Ezo

Sporthoroszkóp: a csillagjegyed a konditeremben is leleplez

Kitartó, lusta, harcos, fegyelmezett, divatos: te hogyan sportolsz? Horoszkópunkból megtudhatod, hogyan viszonyulnak a testedzéshez az egyes csillagjegyek.

Kos (március 20. – április 19.)

Ha a Kos edzeni kezd, szinte teljesen biztos, hogy tartja magát a kitűzött céljához. Fegyelmezetten az órarend és egy edzésterv mentén halad. Lelkes az edzéseken, és külön jó, ha akad valaki, akivel versenyezhet. A csapatjáték nem az erőssége, nehezen mond le az önérvényesítésről.

Edzéshoroszkóp

Bika (április 20. – május 20.)

A Bika a sportban kitartó és fegyelmezett, nem lesz frusztrált, ha munkája gyümölcsét nem látja azonnal. Kitartóan dolgozik, amíg el nem éri a célját. Fontos számára a megjelenés, amiről a konditeremben sem hajlandó lemondani, és jellemzően azok a sportok vonzzák, amiket szép eszközökkel lehet végezni.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek szociális teremtés, ő az edzőteremben inkább ismerkedik, haverkodik, csacsog, mint sportol. Az Ikrek állandóan mozgásban van, koncentrálnia nehezére esik, ráadásul hamar megun egy-egy mozgásformát. Számára a sport azért létszükséglet, mert zakatoló és csapongó gondolatait segítségével elcsendesítheti.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák nem szereti a nyilvános, zsúfolt, ricsajos helyeket, ha teheti, inkább otthon edz vagy személyi edzővel. Edzéstervében kitartó ugyan, de biztatni kell, hamar elcsügged, ha a munkája nem hoz látványos változást. Kényelmes típus, rendszerint a nem túl megterhelő mozgásformákat részesíti előnyben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlán a látványos sportokat szereti, amelyekben nemcsak a szuper sportfelszerelését, de testi adottságait, képességeit is megmutathatja – éppen ezért választ magának mindig valamilyen látványos mozgásformát. Mozogni annyira nem szeret, inkább szaunázik és relaxál.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A precíz és alapos Szűz az edzéstervét úgy alakítja, hogy az tökéletesen illeszkedjen a heti menetrendbe. Kitartó, ha például fogyni szeretne, addig dolgozik, amíg el nem éri célját. A Szűz maximalista és a tökéletességre gyúr, ami miatt néha túlzásba viszi a mozgást.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg számára a sport közösségi élmény, egy olyan tevékenység, amit együtt lehet végezni. Az edzés számára békét és harmóniát ad, éppen ezért rendszeresen mozog. Gyakran választ olyan mozgásformát, ami szép és művészi.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió versengő és odaadó csillagjegy, ami a sportban is visszaköszön. Nem szereti kikérni más véleményét, meggyőződése, hogy ő tudja, mi a legjobb neki. Szereti feszegetni a határait, nemcsak testileg, de lelkileg is próbára teszi magát mozgás közben is.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas nemcsak az élet értelmét, de az újabb mozgásformákat is keresi. Azokat a sportokat kedveli, amelyek szabadságot adnak neki. Tanácsot kérni nem szeret, segítőre sincs szüksége, ő pontosan tudni véli, hogy a kitűzött célját hogyan érheti el.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakban erősen dolgozik az ambíció és a fegyelem, éppen ezért a mozgásban is kitartó. Számára a rendszeres mozgás nem megerőltető, könnyedén beilleszti az életébe. Nem csügged, ha nem ér el azonnal eredményeket, tudja, hogy meg kell dolgozni értük. Elsősorban verseny- és küzdősportokban találja meg magát.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő nem elégedett testi adottságaival, éppen ezért mindent elkövet, hogy megváltoztassa testét. Elsősorban az érdekes, izgalmas, extrém mozgásformákat szereti, ahol jó közösségre lelhet. Nem jellemző rá a kitartás, mindig valami újat kell keresnie. 

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak spontán jegy, de a hangulata is gyakran változik, s ez a mozgásra is rányomja bélyegét. Akkor sportol, ha kedve van hozzá, rendszeresség nem nagyon van benne, ami azonban nem jelenti azt, hogy ne imádna mozogni. Egyedül szeret sportolni, hogy kettesben maradhasson önmagával, gondolataival. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top