Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Új erőre kapnak a kapcsolatok

Mintha teljesen új időszámítás kezdődne a kapcsolatokban: most minden megváltozhat és minden könnyedén megváltoztatható. Itt az ideje elengedned a régi struktúrákat, hogy a helyükbe megérkezzenek a vágyott újak. A változtatás időszakát arra kellene használnod, hogy megteremtsd a saját párkapcsolati boldogságodat (ami természetesen a párodra és a családodra is jó hatással lesz).

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Aktiváld magad, és aktiváld a párkapcsolatodat is! Itt az ideje, hogy új szenvedély, új energia jelenjen meg a kapcsolatotokban, és ez a szenvedély, ez az energia eleinte belőled fog táplálkozni. Merj annyira szenvedélyes lenni, és annyira szeretetteli lenni, amennyire valóban tüzes és érzelmes vagy. Most nem szabad félned az érzelmeid kimutatásától, és nem szabad attól félned, hogy a szerelmed újabb rétegeit fedezze fel a személyiségednek.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén egy szerelmi edzőre van szükséged, egy tanácsadóra, aki pontosan meg tudja mondani, hogy hogyan edzheted magadat szerelmessé. Ez az edző a barátnőid közül kerül majd ki, hiszen ők pontosan látják és tudják, hogy mit és hogyan kellene tenned. Hidd el, az ő támogatásukkal könnyebben rájössz, hogy mit kell tenned szerelmi ügyekben.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Az egész hétvégét úgy éled meg, mint a boldog lubickolást az élet tengerében. Na jó, talán lesz néhány vihar is ezen a tengeren, de vegyél példát a delfinekről: amíg elül a vihar, addig ők a víz mélyén boldogan úszkálnak. Neked sem kell a vihar közepébe állnod, neked sem kellene belemenned a nagy veszekedésekbe, te is megteheted, hogy egy csendes és biztonságos helyen várod ki azt az időt, amíg tombol benned vagy a szerelmedben a veszekedés vihara.

Ha csak keresed a szerelmet: Hagyd, hogy az események magukkal sodorjanak, és ne siettess semmit sem. Itt az ideje annak, hogy meglásd: az életedben egy különleges időzítés működik. Tehát ha még nincs meg valami, amire vágysz, akkor türelemre van szükséged és arra, hogy végiggondold, mi mindenben fejlesztheted magadat.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A túl sok gondolattól olyan lesz a fejed, mint egy túlterhelt transzformátorállomás: szinte érezni lehet a feszültség zizegését a levegőben körülötted. A hétvégén épp ezért az lenne a legjobb, ha megpróbálnád egy kicsit kiüríteni az elmédet. A kérdés az, hogy mennyi feszült gondolatod kapcsolódik a párodhoz. Ha sok, akkor egyedül vagy a barátaiddal kellene lenned, hogy egy kicsit tisztuljon a kép. Ha más miatt vagy feszült, akkor az összebújva töltött órák pihentetnek majd a legjobban.

Ha csak keresed a szerelmet: Nincs okod aggodalomra. Amíg ugyanis az aggodalmaidra koncentrálsz és azokról beszélsz, az emberek azt látják rajtad, hogy egy kicsit bele vagy ragadva a problémamegoldó üzemmódodba, és leginkább magadra figyelsz. Ez meg is akadályozhat mindenkit abban, hogy nyisson feléd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Igazán nagy ívű gondolatok foglalkoztatnak a hétvégén. Leginkább a spirituális és elvont témák érdekelnek, és olyan beszélgetésekre vágysz, amelyekben a világ megváltása a cél. A párod most nyitott erre a témára, így nyugodtan megvitathatod vele mindazt, ami érdekel. Felemelő pillanatokra és a közös jövőtök együttes megtervezésére egyaránt számíthatsz. A legjobb az lenne, ha most közösen meditálnátok, vagy valamilyen más relaxációs technikával dolgoznátok együtt.

