Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Boldogságszüret

A hétvégén lehetőséged lesz arra, hogy learasd a nyáron elültetett boldogságmagok gyümölcsét. Hogy nem vetettél boldogságot a nyáron? Semmi baj, most lehetőséged lesz arra, hogy gyorsan bebiztosítsd a hétvégi boldogságszüretet. A csillagok segítségével most könnyedén meglelheted az örömöd és a szerelmi jólétedet.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: A kapcsolatotok kiteljesedése az, ami most boldoggá tesz téged. Olyan mélységeit élitek meg az együtt töltött időnek, amilyenre eddig szinte egyáltalán nem volt példa. Most a szabadságvágyadat sem zavarja a szerelem. Sőt! Végre sikerül megértened, hogy a szerelem az az üzemanyag, amellyel igazán szárnyalhatsz, és amely a lelki szabadsághoz is hozzájárul. Hiszen amikor szerelmes vagy, úgy érzed, hogy bármit megtehetsz, és tiéd a világ.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje, hogy észrevedd, ennek az időszaknak az a legfőbb feladata, hogy megtapasztald a szabadságodat és azt, hogy a szerelem és a szabadság egyáltalán nincsenek ellentmondásban egymással. Persze eleinte csak a szabadságot tudod megtapasztalni, de amint elfogadod ezt a szabadságot, megérkezik a szerelem is az életedbe.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Hajlamos vagy azt hinni, hogy trükkök nélkül nem lehetsz boldog. Mintha a lényed egyik fele folyamatosan azt igényelné, hogy titkos női praktikákkal tartsd fent a szerelmed érdeklődését. Persze a valóságban pont ezek a trükkök kezdhetik el kikezdeni a viszonyotokat. A hétvégén azt kellene megértened, hogy ha önmagadat adod, ha a valódi lényedet mutatod meg, akkor a szerelmetek is magasabb hőfokon lángol, mintha csak a trükkökben és a taktikákban bíznál. Most az a legfontosabb, hogy vállald önmagad.

Ha csak keresed a szerelmet: Vállalnod kellene önmagadat minden fájdalmaddal és minden nehézségeddel együtt. Amíg arra fecséreled az energiáidat, hogy széppé hazudd a nehézségeket, addig sokkal nehezebben lépsz tovább. Tudnod kell, hogy minden teremtés alapja az, hogy felismerd: mi van az itt és most pillanatában. A hétvége segíteni fog neked abban, hogy megfogalmazhasd a valódi párkapcsolati vágyaidat.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Lehet, hogy elbeszéltek egymás mellett ezen a hétvégén. Mindkettőtökben olyan hatalmas a közlési vágy, és annyira azt szeretnétek, hogy a másik megértsen benneteket, hogy talán észre sem veszitek: a szavak valójában félreérthetőek, és ezért könnyen félre is értitek őket. A szavak mellett ezért szükségetek lesz a tettekre is. A tettek mindig sokkal szebben és sokkal ékesszólóbban árulkodnak egy kapcsolat valóságáról, mint a szavak. Figyeld meg: mit teszel te és mit tesz ő a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Ahelyett, hogy továbbra is csak várnál, ideje a tettek mezejére lépni. A tettek mezeje az a hely, ahol végre megmutathatod, hogy mit tudsz, és végre megmutathatod, hogy mit szeretnél. Vedd észre: rengeteg vágyadat kötöd ahhoz, hogy majd “a párommal megteszem ezt”. De miért kellene várnod a párodra? Miért ne tehetnéd meg egyedül? És talán pont így találkoztok majd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Tele vagy humorral, tele vagy derűvel, és tele vagy játékossággal. Van azonban benned egy belső gát, egy olyan félelem, amely megakadályozza, hogy a könnyedségedet, a humorodat, a lazaságodat megmutasd a szerelmednek. Mintha neked mindig nagyon komolynak, határozottnak kellene lenned. A hétvégén az a boldogságotok titka, hogy mindketten merjétek megmutatni a bennetek lévő belső gyermeket egymásnak. Mindketten merjetek felszabadultak, játékosak és könnyedek lenni.

