Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: szeretettel az őszi depresszió ellen

Az őszi depresszió legjobb természetes ellenszere a szerelem. Ezen a hétvégén ezt tapasztalhatjuk meg. Most mindannyian több szeretetre, több érintésre, több melegségre vágyunk. Ezt a szeretetmennyiséget pedig otthon, a szerelmünk oldalán találhatjuk meg. Jó hírünk van a szinglik számára is: az ő életükben új időszámítás kezdődik. Végre megérkezhetnek abba az állapotba, amikor könnyen nyitják meg a szívüket egy új kapcsolat előtt.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Létezik egyensúly a pénz és a vágyak között. Majdnem azt írtam, hogy a pénz és a szerelem között, hiszen a csillagok pont erről beszélnek, de ez egy félreérthető mondat. A hétvégétek legnagyobb feladata, hogy megértsétek: a pénz valóban nem számít egy párkapcsolatban. Mindegy, hogy sok van vagy kevés, a lényeg, hogy hogyan tudtok egymás felé szeretetet, szerelmet áramoltatni. Ezt tanulhatjátok meg most mindketten.

Ha csak keresed a szerelmet: Emberi érintésekre, ölelésre vágysz, és könnyen lehet, hogy még egy egyéjszakás kapcsolatba is belemész. Ne felejtsd el, ez a kaland csak akkor adja meg azt, amire vágysz, ha kalandra vágysz. Ha szerelemre, párkapcsolatra, annak nem ez az útja. És igen, az egy lassúbb folyamat, mint egy gyors kaland.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Vigyázat! Valaki közétek akar állni. Persze lehet, hogy őt nem a rosszindulat motiválja, hanem az őszinte jó szándék. Igen, tudom, hogy ez meglepő. De gondolj csak bele, hányan vannak, akik azt hiszik, ők tudják jobban, hogy mi a jó másoknak. Ne feledd el: ezt csak ti tudhatjátok. Most ne higgy az ellendrukkereknek és a rosszindulatú tanácsoknak. Egyetlen olyan tanácsadó vagy, akire hallgathatsz: a saját belső hangod, a saját szereteted.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha bulizni mész, figyelj oda, hogy kinek mit mondasz. Könnyen lehet, hogy rosszindulatú pletykák terjesztésébe szeretne valaki belevonni, és ha belemész ebbe a játékba, annak bizony nem lesz jó vége. Valaki talán pont azért nem mer majd szóba állni veled, mert pletykás particsajnak gondol. Tudom, hogy nem vagy az, de ezt most mutasd meg másoknak is.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed a munkahelyi és egyéb stressz levezetésének egy igazán konstruktív módját találja meg a hétvégén: a te babusgatásodat. Ugye milyen jól hangzik? Feszültségoldás szeretettel, szerelemmel és szeretkezéssel. Tulajdonképpen nincs is más dolgod, mint segíteni őt abban, hogy elengedje ezeket a feszültségeket, és biztosítani arról, hogy itthon mindig ugyanilyen stresszoldó fogadtatásra lel majd.

Ha csak keresed a szerelmet: A Szingli Ikrekre könnyedén rátalálhat a szerelem ezen a hétvégén. Sőt! Ez akkor is így lesz, ha még nem vagy felkészülve erre lelkileg. Hogy ezt hogy értem? Hát lehet, hogy lélekben még az előző párodnál tartasz (talán testben is), de a következő már itt kopogtat a válladon. (Talán szó szerint bekopogtat hozzád a szerelem.)

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A  szavaknak ereje van. Gyógyító és gyilkos ereje, pont úgy, mint a gyógyszereknek is: ha jól használod őket, akkor segítenek, ha túladagolod, vagy nem a megfelelő szavakat választod, akkor rombolnak. Ha eddig veszekedtetek, most vigyázzatok, hogy milyen szavakat vágtok egymás fejéhez, mert jobban megbánthatjátok egymást, mint szeretnétek. A legjobb talán az lenne, ha mindenki a szeretetéről beszélne, és nem az akaratáról.

