsit végre azzal foglalkozz, hogy neki mire van szüksége, és ő hogyan és mitől érzi jól magát. A következő napokban koncentrálj az ő érzéseire, és egy kicsit fordíts nagyobb figyelmet rá. Ez mindkettőtöknek és a kapcsolatotoknak is jót tesz majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Ahelyett, hogy folyton csak magadra figyelnél, ezen a hétvégén egy kicsit koncentrálj másokra. Ezen a hétvégén egy kicsit figyelj jobban a körülötted lévőkre, ismerősökre és ismerősökre egyaránt, hiszen könnyen kiderülhet: abban a pillanatban, hogy kifelé figyelsz, észreveszed, hogy milyen sok csodálatos ember van körülötted, és milyen sok potenciális nagy Ő-t ismersz valójában.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Az egészséges életmód és az egészséges étrend olyasmi, amit nem lehet egyedül elkezdeni. Ezekhez szükséged van a szerelmed és a családod támogatására is, tehát a sokadik csodafogyókúra helyett itt az ideje annak, hogy a családi kupaktanács elhatározza: mostantól egészségesebb ételeket esztek, és egy kicsit többet mozogtok. No nem arra kérlek, hogy fogyókúratábort csinálj az otthonodból, de a csillagok szerint ez a hétvége ideális egy közös életmódváltásra – amely hosszú távon jót tesz az önbecsüléseteknek és a kapcsolatotoknak is.

Ha csak keresed a szerelmet: Az egészséges életmód és a testedzés sokszorosan hozzájárul ahhoz, hogy megtaláld a lélektársadat. Hiszen ha egy kicsit is teszel az egészségedért és a jó alakért, azonnal sokkal vonzóbbnak érzed magadat. Lehet, hogy az eredmények még nem lesznek szemmel láthatóak, amikor már annyira vonzó lesz a kisugárzásod, hogy képtelenség lesz neked ellenállni. Tehát nincs más dolgod, mint ezen a hétvégén végre elkezdeni egy egészségesebb életmódot.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Talán nem mindig érzed a szerelmed figyelmét, talán néha nem érzékeled, hogy milyen sok szeretet van benne. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy meggyógyítsa benned az össze figyelemhiányt és az összes magányosságérzést. Ha eddig magányosnak érezted magad ebben a kapcsolatban, akkor ideje tudatosítanod magadban, hogy ez nemcsak a párodon múlott, hanem rajtad is. Ideje végiggondolnod magadban, hogy ő is magányosnak érzi magát ebben a kapcsolatban. Talán pontosan most jött el az ideje, hogy beszéljetek erről.

Ha csak keresed a szerelmet: Rengetegen szeretnék, ugye tudod? Igen, tudom, hogy neked arra van szükséged, hogy valaki szerelemmel szeressen, és valakit végre szerelemmel szerethess. De ez akkor következik majd be, ha felkészülsz arra, hogy szeretetet fogadj el, és szeretetet adj másoknak. Ez pedig azzal kezdődik, hogy a már most körülötted lévők szeretetét elfogadod és viszonozod. Ilyen nagyon egyszerű az, amit itt és most megtehetsz a szerelemért.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Vigyázat, most mindketten érzékenyebbek vagytok egy kicsit a szokásosnál. Ráadásul valószínűleg egyikőtök sem a másikra haragszik igazán, ami természetesen nem akadályozza meg, hogy egymásra sértődjetek meg. Ezt jobb lenne elkerülni azzal, hogy tiszteletben tartjátok egymás érzékenységét (és természetesen a sajátotokat is). Most az lenne a legjobb, ha kipárnáznátok magatoknak ezt a hétvégét, és tudatosan kerülnétek a rossz híreket és minden olyasmit, amin csak felhúznátok magatokat. Ezek helyett figyeljetek inkább egymásra és a családra.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyedén kiszúrhatod, hogy ki az, akivel jól kijönnétek egymással, és ki az, akivel csak folytonos veszekedés lenne a kapcsolatotok. Igen, lehet, hogy most is a rosszfiúk vonzanak, mint már annyiszor, de gondolj bele, amikor egy rosszfiúval kezdtél, annak mindig ugyanaz lett a vége. Mi lenne, ha most a változatosság kedvéért inkább a jófiúknak szavaznál bizalmat, és inkább a jófiúkat választanád? Legalább ezen a hétvégén?

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Rengeteg elismerést és szeretetet kapsz majd ezen a hétvégén. Persze lehet, hogy nem minden elismerő szó a szerelmedtől származik majd, de azért tőle is kapsz majd bókokat szép számmal. Igen, ez a dicséret jár neked, és egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy ez valamiféle hadművelet, aminek pontos célja és oka van. A legjobb az lenne, ha megtanulnád elfogadni ezeket az önzetlen dicséreteket. Ne érezd azt, hogy valamit mindenképpen tenned vagy mondanod kell viszonzásul.