Ha csak keresed a szerelmet: Fontos kérdés, hogy beleillik-e az életedbe egy párkapcsolat. Figyelem, nem az a kérdés, hogy szeretnél-e párkapcsolatot, hanem hogy azt be tudnád-e illeszteni az életedbe. Érdemes most azt megnézned magadban, hogy egyelőre nem valami más került-e az életed középpontjába, ami miatt egyelőre nem vagy túl nyitott az ismerkedésre.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Gyógyításra van szükségetek. Kérlek, ne ijedj meg, hiszen ez nem jelenti azt, hogy betegek lennétek, vagy hogy a kapcsolatotok lenne beteg. Ugyanakkor megjelenhettek már a következő feladatok előszelei a viszonyotokban, és ezeket kellene most szeretettel kezelni. Ha a hétvégén a kapcsolatotok gyógyítására és szeretettel történő megerősítésére koncentráltok, akkor elkerülhetitek a nagyobb nehézségeket. Érdemes minél több időt kettesben töltenetek most.

Ha csak keresed a szerelmet: Gyógyításra van szükséged. Arra van szükséged, hogy a párkapcsolatokról vallott nézeteidet meggyógyítsd magadban, mert könnyen lehet, hogy ezek akadályozzák a boldogságodat. Érdemes megvizsgálnod, hogy a szüleid házassága hogyan befolyásolja benned ezt a képet, és érdemes magadban meggyógyítanod a hozzájuk fűződő viszonyodat.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A tél közeledik. Lehet, hogy fenyegetésnek éled meg ezt a mondatot, pedig valójában a boldogság ígéretét hordozza: télre javulni fog a kapcsolatotok (igen, akkor is, ha most is jó), és sikerül megoldanotok egy olyan problémát, ami régóta nyomaszt benneteket. A télre minden összeáll, és minden rendeződik. Ezen a hétvégén pedig elvethetitek a téli boldogságmagokat, és elkezdhetitek egymást még nagyobb szeretettel és gondoskodással körülvenni.

Ha csak keresed a szerelmet: A tél közeledik. Lehet, hogy fenyegetésnek éled meg ezt a mondatot, pedig valójában a boldogság ígéretét hordozza: Télen megérkezhet az életedbe a nagy Ő. Kell ennél jobb hír? Talán annyi, hogy igencsak felgyorsulnak majd az események, szóval most kellene egy kicsit rápihenned a dolgokra.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Tudod, merre tart az életed? És a közös utazásotok? Lehet, hogy most érdemes lenne egyeztetnetek az irányokat, és lehet, hogy érdemes lenne megfigyelnetek, hogy ki merre tart ezen az utazáson. Ha nem is egyeznek a céljaitok, és nem is ugyanolyan a szakmai életetek, azért fontos lenne, hogy egyeztessétek a vágyaitokat, és egyeztessétek a céljaitokat. Fontos, hogy tudjátok: mindketten egy hajóban eveztek, és ezzel a hajóval el is lehet érni mindkettőtök céljait egyszerre.

Ha csak keresed a szerelmet: Jókor leszel a jó helyen a hétvégén. Bárhol is vagy, tudd, hogy azért vezetett oda az univerzum, hogy ott egy kicsit ismerkedj. Most gyakorolhatod a flörtölést, az ismerkedést, ha pedig már jó vagy benne, akkor egy szinttel feljebb léphetsz, és megismerkedhetsz valakivel, akivel talán hamarosan komolyabbra fordul a kapcsolatotok.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan lesz a hétvégétek, mint egy amerikai motivációs videó: mindkettőnek az a központi gondolata, hogy meg tudod csinálni! Igen, most rengeteg biztatásra van szükséged, és ezt a biztatást a szerelmedtől kaphatod meg. Ne felejtsd el, neki is szüksége van erre a  biztatásra, épp ezért most nyugodtan biztasd te is őt. Ha mindketten támogató energiákat küldtök egymás felé, akkor az egész életetek és az egész kapcsolatotok virágzásnak indul. Ugye milyen egyszerű és hatékony módszer ez?