Ha csak keresed a szerelmet: Amíg játszol, addig nincs időd arra gondolni, hogy mennyi mindenen szeretnél változtatni. Játék közben a fájdalom, a félelem és a túlzott akarat is feloldódik. Ebben az oldott állapotban pedig szó szerint csodák történnek velünk. Épp ezért arra biztatlak, hogy a hétvégét töltsd felszabadult játékkal, és ne törődj azzal, hogy mit diktálna az illem vagy a hagyomány.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Azt a mély bölcsességet kellene meglelned a boldogságotok érdekében, amely ott lakik a lelked mélyén. Könnyítésül a szerelmed lelke mélyén ugyanolyan mély bölcsesség lakik, nehezítésül ő is ugyanolyan vastag réteg alá eltemette, mint te. Mindkettőtöknek nagyobb és mélyebb önismeretre lesz szükségetek, és szerencsére ebben az önismereti munkában tudtok is segíteni egymásnak. Az elvárások elengedése és a másik szeretetének felfedezése lesz az első lépés az utatokon.

Ha csak keresed a szerelmet: Végre feloldhatod a lelked mélyén lakozó összes félelmet. Végre megteheted, hogy nem arra figyelsz, mi a rossz az életedben és a környezetedben, hanem arra, hogy mennyi minden jó van benne. Ne felejtsd el: amíg a jó dolgokra koncentrálsz, addig jó dolgok történhetnek veled. Talán pont akkor ismerkedsz meg valakivel, amikor a legboldogabb vagy.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Egyrészt pontosan tudod, hogy mit kellene tennetek, másrészt pontosan azt kellene tennetek, hogy elfelejtitek a “kell” szócska használatát. Talán túlságosan is belemerevedtetek a családi szerepekbe, és talán itt az ideje annak, hogy elengedjétek ezeket. Talán most jött el az ősz legfelszabadultabb hétvégéje, egy olyan hétvége, amikor annyi a dolgotok, hogy megtegyétek azt, amire már régóta vágytatok. Elég bátrak vagytok ehhez?

Ha csak keresed a szerelmet: Figyeld meg, mit jelent neked a bátorság! Könnyen lehet, hogy van benned egy olyan tévedés, hogy a szerelemhez, egy jól működő párkapcsolathoz igazán össze kell majd szedned az erődet és a merészségedet. Pedig valójában az egyetlen merészség, amire szükséged lesz, az az, hogy merd vállalni a valódi vágyaidat és a valódi érzéseidet.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Miközben remek szerelmi tanácsokat adtok a barátaitoknak, talán ti magatok is tanácsra szorultok. Szerencsére van megoldás: meg kellene hallgatnotok a saját tanácsaitokat. Ahelyett, hogy önfejűen mentek a magatok elképzelése után, végre észrevehetnétek, hogy ketten vagytok ebben a kapcsolatban, ráadásul mindketten pontosan ugyanazt szeretnétek, csak éppen nem veszitek a fáradságot arra, hogy megnézzétek, ki mire vágyik. Ehelyett próbáltok másoknak segíteni a szerelmük felélesztésében.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem ott él benned. A szerelem ugyanis egy képesség, amelyhez nincs is szükséged partnerre. A szerelem kibontakozásához arra van szükséged, hogy tudd elfogadni, megszeretni önmagadat, és hogy észrevedd: már régóta arra akarsz rávenni másokat, amit teneked is meg kellene tenned. Nézd meg: mit kellene tennie szerinted a barátnőidnek, majd tedd meg ezt.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégét teljes egészében a családnak szeretnétek szentelni. Azzal, ha teljesen kizárjátok a külvilágot (kikapcsoljátok a telefont, a számítógépet) segítitek ezt a folyamatot, és segítitek azt, hogy megérkezzetek a közös békétekbe. Kettőtök szerelme több egy egyszerű kapcsolatnál: összefogás, összekapaszkodás, közösen vállalt bajtársiasság él köztetek. Fontos észrevennetek, hogy egymással vállvetve harcoltok, nem pedig egymás ellen.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben elcsavarnád a legjobb barátod fejét a hétvégén. Ez bizonyos szempontból jó ötlet, bizonyos szempontból pedig borzalmas elképzelés. Nem igaz, hogy nem lehet barátságból szerelem, de érdemes azért szondáznod, hogy a barátod is nyitott-e a szerelemre, vagy ő (egyelőre) valóban csak barátságban gondolkodik.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Nem kell mindig pánikolni. A hétvégén legalábbis az lesz az egyik boldogságtitkod, hogy elengeded a fejedben játszódó negatív mozit, és egyszerűen hagyod, hogy a szerelmed megnyugtasson. Az ő jelenléte mindig ellazít és békével tölt fel. Hidd el: ha ketten összefogtok, nincs előttetek megoldhatatlan akadály. De ehhez az is kell, hogy merj segítséget kérni tőle ahelyett, hogy azon rettegsz: nem lesz hajlandó senki sem segíteni neked.

