Ezo

A születési napod száma elárulja, milyen vagy

A számok szimbólumait évszázadok, évezredek óta használják az emberek. De nem csak számolásra, mérésre. A számmisztika a számokat nem matematikai értelemben, hanem szimbólumként használja. A számmisztika egyfajta tipológia. Segítségével megláthatjuk, hogy mindenki különleges, tehetséges és jó valamiben. Hogy pontosan miben, azt derítjük ki most.

Most csak a születésnap egy számjegyre egyszerűsített számára lesz szükségünk: Pl.: aki 1975. 10. 20-án született: 20 => 2+0=2; vagyis ő 2-es típus. Ugyanakkor van két ún. mesterszám: a 11-es és a 22-es. Náluk ezt is és az alapszámot is érdemes megnézni. A 11-esnél a 2-es, a 22-esnél a 4-es az alapszám.

A születési napod száma elárulja, milyen vagy

1-es típus vagy, ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél:

Népszerű, domináns, önálló vagy. Bármit teszel, bárhogyan reagálsz, utánoznak az emberek. Tudd, hogy minden lépésedet követik a többiek! Meghatározó, sőt mértékadó a véleményed. Akkor is, ha fiatal és tapasztalatlan vagy. Vezetői képességekkel születtél. Amennyiben ezt tudatosan fejleszted, óriási lehetőségek várnak rád. Szerencsére okos, éles eszű és kreatív vagy. Így mindig feltalálod magad. Egy kis éberség, és nincs előtted lehetetlen. Pontosan ez az ambíció kell ahhoz, hogy sikeres és boldog lehess. Ha most úgy érzed, hogy ez hiányzik vagy csekély, akkor fogj egy papírt, tollat, és írd össze, mire vágysz! Majd írd mellé, mikor! És egy harmadik oszlopba, hogy mit kell tenned érte. Ezzel bekapcsolod a teremtőképességedet.

2-es típus vagy, ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél:

Kedves, segítőkész, érzékeny vagy. Szükséged van szeretetteljes közegre ahhoz, hogy teljesíteni, illetve koncentrálni tudj. Ha feszültség, vita, hangos szó van körülötted, lefagysz. Ilyenkor képtelen vagy dönteni, értelmesen reagálni. Ennek oka az érzékenységed. Ez az érzékenység tesz olyan gyengéddé, amitől szerethető vagy. Tudnod kell, hogy a szerénységed gátol abban, hogy észrevedd, milyen sokan kedvelnek. Nélküled mindenki többet veszekedne. A jelenléted békítően hat a szűkebb és tágabb környezetedre is. Ha ismered magad, akkor látod, hogy nem szeretsz döntéseket hozni, mert bizonytalan, sőt befolyásolható vagy. Ezzel nincs baj, ha gondosan megválogatod, hogy kikre hallgatsz. Keresd a derűs, határozott emberek társaságát!

3-as típus vagy, ha  3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél:

Szellemes, népszerű, sokoldalú vagy. Minden érdekel, mindenhez hozzá tudsz szólni. Nemcsak kíváncsi, de nyitott is vagy. Nincs olyan téma, amit ne hallgatnál meg szívesen. De ennek az a veszélye, hogy szétszórod a figyelmedet és a tehetségedet. Vigyázz, mert így abba a csapdába eshetsz, hogy nem tudsz semmi érdemlegeset felmutatni! Legyél okos, és fegyelmezd kíváncsiságodat! Ha képes vagy kitartóan egy dologra koncentrálni, akkor ott garantáltak a sikerek számodra. Az a jó, hogy ezt is, ahogy mindent mást, könnyedén fogod fel. Optimizmusod mintaszerű. Sokan irigyelnek emiatt. Folyton az élet naposabb oldalán jársz. Nem azért, mert könnyű az életed, hanem azért, mert vidámságod és humorod sosem hagy cserben.

