Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Üvöltésből suttogás – kijavíthatod a kommunikációs hibáidat

Mindannyian követünk el hibákat a szerelmi, párkapcsolati kommunikációnkban. Mindegy, hogy valamit nem mondtál el, vagy rosszul mondtad el (esetleg nem a megfelelő embernek mondtad el), a kommunikációs hibáidat most kijavíthatod. A veszekedésből oldott hangulatú eszmecsere lesz, az üvöltésből meg suttogás a hétvégén. A szinglik pedig könnyebben kifejezik azt, hogy milyen kapcsolatra van szükségük valójában.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Az egyik feled szárnyalna, a másik részed pedig folyton azt kérdezgeti: “De hát honnan lesz erre pénz?” Az lenne a legjobb, ha most megtalálnád a harmóniát az anyagias és az álmodozó részeid között. Az lenne a legjobb, ha most megtalálnád az összefüggést az álmodozás, a szerelem és az anyagi bőség között. (Nem, ez nem az, hogy a szerelmeddel elszórjátok a pénzt.) Hidd el, ha elengeded az anyagiakon való aggódásodat, akkor sokkal kellemesebb és romantikusabb lesz a hétvégétek.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben valami nagyon olcsó helyre mennél ismerkedni, de nagyon valószínű, hogy az olcsó helyen egy Olcsó Jánost kapnál ki. Sokkal fontosabb lenne most a saját belső értékeidre koncentrálnod a fizikai világ külső értékei helyett. Te nem a pénztárcáddal vagy az anyagi helyzeteddel vagy azonos, és akinek tetszel, annak sem ezek fogják felkelteni az érdeklődését, hanem az egyéniséged.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Elég magasra csavarod a hétvégén a kamudetektorod érzékelőjét, azaz messziről kiszagolod, ha a párod füllent neked. Jó, ha tudod, hogy ő nem téged akar becsapni, egyszerűen csak meg akarja magát kímélni egy-két kellemetlen helyzettől. Ha tehát leszúrod, amikor rajtakapod a füllentésen, akkor csak rosszabbodik a helyzet. A megoldás a megbocsátás és a szeretet: kezdve az önszeretettel és az önmagadnak való megbocsátással. Ha ezekkel rendben vagy, akkor a pároddal is könnyebben megértetned, hogy ne füllentsen.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell önámításba menekülnöd a hétvégén, és abszolút tilos önmagadnak hazudnod. Könnyen eshetnél abba a hibába, hogy magadnak elmagyarázod a dolgokat, de jobban teszed, ha a magyarázatok és az elméletek helyett az önszeretetre és az önelfogadásra koncentrálsz. Hidd el: ha már te megszeretted magadat, akkor sorban állnak majd érted a lovagok.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy tűnik, hogy különböző fázisokban vagytok a szerelmeddel. Ő az összebújós romantikus hétvégét részesítené előnyben, te azonban valami sokkal vagányabbra készülsz. Fontos lenne most egyeztetnetek, és fontos lenne, hogy megtaláljátok az arany középutat. Mondjuk szombaton legyetek romantikusak, azután vasárnap vagányak. Így mindketten jól jártok, és a barátnőid is csodálkoznak majd, hogy mennyi mindent csináltatok egy hétvége alatt.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha egy kicsit is szabad a szíved, a szerelem rád talál a hétvégén. Ugye érted, mi ennek a mondatnak az igazi üzenete? Hogy ha szabad a szíved, ha nem ragaszkodsz az exeidhez, akkor rád talál a szerelem. De ha esetleg párkapcsolatban élsz, és most “csak elkalandozott a szemed ezekre a sorokra”, akkor is tudnod kell, hogy ezen a hétvégén megérkezhet az életedbe egy újabb szerelem.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Aki megy, azt engedd el, aki jön, azt engedd be. Így lehetne összefoglalni a csillagok hétvégi szerelmi tanácsát Rákoknak. Úgy tűnik, hogy ha eddig kihűlőfélben volt a kapcsolatok, akkor most egy gyors és egyszerű (ha úgy tetszik gyógyító) búcsúzás vár rátok. Ha azonban mindketten elhatároztátok, hogy csak azért is adtok még egy esélyt a kapcsolatotoknak, akkor minden a lehető legjobban alakul majd. Hiszen ez azt jelenti, hogy közeledni szeretnétek egymás felé, és ezt a közeledést most mindketten jól fogadjátok.

