Ezo

Holdriadó: telihold a Kosban

Október 8-án égi kísérőnk a Kosban ragyogva mutatja meg teljes arcát, miközben együttállásba kerül az Uránusszal, szembenállásba a Mérleg Nappal, quadrátba a Bakban járó Plútóval, trigonba az Oroszlán Jupiterrel és a Nyilasban vándorló Marssal. Igen felfokozott érzelmeket tapasztalhatunk, nemcsak saját lelkünkben, hanem a környezetünkében is.

A Hold a Kos 11. fokán áll ekkor, a jegy ezen szakasza pedig a Nap fennhatósága alá tartozik, azaz magán viseli az Oroszlán jellegzetességeit is. Mindez annyit jelent, hogy megvilágításba kerülnek azon tulajdonságaink, amelyeket e ciklus végével magunk mögött hagyunk, magunk mögött kell hagynunk. Ez esetben a pillanatnyi vágyak elengedésével áll kapcsolatban. Az emberben ott az ösztön, hogy érvényesítse akaratát. Ez önmagában nem baj, de az már okozhat zavarokat, ha ezt úgy tesszük, hogy nem vesszük figyelembe környezetünket…

Folytatás a az Asztrotitkok blogon!

Holdriadó: telihold a Kosban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top