Ezo

Számold ki a missziószámod!

Amennyiben sikeres, elégedett, vagyis boldog akarsz lenni, akkor elengedhetetlen, hogy tisztában legyél az életfeladatoddal. Amikor még csak lélek voltál, és ültél egy kis felhőn, lenéztél a Föld nevű bolygóra, akkor kiválasztottad a feladatodat. Ennek teljesítése nélkül nem lehetsz sikeres, elégedett, vagyis boldog. A számmisztika segítségével könnyen kiszámolható az ún. missziószámod, ami megmutatja, hogy mi az életfeladatod. Ez nem karma, és nem sorsszám. A karmát hozod, a sorsot pedig te csinálod az életed során.

Hasznos, sőt kedvező, ha a hivatásod valahogyan kapcsolódik a missziószámodhoz. A missziószám kiszámítása rendkívül egyszerű: a teljes születési dátumod számjegyeit add össze, és addig vond össze, míg egy számjegyet nem kapsz! Kivéve a 11, a 22 és a 33-as számot, mivel ezek mesterszámok. (Mesterszám esetében érdemes elolvasni a mesterszámot és az ún. alapszámot is. Pl. 11-esnél olvasd el a 11-est és a 2-est is. Mivel 1+1=2.) Példa: 1982. 10. 25-én született személy: Célszám: 1+9+8+2+1+0+2+5= 28 -> 2+8=10 -> 1+0=1 (vagyis 1-es a missziószáma.)

Ha a missziószámod 1-es (vagyis a születési dátumod számjegyeinek összege egy számjegyre egyszerűsítve 1- est eredményez):

Az 1-es szám mindig a sor elején van. Ez nemcsak szimbolikus, hanem szó szerint értendő: neked mindig mindenben elsőnek kell lenned. Értheted ezt úgy, hogy a legjobbnak, és úgy is, hogy a leggyorsabbnak. Ez utóbbi nem a sebességedre utal, hanem arra, hogy muszáj élen járnod, újítanod. Nem elégedhetsz meg a szokványos, ismert, jól bevált módszerekkel. Bátran kísérletezz! Tudd, hogy 1-es missziószámmal sikerre vagy “ítélve”! Főleg akkor, ha a tapasztalataidat tovább adod. Legyél merész, határozott, öntudatos és kreatív! Amit te kipróbálsz, az hamarosan divat lesz. Vedd észre, hogy a többiek utánoznak, bármit és bárhogyan teszel! Ez a dolgod. Ez az életfeladatod.

Ha a missziószámod 2-es (vagyis a születési dátumod számjegyeinek összege egy számjegyre egyszerűsítve 2-est eredményez):

A 2-es elsődleges életfeladata, hogy ideális társsá váljon! Most biztosan azonnal párkapcsolatra gondolsz. Inkább az a helyzet, hogy az kevés, hogy valaki valamit kitalál. Elengedhetetlen a te közreműködésed a megvalósításban. Te vagy az a bizonyos “jobb kéz”, aki kivitelez. Emiatt sok szeretet adsz, és kapsz is. A szeretet formája millióféle lehet. A 2-esnél a legfontosabb “forma” a segítségnyújtás, a támogatás és a békítés. Missziód, hogy békenagykövetté váljál. Bárhova mész, simítsd el a nézeteltéréseket, békítsd össze az ellenfeleket, és teremts harmóniát! Megkönnyíti a dolgodat, hogy neked is erre van szükséged. Szóval így mindenki jól jár. Te is.

Ha a missziószámod 3-as (vagyis a születési dátumod számjegyeinek összege egy számjegyre egyszerűsítve 3-ast eredményez):

Ha vidám, társaságkedvelő, jó humorú ember vagy, könnyű a feladatod: terjesztened kell az optimizmust és a pozitív életfelfogást. Saját példáddal lehetsz hiteles. Váljál olyan emberré, aki meglátja az élet naposabb oldalát, és megoldáscentrikusan szemléli a dolgokat! Amennyiben kihívást, és nem problémát látsz, jó úton haladsz. Emellett azt is vállaltad, hogy taníts. Ehhez nem kell tanári diploma és katedra. Egyszerűen beszélj, közvetíts különböző nézetek, különböző emberek között! Egyfajta híd szerepét kell betöltened, ami “áthidalja” a különbségeket, miközben össze is köt. Ne bonyolíts túl semmit! Oszd meg a tapasztalataidat! És már az életfeladatodat végzed.

