Ezo

Heti holdnaptár: koncentrálj a tisztulásra!

A múlt heti teliholdas megrázkódtatások után ideje a megtisztulásra, új irányokra koncentrálnod!

Mik a terveid? Tested, lelked, bőröd, esetleg otthonod tisztaságára fókuszálsz a jövő héten? Vagy teljesen kicserélődsz? Bárhogy is legyen, a Hold most segít megszabadulnod a feleslegtől, a mérgektől, a negatív gondolatoktól.

Heti holdnaptár: koncentrálj a tisztulásra!

A vasárnapi légies Ikrek Hold-hatás folytatódik hétfőn is. Ez remek hír, mindenkinek, aki utálja a hétfőket, mert most olyan sikeres lehet a hétkezdés, hogy szinte észrevétlenül eltelik majd ez a tevékeny nap. Ügyintézésre, bevásárlásra, tökéletes Hold-hatás. Mindenki vidámabb, és csacsogósabb lehet. Szárnyakat kaphatsz, és tündér üzemmódba kapcsolhatsz. A méregtelenítő, és bőrtisztító kúrák mellett fogyó Hold idején még a takarítás is hatékonyabb. Szabadulj meg a portól a hét elején!

Keddtől csütörtökig a víz őselem tovább fokozza a tisztító erőket, és remekelhetsz a mosásban, nagytakarításban, vizes lemosásokban. A családcentrikus Rák hatására úgyis inkább otthon, a szeretteid körében töltöd szívesebben az időt. A tevékeny napok végén mindenképpen jutalmazd meg magad! Szépülésre; kádwellnessre ideálisak a fogyó Hold vizes napjai. Szerdán már meg is feleződik a Hold, így ha addig nem tetted, akkor aznap bátran kezdj egy egy méregtelenítő, gyógytea- vagy bőrtisztító kúrát. A hangulatod ezeken a napokon hullámzó lehet, de ha követed a Hold javaslatait, akkor az elvégzett tevékenységek sikere elegendő erőt ad majd a negatív hullámok leküzdésére.

Hogy mire számíthatsz a hét többi napján, azt a Zöldéletmód blogunkon tudod elolvasni. Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top