4-es típus vagy, ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél:

Komoly, szorgalmas, fegyelmezett vagy. Sokan tartanak tőled, mert szinte sosem mosolyogsz. Emiatt félhetnek is tőled. Ha ezt el akarod kerülni, mosolyogj kicsit többet! Ismered a mondást? “A mosoly egy olyan görbület, ami mindent egyenesbe hoz.” Persze ez csak akkor működik, ha a szívedben szeretet van. Képtelen vagy magadra erőltetni olyasmit, ami nem őszinte. Egyenes ember lévén minden látszik rajtad. Fejlesztened kell a segítőkészséget. De kezdd előbb az elfogadással! Igaz, hogy minden pillanatban mindenkiről megvan a véleményed. De ez nem segíti azt, hogy toleráld őket. Ne feledd: Mások másmilyenek! Attól még, hogy nem olyan kitartóak, elkötelezettek, céltudatosak, mint te, még szerethetőek. Próbáld meg, és menni fog!

5-ös típus vagy, ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél:

Joviális, hedonista, szabad vagy. Népszerűvé tesz a barátságos, kedélyes és lelkes stílus, amivel mindenkihez viszonyulsz. Előítélettől mentesen látod az embereket. Nem vagy naiv, csupán modern. Téged nem korlátoznak régi hiedelmek, hagyományok, miközben imádsz élni, és élvezed a test adta élvezeteket. Ezt sokan irigyelhetik. Te személyesíted meg a mondást, miszerint csak “nagy kanállal érdemes”. Emellett utolérhetetlen vagy a spontaneitásban. Bármikor képes vagy “újratervezni”. Téged nem lehet zavarba hozni, ha hirtelen változnak a körülmények, sőt inspirál, ha a rugalmasságodra van szükség. Egyetlen szépséghibád van: szabadságmániád miatt valódi menekülőművész vagy. Nem bírsz elviselni semmilyen korlátozást. Ha bárki elszámoltat, rögtön lelépsz.

6-os típus vagy, ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél:

Gondoskodó, ízléses, esztétikus vagy. Utolérhetetlen vagy, ha szépségről van szó. Te magad is szép vagy, ahogy a környezeted is. Lenyűgöző tehetséggel nyúlsz mindenhez. Mind az öt érzékszerved kifinomult. Kérdés, hogy használod-e. Tehetséges vagy a divatban, az illatokban, a gasztronómiában, a lakberendezésben stb. Ha ezek közül bármelyik kapcsolatos a munkáddal, akkor nemcsak szerencsés vagy, hanem a céged is sokat nyer. Ha nem élheted meg a munkádban a tehetségedet, akkor tedd meg a magánéletedben! Közben az érzelmek is fontosak a számodra. Szeretsz szeretni, és szereted, ha szeretnek. Te magad vagy a kényeztetés. Nagyon értesz hozzá, hogyan kényeztesd a szeretteidet, és nagyon várod, hogy téged is kényeztessen valaki.

7-es típus vagy, ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél:

Diszkrét, bölcs, szigorú vagy. Tudsz róla, hogy zárkózottságoddal és szótlanságoddal megijeszted az embereket? Tény, hogy nem csak másokkal, önmagaddal is szigorú vagy, de ezt is mértékkel tedd! Senkinek sem jó, ha önsanyargató módon élsz, és mogorván nézel mindenkire. Vedd észre, hogy a bölcsesség és kedvesség nem állnak egymással antagonisztikus ellentétben! Ha kicsit engedékenyebb és finomabb a stílusod, könnyebben érvényesülhetsz. Persze nem kell karrieristának lenned. Téged a külsőségek kevésbé érdekelnek, sokkal többre tartod a belső értékeket. Hajlandó vagy időt szánni rá, hogy megismerj valakit, és elvárod, hogy téged se első látásra ítéljen meg a másik. Szóval a te szótáradból hiányzik a “meglátni és megszeretni” fogalma.