Ha a missziószámod 4-es (vagyis a születési dátumod számjegyeinek összege egy számjegyre egyszerűsítve 4-est eredményez):

Nagy feladatot vállaltál: embereket vagy nehéz ügyeket kell szolgálnod, segítened részletesen kidolgozott tervekkel. Jóvá kell válnod a megvalósításban és a kitartásban. A mércéd a hasznosság, ami konkrétan mérhető. Akkor is, ha ettől nem mindig és nem mindenhol leszel népszerű. De ez nem azt jelenti, hogy bárkinek vagy bárminek a szolgája, cselédje kell lenned. Miközben szolgálsz, segítesz, te is érezheted jól magadat a bőrödben. Ha sikerül örömet lelned a munkádban, jó úton haladsz. De addig, amíg a többséget utánozva szidod a munkádat és főnöködet, nem a missziódat csinálod. Rá kell jönnöd, hogy bármi a dolgod, végezheted derűsen.

Ha a missziószámod 5-ös (vagyis a születési dátumod számjegyeinek összege egy számjegyre egyszerűsítve 5-öst eredményez):

Szerencsés vagy, mert az 5-ös jupiteri szám. Jupitert Fortuna Majornak, a Nagy Szerencse bolygójának nevezik. Szóval életfeladatod is szerencsés: csupa kellemes dolgod van. Kulcsszavaid: bőség, utazások, naprakészség, rugalmasság, lelkesedés. Ezt olvasva biztosan nem reklamálsz. Igaz? Ne feledd, hogy azt vállaltad, hogy szüntelenül haladsz a korral! Vagyis alkalmazkodsz a gyorsan változó körülményekhez. Szerencse kíséri életedet, ha ez sikerül. De garantált az is, hogy jócskán vannak/lesznek hullámhegyek, hullámvölgyek. A te életed cseppet sem unalmas. Biztosan sokszor változtatsz állást, és szerelmi életed sem mondható unalmasnak. Nem baj, ez a missziód.

Ha a missziószámod 6-os: (vagyis a születési dátumod számjegyeinek összege egy számjegyre egyszerűsítve 6-ost eredményez):

Életfeladatod, hogy terjeszd azt a nézetet, miszerint az életet a szeretetnek és megértésnek kell uralnia. Ehhez neked is szeretetteljesnek és megértőnek kell lenned. Amint a saját életedben harmóniát teremtesz, máris a missziódat töltöd be. Képessé kell válnod arra, hogy gondoskodj önmagadról és másokról is. Nem rossz vállalás a részedről, hogy rájöjj: az élet csordultig van érzelmekkel és finomságokkal. Az előbbi nem jelent szentimentalizmust, és az utóbbi nem jelent hedonizmust. Missziód, hogy megtaláld a helyes mértéket. Ezáltal segítesz a környezetednek abban, hogy ők is megtalálják. Ez egy igazán szép életfeladat. Szó szerint és átvitt értelemben is.

Ha a missziószámod 7-es: (vagyis a születési dátumod számjegyeinek összege egy számjegyre egyszerűsítve 7-est eredményez):

A legfontosabb, hogy ne törődj a külsőségekkel! Neked a dolgok mögé kell látnod. Nagyon izgalmas felfedezni, hogy mi mozgatja az embereket, illetve mi irányítja őket a háttérből. Ez lefedi a teljes pszichológiát és ezotériát. További életfeladatod, hogy orvosa, gyógyítója és vigasztalója legyél mindazoknak, akik hozzád fordulnak. Jó lenne, ha olyan szakmát választanál, ahol ezt minél több embert érintve végezheted: orvosi pálya, lélekgyógyászat, papi hivatás vagy tanítói munka. Ezek együtt járnak a titoktartás kötelezettségével. Missziód, hogy a titkok tudójává és őrzőjévé váljál. A diszkréció alapvető erény, már csak azért is, mert idegenek is hamar megnyílnak neked.

Ha a missziószámod 8-as (vagyis a születési dátumod számjegyeinek összege egy számjegyre egyszerűsítve 8-ast eredményez):

A 8-as missziószám sok energiát követel tőled. Az a szerencse, hogy a sorstól megkapod mindazt, amire szükséged van, illetve lesz. Küzdelmek és kihívások várnak rád. Még jó, hogy mindez inspirál téged. Így hihetetlen nagy erőd lesz ahhoz, hogy sok embert érintő ügyeket átláss, szervezz, irányíts. Különösen pénzügyi, finanszírozási szempontból. Arra kell törekedned, hogy nemes ügyek mellé állj! Nem lehet a célod a saját meggazdagodásod. Ez csak “mellékhatásként” történhet meg. Sőt tudnod kell, hogy minél több embert segítesz hozzá a pénzhez, minél többet jótékonykodsz, annál többet kapsz te magad. Ez a “jó tett helyébe jót várj” törvénye. Így igazságos, ez a missziód.