Ha csak keresed a szerelmet: Viharos időszakon vagy túl, és ez a hétvége pont olyan lesz, mint amikor egy hajó megérkezik a viharos tengerről egy csendes kikötőbe. Most lesz időd megnyugodni, lepakolni magadról a terheidet, és új munícióval töltekezni. Fontos tudnod, hogy ezen a hétvégén nem kell azt tenned, amit mindig tenni szoktál. Az új programok sokat segítenek neked.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A párkapcsolat egy nagy-nagy iskola a számodra. Most a szokottnál is jobban érzed, hogy mennyi tanulnivalód van, és persze mennyi tanulnivalója van a párodnak. Ne felejtsd el: minden, amit a szerelmedről gondolsz, az igaz rád is. Minden. Tényleg. Tehát ha úgy gondolod, hogy meg kell tanulnia kommunikálni, azt bizony magadról is gondolhatnád. Ugye máris mennyivel több tanulnivalód lett?

Ha csak keresed a szerelmet: A szépség nem minden. A vonzó külső igencsak megtévesztő lesz a számodra, hiszen most hajlamos vagy a szépség alapján választani. A helyzet azonban az, hogy a csillagok szerint pont azt kellene megtanulnod észrevenni, hogy a vonzó belső vonzóvá teszi a külsőt is. Igaz, ehhez idő kell és az, hogy megismerkedjetek egymással. Adsz egy esélyt magadnak, hogy ezt megtapasztalhasd?

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Az a mély egymásrautaltság és összefogás, amely köztetek van, példaértékű lesz a hétvégén. Sokan vannak körülötted, akik nem értik ezt a szimbiózist, és nektek meg sem kell nekik magyaráznotok a helyzetet. Hidd el, az a fontos, hogy ti értsétek: mit miért tesztek. Az a fontos, hogy te tudd: mindenben ott áll melletted a szerelmed, és mindenben támogat téged. Ne felejtsd el: ez a te életed, neked kell megélned ezt, és nem másoknak.

Ha csak keresed a szerelmet: Erotikusan túlfűtött hétvégére készülhetnek a szingli Szüzek. Különösen igaz ez akkor, ha bulizni mész, hiszen most rengeteg flört és lehetőség vár rád. Az azonban csak a te döntéseden múlik, hogy mindebből menyit használsz ki. Az csak a te döntéseden múlik, hogy mindebből mennyit engedsz bele az életedbe, és persze azt is eldöntheted, hogy mi az, ami túl sok neked, ezért inkább kihagyod.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Lehet, hogy eljött a döntés pillanata. Talán úgy érzitek, hogy az utóbbi időben egyre döcögősebbé vált a kapcsolatotok, és egyre több benne a kompromisszum. A döntés pedig így néz ki: még több kompromisszum, vagy inkább egy kis szünet. Mit válassz? Ne felejtsd el: a szíved, a szeretetközpontod nem csap be soha. Ne haragból vagy fejből hozd meg ezt a döntésedet, hanem hallgass a szívedre, és hagyd, hogy a szeretet egyengesse az utatokat.