Ha csak keresed a szerelmet: Eleged van a bonyodalmakból, nem igaz? Az a helyzet, hogy talán nem ez lesz a legcsendesebb és legegyszerűbb hétvége az erre az évre szánt 52 közül. De azt tudnod kell, hogy a hétvége végére pontosan látni fogod, hogy mi az, amit nem akarsz egy kapcsolatban. Ez pedig az első lépés ahhoz, hogy végre azt is felismerd: mit akarsz egy kapcsolatban, és ki az ideális társad.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy észrevedd: ketten vagytok ebben a kapcsolatban. Ha azért olvasod ezt a horoszkópot, mert nem tudod eldönteni, hogy érdemes-e együtt maradnotok, vagy tudni szeretnéd, hogy mi van a kapcsolatotokban, akkor jó hírem van: most a párodnak sok-sok szeretetre és odafigyelésre van szüksége. Hogy ebben mi a jó hír? Az, hogy ha megkapja tőled ezt a sok szeretetet és odafigyelést, akkor meggyógyul a lelke, és sokkal boldogabban folytathatjátok ezt a kapcsolatot. Ha azonban nem kapja meg, akkor tovább folytatódik a bizonytalanság.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kicsit össze vagy zavarodva, hiszen van valaki, aki felkeltette a figyelmedet, és látszólag te is felkeltetted az övét. De természetesen te nem vagy megelégedve a tempóval. Semmi baj. Hagyd, hogy ő diktálja a tempót. Az ő tempója sokkal lassúbb, mint a tiéd, de ez sem baj. Egyszerűen gyakorold a türelmet, és vedd észre: a jó dolgokra tényleg megéri várni. De még mennyire így van.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Nem tudod, mi lenne veled a szerelmed nélkül? Jó, ha tudod, hogy az érzés kölcsönös: ő sem tudja, hogy mi lenne vele nélküled. Ezen a hétvégén megfigyelheted, hogy egy mély összekapaszkodás van kettőtök között, és észreveheted, hogy milyen sokféle módon inspiráljátok és emelitek egymást. Fontos is lenne, hogy észrevedd ezeket az inspirációkat és segítő energiákat. Ellenkező esetben könnyen járhatsz úgy, hogy elkezdesz belefásulni ebbe a kapcsolatba, és elkezdesz unatkozni benne.

Ha csak keresed a szerelmet: A csillagok szerint ideje lenne ránézned arra, hogy valóban milyen párkapcsolatra és milyen szerelemre van szükséged. Igen, lehet, hogy azt hiszed: tudod ezt. De a valóság természetesen az, hogy még csak nem is sejted. Itt az ideje annak, hogy a romantikus ábrándok és a földhözragadt pesszimizmus helyett megtaláld az arany középutat: egy reálisan romantikus kapcsolatra van szükséged – és ezt meg is kaphatod.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Bátorságra és őszinteségre lesz szükségetek a hétvégén. Ahhoz kellenek ezek, hogy végre rá merjetek nézni arra, hogy mi van köztetek, mi tartja egyben a kapcsolatotokat? Lehet, hogy a hatalmas, égi szerelem, amely még mindig annyira jó, hogy ez ijesztő? – Tökéletes! Lehet, hogy a megszokás, és az, hogy momentán nincs jobb ajánlat senkitől sem? – Hmmm. Igen, most meg kellene néznetek, melyik véglet felé tartotok, és mit jelent ez kettőtöknek valójában. Itt az ideje végre őszintén beszélnetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, hogy mindenki érdemtelenül van a párkapcsolatában. Persze ezt elsősorban azért érezheted így, mert neked nincs párkapcsolatod, és mert a legszívesebben bárki szerelmét átvállalnád. A helyzet azonban az, hogy nem láthatsz a kulisszák mögé, és nem tudhatod, hogy kinél mi a helyzet valójában. Hidd el: mások kapcsolatai helyett a saját magadhoz fűződő kapcsolatodon kellene most dolgoznod.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Fel vagy-e készülve egy nagy veszekedésre? Igen? És hogyan? A hétvégén nagyon fontos, hogy szeretetre tudd cserélni a haragos szavakat. Igen, tudom, hogy néha egyszerűbb lenne csak úgy kiüvölteni magadból azt, amit szeretnél. A helyzet azonban az, hogy a nagy kiüvöltés projekt helyett jobban tennéd, ha valóban a szeretetre koncentrálnál, és arra, hogy valójában milyen jó is a kapcsolatotok. Tudod, minden kapcsolat arra fejlődik, amerre energiát adsz neki. Ha továbbra is beleragadtok a hétköznapokba, az továbbra sem lesz jó.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén felbukkanó exek nem azért bukkannak fel, hogy folytassátok. Bár ők valószínűleg ezt sugallják. Valójában az az ő szerepük, hogy rá tudj nézni arra, milyen jó neked így, hogy már (részben) begyógyultak a sebeid. Ezeket a sebeket nem feltépni kell, hanem tovább gyógyítani. Egyszerűen csak szeretettel engedd el a múltat, és szeretettel utasítsd vissza az exeket.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Amikor elbeszéltek egymás mellett, akkor nem az a megoldás, hogy egyre hangosabban és egyre tagoltabban mondod a mondanivalódat. Sőt! Ettől csak mindenki ideges lesz. Inkább azt vizsgáld meg, hogy mi az, ami miatt a párod félreért (nem, nem azért, mert nem akar megérteni). Ha megtalálod a valódi okot, az segít abban, hogy jobban megértsd őt, jobban megértsd a kapcsolatotokat, és végső soron ismét elinduljatok az egymás felé közeledés útján.

