Ezo

Nyilas Hold-hatás – Pozitív nap vár rád!

A növekvő Hold kezdi megmutatni magát, és egy jótékony, lendületes Nyilas indítással startolhatunk ezen a héten. A Hold szerint remek formában lehetünk, és ha okosan sáfárkodunk az idővel és a szavakkal, no meg a pénzzel, akkor pozitív nap vár ránk.

Növő Hold ~ Ajánlott tevékenységek

  • test: aktivitás, sport, torna, comb formázása, vitaminkúra, feltöltődés
  • szépség: bőrtáplálás, arctáplálás, popsi-comb bőrének táplálása, wellness, illatos fürdő
  • háztartás: káposzta savanyítás, befőzés, lekvár készítés, sütés, szellőztetés
  • kert: fűszernövények szárítása, szüret, szobanövények ültetése
  • kerülendő: takarítás, nehéz kerti munka, rutin, heves viták

A Nyilas Hold-hatás egy türelmetlen, felpörgött lelkiállapotot kölcsönözhet most mindenkinek. Önismeret: benned is ott a türelmetlen, kíváncsi gyerek? A hét elején előtörhet belőled, és magadat is meglepő hevülettel habzsolhatod az új információkat, keresgélhetsz új hobbikat, vagy éppen vitázhatsz. A munka, házimunka, tanulás most nagyon nehezedre eshet; a Hold szerint egyáltalán nem fűlik a fogad semmi megszokotthoz, régihez, unalmashoz. A monotónia ellen vess be pörgős zenét, ha muszáj tevékenységet végzel. Most nem annyira a szívügyek, mint az önös érdekek, élvezetek kerülnek előtérbe. Kreatív lehetsz, és magával ragadó, ugyanakkor vigyázz, mert a kevesebb néha több: ne ess túlzásokba se a beszéd, sem evés-ivás téren! Jogi- és hivatalos ügyek intézésére alkalmas napok ezek, azonban a sorban állást nehezebben viselheted még az átlagosnál is, és mások is. Ha teheted, használd a lendületes Hold-hatást, és tegyél önmagadért: most támadhatnak igazán előre mutató ötleteid saját életeddel kapcsolatosan. Ne félj a szokatlantól!Hallgass a megérzéseidre! Hallgass a Holdra!

Tudj meg még többet a Zöldéletmód blogról!

Nyilas holdhatás -Pozitív nap vár rád!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top