Ha csak keresed a szerelmet: A zsigereidben érzed a változást: egyre inkább felkészültél egy boldog párkapcsolatra, és már csak néhány lépés választ el ettől. Ez a néhány azonban igen fontos lépésnek bizonyul. A hétvégén megteheted ezeket, de csakis akkor, ha bátran szembe mersz nézni a múlttal és az exeid emlékével.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Óvintézkedésekre fel! Könnyen lehet, hogy a hétvégén veszekedésközeli lesz az állapot, de ezt könnyedén lehet orvosolni. Idézd fel magadban a régi bölcsességet, eldöntheted magadban, hogy mit szeretnél: igazad legyen, vagy boldog legyél. Igen, ez most egy vagy-vagy helyzet. Ha ragaszkodsz az igazadhoz, az bizony összefeszüléssel jár. Ha elengeded, rájöhetsz, hogy valójában másoknak volt igazuk. És ez bizony boldoggá tesz majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Exek a láthatáron. Úgy tűnik, hogy az exeid ezt a hétvégét szemelték ki arra, hogy felbukkanjanak körülötted. Mielőtt mindenben elkezdenél jelet látni, szeretném tudatosítani benned, hogy nem minden jel. Nem, egyáltalán nem kell összejönni azzal az exszel, aki visszatér. Könnyen lehet, hogy pont azt kell felismerned, hogy mennyivel jobb lesz neked egy új kapcsolat, mint a régiek voltak.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Nem kellenek szavak a hétvégén! Sőt! A szavak csak összezavarnak benneteket. Minden szó egy-egy lehetőség arra, hogy félreértsetek valamit. Sokkal egyszerűbb dolgotok lesz, ha a szavak helyett inkább egymásra figyeltek. Érezd meg a szerelmed energiáit, figyeld meg a gesztusait, figyeld meg a viselkedését… Ha így teszel, könnyen észreveheted, ahogyan egyre csak fokozódik benned a szerelem. Míg ha a szavait figyeled, az félrevezethet.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem mindig a legváratlanabb helyzetben érkezik. Legalábbis a hétvégén a legváratlanabb helyzetben érkezik. Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy elfogadd ezt. Ne erőltess semmit sem, és ne is akarj befolyásolni semmit sem. Engedd meg magadnak, és a nagy Ő-nek, hogy úgy találkozzatok, ahogy az a legjobb mindenkinek.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Két lehetőség van: vagy okos leszel, és minden elhangzott mondatra visszakérdezel, vagy a félreértések határozzák meg a hétvégéteket. Könnyen lehet, hogy most nem pont azt értitek egymásból, amit a másik mond. Ennek az a legfőbb oka, hogy talán mindketten sietősen akarjátok elmondani a közlendőtöket, pedig sokkal jobb lenne, ha hagynátok időt egymásnak arra, hogy kifejtsétek a mondandótokat.

Ha csak keresed a szerelmet: A titokzatos idegenek megmozgatják a fantáziádat, de könnyen kiderülhet róluk, hogy már van egy párkapcsolatuk. Vagy kettő. Szóval ha nem akarsz valakinek a szeretője (sokadik szeretője) lenni, akkor a titokzatos idegenek helyett valaki másra kellene koncentrálnod. Mondjuk a nem is titokzatos ismerősökre, akik között van rajongód szép számmal.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A párod most talán nehezebben követi a hangulatváltozásaidat. Igen, tudom, hogy ezek azok a hangulatváltozások, amelyeket olyan nagyon szeret(ett) benned. Most azonban nehezen követi őket, ezért megtehetnéd neki azt a szívességet, hogy egy kicsit visszafogod magadat. Mi lenne, ha mielőtt kirobban belőled egy érzelem, elszámolnál háromig? Vagy háromszázig? Ezzel mindkettőtök életét megkönnyítenéd, és a hétvégéteket is szebbé tennéd.

Ha csak keresed a szerelmet: Ellentmondásos érzelmeid vannak azzal kapcsolatban, hogy mit is szeretnél az élettől, és milyen párkapcsolatra vágysz. Egy kicsit úgy érezheted, hogy a vágyaid egy nagy dobozban vannak, és most valaki összerázta ezeket, így nem találod semminek sem a helyét. Szerencsére a hétvége segít abban, hogy minden leülepedjen, és minden a helyére kerüljön benned.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem, a párkapcsolat nem jelent (és nem is jelenthet) korlátot a szárnyalásod előtt. A hétvégén úgy érezheted, hogy a szerelmed korlátozni és befolyásolni akar, pedig ő csak a legjobbat szeretné neked. Kérlek, vizsgáld meg az eseményeket ebből a szemszögből is, és vedd figyelembe az ő álláspontját is. Majd értesd meg vele: neked nagyon fontos a szárnyalás, neked nagyon fontos a lelked és a szellemed szabadsága egy kapcsolatban.

Ha csak keresed a szerelmet: Ez a hétvége elsősorban az önismeretről szól, és nem a szerelemről. Ez a hétvége remek lehetőségeket teremt arra, hogy megfigyeld, mi az, amire valójában szükséged van, és mi az, amit tényleg szívesen adsz egy párkapcsolatban. Ha ezt tudod, máris sokkal könnyebben és sokkal magabiztosabban választasz párt magadnak, mintha csak vaktában keresgélnél.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top