Ha csak keresed a szerelmet: Lassan, de biztosan érkezik az életedbe a szerelem. Talán nem is baj, ha ez a szerelem még nem ér ide most, hiszen a hétvégére kommunikációs viharokat ígérnek a csillagok. Az azonban szinte biztos, hogy hamarosan megérkezik az életedbe a szerelem. Készülhetnél azzal erre a jeles eseményre, hogy elmélyíted az önismeretedet és az önszeretetedet. Hidd el, ezek jól jönnek majd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégétek olyan, mint egy nagy lutri játék: Mindketten azt akarjátok megtippelni, hogy mivel szerezhetnétek örömet a másiknak, és mivel lehetne a legjobban, legszebben kifejezni a szereteteteket, a helyzet azonban az, hogy mellétippeltek, ebből meg kavarodás lesz. A megoldás viszont pofonegyszerű: ne tippelgessetek, hanem folyamodjatok a jól bevált receptekhez. Idézzétek fel a múlt nagyszerű randijait és azokat a szép emlékeket, amelyekre mindketten szívesen gondoltok vissza.

Ha csak keresed a szerelmet: A múlt nem ismétli önmagát. Tehát amikor ismét ugyanúgy közelít valaki feléd, ahogyan azt valamelyik exed tette, az nem azt jelenti, hogy ő is ugyanolyan pernahajder. Ezt csak azt jelenti, hogy az univerzum szeretné tesztelni, hogy valóban meggyógyult-e benned az a kapcsolat. Ha valóban meggyógyult, azt onnan tudhatod, hogy felül tudsz emelkedni a hasonlóságokon, és el tudod engedni a felesleges félelmeidet.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A libidód az egekben jár a hétvégén, és a szerelmednek nem is lesz ellenére, hogy jóval túlfűtöttebb legyen ez a pár nap a szokásosnál. A szex ugyan nem oldja meg a párkapcsolati problémákat, de segít kioldani a feszültséget közületek. És ha nyugodtak és relaxáltak vagytok, akkor minden sokkal, de sokkal jobban megy. A problémamegoldás is. Igen, ez nemcsak a kapcsolati zűrökre igaz: mindenféle problémát jobban oldotok meg egy szenvedélyes éjszaka után.

Ha csak keresed a szerelmet: Mielőtt igent vagy nemet mondasz valakinek, gondolj végig valamit: biztosan tudod, hogy jó a döntésed? Nagyon valószínű, hogy a hétvégén bizonytalan vagy, ezért jól teszed, ha a nagy döntések helyett inkább az időnyerésre játszol. Most mindenkinek és mindennek adj egy második esélyt. Igen, ez talán azzal jár, hogy újra találkozol valakivel, aki elsőre nem volt szimpatikus. De könnyen lehet, hogy másodikra az lesz.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretnél kitörni a korlátok közül a hétvégén. Ezeket a korlátokat látszólag a családod és a szerelmed szabják neked. Az igazság azonban az, hogy valójában te állítod ezeket a korlátokat önmagadnak. Természetesen megteheted, hogy ledöntöd a saját korlátaidat és felrobbantod őket. A harc helyett azonban jobb lenne, ha szeretettel elengednéd a saját magad felé támasztott elvárásokat. Könnyen lehet, hogy végre felismerheted: egy kapcsolaton belül is lehetsz szabad.

Ha csak keresed a szerelmet: Érdekes önismereti utazáson vesznek részt a szingli Halak. Most nagyon szívesen elcsábítanál valakit, és természetesen minden eszközzel rendelkezel is ahhoz, hogy ezt megtedd. Azt kell most felismerned, hogy a női praktikák helyett mennyivel többet ér az őszinte érdeklődés. Ha türelmesen vársz, sokkal hamarabb elmélyülhet a kapcsolatotok, mint ha kapkodsz. Igen, még akkor is, ha első hallásra ez ellentmondásnak tűnik.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top