Ha csak keresed a szerelmet: Szükséged van arra, hogy meglásd magadban az értékeket. Miközben pontosan tudod, kiben mi a szeretetre méltó mostanában, alig néztél rá arra, hogy benned mi az, ami szerethető. A hétvégén szánj időt arra, hogy felfedezed magadban azokat az értékeket, amelyek képessé tesznek egy csodálatos, elfogadó és felemelő párkapcsolatra.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érezheted, hogy egyre erőtlenebb vagy a párkapcsolati kérdésekben. Mintha mostanában kezdenél kifogyni az ötletekből és a megoldóképletekből. Ez azonban valójában jó hír, hiszen egyáltalán semmi szükséged nincs ezekre, arra van szükséged, hogy felismerd: a szerelmed olyannak szeret, amilyen vagy. Nem pedig olyannak, amilyennek szerinted vagy bárki más szerint lenned kéne. Épp ezért biztonságos dolog a számodra, ha felvállalod önmagadat.

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy nagyon súlyos tévedésben élsz a következő szerelmeddel kapcsolatban. Lehet, hogy azt hiszed, a nagy Ő majd akkor toppan be az életedbe, ha vékonyabb, magasabb, szőkébb, gazdagabb, ilyenebb vagy olyanabb leszel. A valóságban azonban akkor toppan be a nagy Ő, amikor felismered, hogy egy kapcsolathoz nem kell megváltoznod.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Mély odaadást és elköteleződést érzel a szerelmed iránt, de lehet, hogy ő ezt nem úgy érzékeli, ahogyan az a valóságban van. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy beszéljetek egymással, és hogy ismét egymásra kezdjetek el figyelni a hétköznapok rohanása helyett. Gondolj bele: szerelmetek hajnalán teljesen természetes volt, hogy sok időt szakítotok egymásra. Ezt az érzést, ezt az időbeosztást kellene visszahoznotok a hétvégén is.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd el a múltat, és bocsásd meg magadnak a múlt tévedéseit! Fontos felismerned, hogy akkor azért választottad azokat az embereket, mert ők meg tudtak tanítani neked valamit, amit tudnod kellett. Ne ragadj bele a múlt hibáiba, mert akkor nem veszed észre a jelen lehetőségeit, amelyek itt vannak körülötted.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Vegyél egy nagy levegőt, és vágj bele! Hogy mibe? Már régóta tervezitek, hogy eggyel magasabb szintre emelitek a kapcsolatotokat. Itt az ideje, hogy ez meg is történjen. Lehet, hogy az összeköltözés, a házasság, a gyerekvállalás, egy új lakás, vagy valamilyen más nagy projekt segít elmélyítenetek a közös elköteleződéseteket. A hétvégén nemcsak beszélhettek erről a tervről, de megtehetitek a következő lépéseket is a megvalósítás felé.

Ha csak keresed a szerelmet: Ez a hétvége a boldogság megtalálásáról szól a számodra. Most meglelheted magadban a saját boldogságodat, és észreveheted, hogy amikor a saját boldogságodra koncentrálsz, akkor valahogyan az emberek is boldogabbak lesznek körülötted. És még valamit felfedezhetsz: valaki már régóta szeretne megismerkedni veled.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top