Ha a missziószámod 9-es (vagyis a születési dátumod számjegyeinek összege egy számjegyre egyszerűsítve 9-est eredményez):

Azt vállaltad, hogy az emberekért és minden élőért harcolsz. De ez nem szó szerinti harcot jelent. Neked a jó oldalon kell állnod, hiszen az a missziód, hogy mások szolgálatában a közjóért tegyél, és globális témákat oldj meg, pl. foglalkozz a környezetvédelemmel. A 9-es szám nem “pénzes” szám, vagyis nem lehet célod a meggazdagodás. Csak akkor érhetsz el jó életszínvonalat, ha az életfeladatodat végzed. Bizalmat ébreszt az emberekben az a kedves kisugárzás, ami a missziód miatt belőled árad. Ez hozzásegít téged ahhoz, hogy megcsináld azt, ami az életfeladatod. Közben mindenki kicsit jobbá válik a közeledben. Ösztönösen kihozod az emberekből a jót, pedig ez nem elvárás a részedről.

Ha a missziószámod 11-es (vagyis a születési dátumod számjegyeinek összege az egyszerűsítés közben 11-est eredményez):

A 11-es egy mesterszám, ami több feladatot és több talentumot is jelent. Szóval mindenből kicsit többet kaptál. Így mindig kilógsz a sorból, sosem lehetsz átlagos. Azt vállaltad, hogy újszerűen, szokatlanul közelíted meg az élet dolgait. Modern, sőt reformer módon kell megoldást találnod. Sűrűn előfordulhat, hogy amiért te lelkesedsz, azt a környezeted furcsállja. Tudomásul kell venned, hogy te mindig előbbre jársz, mint a többiek. Türelmesnek és toleránsnak kell lenned velük. Nem sürgetheted őket. De nem is hagyhatod, hogy visszahúzzanak. Az a missziód, hogy haladj a saját tempódban. Akkor is, ha támogatnak, akkor is, ha nem. Eközben sok félreértéssel és meg nem értettséggel kell szembenézned.

Neked mi a karmád?

Ha a missziószámod 22-es (vagyis a születési dátumod számjegyeinek összege az egyszerűsítés közben 22-est eredményez):

A 22-es egy mesterszám. Ami nem azt jelenti, hogy mester vagy, hanem azt, hogy több a dolgod, mint a többieknek. Feladatod, hogy saját életeddel példát mutass másoknak, hogyan kell talpra állni. Erőt és hitet kell adnod különösen nehéz időkben. Ha képes vagy “keljfeljancsivá” válni, akkor azonnal betöltötted a missziódat. Kesereghetsz rajta, de akkor is tény, hogy az élet tele van buktatókkal. Neked kell a legjobban tudnod, hogy nem az az erős, aki nem bukik el, hanem az, aki a bukás után fel tud állni. Természetesen ehhez kell egy bizonyos érettség. Fiatalkorodban ezek csak nagy szavak. Később megérted, hogy milyen fontos, sőt erőt adó bölcsesség mindez.

Ha a missziószámod 33-as (vagyis a születési dátumod számjegyeinek összege az egyszerűsítés közben 33-ast eredményez):

A 33-as egy mesterszám. Lehet, hogy nem is sejted, milyen nagy dolgot vállaltál. A 33-as a legmisztikusabb és legfinomabb rezgésű szám. Olyan, mint a füstölő füstje: alig látszik, mégis hatással van ránk. Azt vállaltad, hogy jelenléteddel “fájdalomcsillapító” legyél. Eközben akarva-akaratlanul hitet és optimizmust terjesztesz. Életfeladatod az is, hogy te legyél a megtestesült szeretet, amellyel a helyes irányba tereled az embereket. Épp ezért a gyógyítás a leginkább neked való terület, mivel egy valódi gyógyító érzi, hogy merrefelé kell terelnie a hozzáfordulókat. Ezáltal az egységhez való visszatalálásban segítesz. Hiszen aki beteg, az nincs az egységben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top