Ezo

Heti holdriadó: a gondoskodás napjai jönnek

A Hold immár a családcentrikus rákban van, így ne lepődj meg, ha a családdal, párral kapcsolatos érzelmeid teret nyernek. A Hold színültig tölti most szívedet szeretettel, és minden figyelmedet az otthonod felé tereli.

Fogyó Hold ~ Ajánlott tevékenységek

  • test: fogyókúra, pihenés, méregtelenítés, emésztést serkentő gyógyteák fogyasztása
  • szépség: narancsbőr harc, nyugtató fürdő, bőrtisztítás, gőzfürdő
  • háztartás: mosás, vizes lemosások, felmosás, mosogatás
  • kert: gombászás, kerti tó takarítása, téliesítése; fűnyírás; szobanövények táplálása, öntözése
  • kerülendő: nehéz kerti munkák, hajvágás, utazás, duzzogás
Heti holdriadó: a gondoskodás napjai jönnek

Sok múlik most a hozzáállásodon, gondolataidon, ugyanis a víz őselem, ahogy már megszokhattad hullámzó kedélyállapotot eredményezhet. A Rák holdhatás még pénteken is érződhet, ám az ezt követő hiú Oroszlán még lelkizősebbé tehet majd.  Önismeret: a család, otthon, gyermekek, kisállatok felé fordít a rák holdhatás. Ha egyedülálló vagy, akkor most hajlamos lehetsz nekikeseredni. Tudod, megértelek: kell mindenkinek a gondoskodás, és kell, hogy szeressünk, adjunk. Nőként kimondottan erős lehet ilyenkor a vágy a társra, gyermekre. Szomorkodnod azonban nem kell, hiszen minden élethelyzetnek megvan a maga szépsége. Gondoskodj barátaidról, szeretteidről, állatkáidról. Látogass el egy állatmenhelyre, ha szereted az állatokat, és adj nekik gondoskodásodból. Ha van családod, akkor most örömmel tölthet el bármi, ami velük kapcsolatos. Egy jó beszélgetés anyukáddal, egy szuper társasmaraton a gyerekekkel, vagy romantikus séta a pároddal, most mind feltölthetnek. A Hold szerint hajlamos lehetsz azonban a drámára, duzzogásra, önsajnálatra. Vedd kezedbe az irányítást, és tereld a gondolataid pozitív irányba! Bőven van tennivaló, amit támogat a fogyó hold; foglald el magad, ha eluralkodnának rajtad a negatív gondolatok!

Tudj meg többet a Zöldéletmód blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top