Ezo

7 komoly tévhit a lélektárs kapcsolatokról

Divatossá vált ikerláng szerelemről beszélni a párkapcsolatok vonatkozásában, ez azonban sok embernél számos félreértésre ad okot. Milyen a harmonikus párkapcsolat? Honnan tudod, hogy megtaláltad a "másik feled"? Miben változik meg általa az életed? Milyen komoly félreértések élnek a köztudatban az ikerláng szerelemről?

Véleményem szerint teljesen mindegy, hogy ikerlángnak, lélektársnak, vagy nagy Ő-nek nevezzük azt a személyt, aki valóban olyan, mintha a másik felünk lenne. Tudom, hogy milyen egy olyan lélekkel élni, aki valóban teljessé tesz, hiszen már évek óta ilyen boldog kapcsolatban élek. Ezért különösen fontosnak tartom, hogy tisztázzam a félreértelmezéseket. Az ikerláng kapcsolatokhoz való viszonyulás már az alapoknál hibás. Nézzük, melyek ezek a hibás gondolati sémák.

7 komoly tévhit a lélektárs kapcsolatokról

A lélek a fogantatáskor kettészakadt

Álláspontom szerint a lélek nem szakadt ketté, hanem már önmagában is teljes. Valójában minden lélek ugyanabból a Forrásból szakadt ki a lélekszületéskor, pont ezért minden lélek teljes és önálló, akinek saját tapasztalásai, céljai és vágyai vannak.

Földi életed során elsődleges feladatod, hogy megtaláld ikerlángodat

A lélek számos történés, érzés, feladat megtapasztalása végett születhet le a Földre. Ezek közül csak az egyik az, hogy megtapasztalja, milyen azzal a lélektársával élni, aki a legközelebb áll hozzá. A fejlődés az elsődleges cél, és hogy a fejlődés milyen életterületeden fog megvalósulni, arra kellő önismerettel könnyen rájössz. Csak az egyik opció az, hogy ez a párkapcsolatod lesz. Az Élet ennél sokkal több fejlődési lehetőséget biztosít számodra.

7 komoly tévhit a lélektárs kapcsolatokról

Csak egyetlen személlyel lehetsz boldog

Ahogy azt már korábban írtam, dr.Michael Newton Lelkünk útja című könyvében kifejti, hogy 5-10 lélekből áll az a fürtcsoport, amiben elsődleges lélektársunk is ott van. Tehát nemcsak egyetlen személlyel lehetsz boldog, hanem adott esetben több ilyen hozzád közel álló lélekkel is – attól függően, hogy választásaid alapján hogyan alakítod életed.

További tévhitek a Lélekmozaikok blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top