Ha csak keresed a szerelmet: Végre úgy érezheted, hogy készen állsz arra, hogy megérkezzen az életedbe az igazi szerelem. Jó, ha tudod, hogy valóban készen állsz rá. Az elmúlt időszakban rengeteg olyan változáson mentél keresztül, amelyek abban segítettek, hogy jobban tudj működtetni egy párkapcsolatot. Már csak egy egészen kicsi tanulnivalód van arról, hogy hogyan lenne érdemes elkezdeni.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, hogy bátorságra és erőre van szükséged ehhez a hétvégéhez. Könnyen lehet, hogy egy családi összejövetelhez gyűjtöd az erőt, és lehet, hogy olyan rokonokkal is találkoznod kell, akikre nem vagy most felkészülve. Fontos, hogy tudd: ez a találkozás a párkapcsolatod fokmérője is lehet. Ha a párod kiáll melletted, és a segítségedre siet, amikor támogatásra van szükséged, akkor tudhatod, hogy minden rendben működik köztetek. Ha azonban fel sem tűnik neki, hogy mire van szükséged, akkor érdemes javítanotok a viszonyotokon.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, hogy bátorságra és erőre van szükséged ehhez a hétvégéhez. Olyan programokra készülsz, amelyekhez erő és kitartás kell. Könnyen lehet, hogy azt gondolod, ha lenne párod, akkor most minden könnyebb lenne. De lehet, hogy ezt a helyzetet most egyedül könnyebben oldod meg. Egyszerűen hagyd, hogy a lehető legjobbat hozzák ki belőled az események. És ne felejtsd el: a legváratlanabb helyzetekben érkezhet meg a szerelem az életedbe.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Gondoltál már arra, hogy spirituális segítséget kérj a kapcsolatodban? Igen, lehet, hogy ez elsőre furán hangzik, de hidd el, a spirituális módszerek csodálatos szerelemgyógyító eszközök. Egy ima, egy meditáció, egy fohász vagy valamilyen más spirituális tevékenység segít abban, hogy megtapasztaljátok a tökéletes összhangot a szerelmeddel. Nem kell, hogy ő is higgyen ezekben, és nem kell együtt meditálnotok, hiszen ha az egyikőtök meditál, az az egész kapcsolatra hatással lesz.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje, hogy egy kicsit befelé figyelj, és hogy elindulj az önismeret és a spiritualitás ösvényén. Hidd el, egy kis önismerettel sokkal könnyebb dolgod lesz. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy elcsendesedj, hogy befelé figyelj, és hogy összekapcsolódj a benned lévő ősi bölcsességgel. Hidd el, ez a végtelen bölcsességforrás segíteni fog a leghétköznapibb ügyeidben is.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Talán a nyomott őszi idő teszi, talán valami más az oka, de most mindketten fáradtabbak vagytok a szokásosnál. Épp ezért olyan programokat kellene csinálnotok, amelyek figyelembe veszik ezt a fáradtságot. A közös lustálkodás és az ágyban töltött napok igazán jó ötletnek tűnnek. Ne gondold azt, hogy öregek vagytok már az ilyen bohókás dolgokhoz. Sőt! Most egy kis lazaság és vagányság  segítene újra egymásra hangolódnotok. Mi lehetne vagányabb, mint egy ágyban töltött hétvége?

Ha csak keresed a szerelmet: Pihenésre van szükséged, és arra, hogy végre kialudd magadat. Hidd el, nem a kávé a legjobb megoldás arra, hogy élénkítsen, és hogy jobban bírd a hétvégére beütemezett pörgést, hanem az, ha a pörgés helyett szánsz időt a pihenésre is. Most arra van szükséged, hogy belásd: néha igenis kell egy kis lustálkodás. És ne felejtsd el azt sem, hogy a pihenés a legjobb szépítőszer.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Hiszel a szerelemben? Hiszel a szerelmedben? Hiszel a párodban? Ha igen, akkor most jó hírem van: a kapcsolatotok javulni fog a hétvégén, és most még közelebb kerültök egymáshoz. Ha azonban van némi problémád a hittel és a megengedéssel, akkor könnyen lehet, hogy most szükségetek lesz egy kis kapcsolatjavító taktikára. Először is, koncentrálj az elfogadásra, arra, hogy hagyd a párodnak azt, hogy kifejezze a szeretetét és a nagyrabecsülését. Másodszor pedig szervezz olyan közös programokat, ahol erre alkalma is nyílik majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Hiszel a szerelemben? Hiszel önmagadban? Ha igen, akkor jó hírem van: a szerelem gyorsabban megérkezhet az életedbe, mint azt hiszed. Könnyen felfedezheted ezen a hétvégén, hogy sokkal jobban szereted magadat, mint ahogyan azt eddig gondoltad, és sokkal jobban vágysz már arra, hogy azt szeretetet megoszd valakivel, mint ahogyan azt eddig gondoltad.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Néha úgy érzed, hogy túl sok felelősség nehezedik rád. Néha úgy érzed, hogy te felelsz az egész család egészségéért és boldogságáért. Ez természetesen túlzás, de abban igazad van, hogy sok mindent tehetsz a többiekért. Most például azt, hogy egy kicsit jobban odafigyelsz rájuk és az életmódjukra. Ezen a hétvégén a pároddal közösen át kellene beszélnetek az életetek legfontosabb kérdéseit és az életmódotok apró részleteit is.

Ha csak keresed a szerelmet: Most nagyon szeretnél tenni valamit annak érdekében, hogy végre megérkezzen az életedbe a nagy Ő. Ehhez sokféle tervvel álltál már elő (és ezek többsége finoman szólva nem volt sikeres). Mit szólnál hozzá, ha ezúttal az Égre bíznád a tervezést? Mi lenne, ha inkább valami teljesen mással foglalkoznál? Mondjuk elkezdhetnél egy diétát, vagy legalább egy pár napos méregtelenítő kúrát.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top