Ha csak keresed a szerelmet: Mire vágysz igazán? Tedd meg! Mi az, amit akkor tennél, ha boldog szerelemben élnél? Tedd meg már most! A hétvégén a csillagok arra biztatnak, hogy szedd össze a bátorságodat, és bátran tegyél meg bizonyos dolgokat, amelyekhez eddig nem volt elég önbizalmad.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje a közös álmodozásnak! Jó, tudom mondani földhözragadtabban is: itt az ideje a terveitek és a vágyaitok összehangolásának, egyeztetésének. Könnyen lehet, hogy mindketten nagy vágyakat dédelgettek, amelyek hatással vannak mindkettőtök életére, épp ezért ezekről már most elkezdhetnétek beszélni. Könnyen lehet, hogy a végeredményből kiderül, hogy kettőtök nagy tervei támogatják egymást. Szóval nincs mese, most már beszéljetek arról, hogy mire is vágytok valójában.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem elég álmodozni, tenni is kell a megvalósulásért. Itt az ideje, hogy valamit megváltoztass az életedben annak érdekében, hogy minél hamarabb köszöntsön be a szerelem. Az első változás, változtatás lehet az, hogy végiggondolod, mi mással tölthetnéd a hétvégédet, mint eddig szoktad. Most el is kezdheted megvalósítani az új hétvégi terveidet.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ha túl megterhelőnek érzed a kapcsolatotokat, ha túl soknak érzed azt, amit tenned kell, érdemes megvizsgálnod magadban valamit. Vajon ezek az elvárások valódiak? Vajon a szerelmed várja el tőled mindezt, vagy te vagy az, aki ennyi mindent kötelességének érez? Könnyedén kiderülhet, hogy a szerelmednek mindössze egy elvárása van feléd: az, hogy érezd jól magad, és hogy ne csinálj semmit sem azért, mert azt hiszed, ő elvárja ezt tőled. Érdekes gondolat, ugye?

Ha csak keresed a szerelmet: Minden pillanattal közelebb jutsz a szerelmedhez. Ezt a mondatot akár mantrázhatod is magadnak, hiszen a hétvégén szükséged lesz egy kis pozitív megerősítésre. Most azt kellene önmagadban tudatosítanod, hogy bármelyik pillanatban beléphet az életedbe a nagy szerelem, akkor is, ha nem keresed azt tudatosan.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Az érzelmeitek irányítanak benneteket a hétvégén, de az, hogy ezek találkozása veszekedést, békét, szeretkezéseket, vagy unottságot generál-e, csak rajtatok múlik. Vizsgáld meg, milyen érzelmekkel kezded el ezt a hétvégét. Ha tele vagy kíváncsisággal, és tele vagy azzal a vággyal, hogy megmutasd a szerelmednek, milyen mélyek az érzéseid, akkor máris jó úton haladsz. Ne felejtsd el, nem azt kell megmondanod neki, hogy mit tegyen, hanem azt kell megmutatnod, hogy hogyan szerethet..

Ha csak keresed a szerelmet: Újjászületésként élheted meg a hétvégét: egyrészt végre sikerülhet kialudnod magadat, másrészt olyasmikre jöhetsz rá magaddal és a szerelemmel kapcsolatban, amiket eddig nem tudtál. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy felemeljen téged lelkileg olyan magasságokba, ahol már a szerelem vár rád.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Tápláld a kapcsolatodat! Adj a szerelmednek érzelmeket és boldog élményeket, mert ezekből táplálkozik és erősödik a viszonyotok. A hétvége alkalmas arra, hogy újra kinyilvánítsátok az egymás iránti mély elköteleződéseteket, és arra, hogy ránézzetek a közös életetekre. Hidd el, ha tudod, mit szeretnél egy kapcsolatban, és tudod, mit adhatsz egy kapcsolatban, akkor megtalálhatod azt a tökéletes egyensúlyt, amely megerősíti a kapcsolatodat mindenkivel, így a szerelmeddel is.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen lehet, hogy hamarosan megérkezik az életedbe egy nagy szerelem. De mielőtt szokás szerint olyasvalakibe szeretnél bele, aki nem adja meg neked azt, amire szükséged van, érdemes tisztáznod magadban, hogy mit szeretnél adni, és mit szeretnél kapni egy kapcsolatban. Ha ezt tudod, könnyebben választasz majd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top