8-as típus vagy, ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél:

Energikus, erős, temperamentumos vagy. Fizikailag, lelkileg és szellemileg is bírod a terhelést, sőt egyfajta generátorként működsz: minél több a dolgod, annál több az energiád. Vitalitásodnak nincsenek határai. De legyél óvatos, mert ha nem tudod levezetni az energiáidat, akkor kibírhatatlanul erőszakosba mehetsz át! Az az erő, ami nálad van, két dologra használható: építésre vagy rombolásra. Tudd, hogy csak tőled függ, konstruktív vagy destruktív módon éled az életed! Te egy vérbeli hős vagy, aki arra született, hogy megmentse a gyengéket, közben pedig tele vagy célokkal. Ambiciózus, sőt sikerorientált vagy. Számodra fontos mérőeszköz a pénz. Igazad van, de csak addig, amíg nem viszed túlzásba. A legnagyobb kihívás a mértékletesség.

9-es típus vagy, ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél:

Jólelkű, jószívű, jóindulatú vagy. Sőt minden, ami úgy kezdődik, hogy jó, azt te testesíted meg. Az emberek jobbak a közeledben, mert olyan a kisugárzásod. Javíthatatlanul tisztán, jóhiszeműen, naivan állsz hozzá mindenhez és mindenkihez. De ez nem jelent ostobaságot. Aki át akar vágni, megteheti, de amint kapcsolsz, vége neki is és a kapcsolatnak is. Hajlamos vagy rózsaszín szemüveget hordani: mindent jobbnak szeretnél látni, mint amilyen az valójában. Majdnem a végletekig hiszel benne, és meg akarod menteni. De azután jön az a pont, amikor leesik rólad a rózsaszín szemüveg, és kijózanodsz. Ez a csalódás sem képes megváltoztatni. Gyorsan visszaveszed a rózsaszín szemüveget, és újból meg akarod menteni a világot. Egyszer sikerülni fog.

A születési napod száma elárulja, milyen vagy

11-es típus vagy, ha 11-én vagy 29-én születtél:

Individuális, feszült, zseniális vagy. Ezek a tulajdonságaid a 11-es mesterszámhoz méltóak. Sehol semmilyen mércével nem vagy átlagos. Ne zavarjon, hogy mindig mindenhol kilógsz a sorból! Ingerlékeny és feszült vagy. Ez annak az eredménye, hogy az éremnek két oldala van: a zsenialitásodnak, a gyors felfogásodnak az ára az ingerlékenység. Nem sok türelmed van azokhoz, akik lassúak, döntésképtelenek és tehetségtelenek. Örülj neki, hogy te nem ilyen vagy! És tudd, hogy téged elviselni igazi kihívás, akár a kollégáidról, akár a barátaidról, akár a szerelmedről van szó. Veled élni, a közeledben lenni igazi kaland. Veled mindig történik valami. Követni téged szinte lehetetlen: úgy cikázol, mint a villám. Szó szerint és átvitt értelemben is.

22-es típus vagy, ha 22-én születtél:

Szélsőséges, impulzív, szenvedélyes vagy. A 22-es mesterszám. Ez azt jelenti, hogy téged nem lehet és nem szabad senkivel összehasonlítani. Tőled távol áll a prűdség, a sznobizmus és a képmutatás. Őszinteséged olykor nyers és bántó, de ezzel nem sokat törődsz. Azt vallod, hogy akinek tetszel, azzal van dolgod, aki nem csíp, azzal nincs. Nem akarsz jópofizni, pláne nem megfelelni mások elvárásainak. Sikereid kulcsa az a szenvedély, amivel beleveted magad a dolgokba, legyen szó tanulásról, munkáról, szerelemről. Ez utóbbiban imádsz kiteljesedni. Elemedben vagy, ha szerelmeskedhetsz. Kérdés, hogy a másik fél hogyan viseli azt, hogy szélsőséges és impulzív vagy. Muszáj hasonlóan tüzes partnert találnod. Tudd, hogy “minden zsáknak megvan a foltja”!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top