Ezo

Számmisztika: te melyik játszmát játszod?

Személyiséged jegyei nyomon követhetők abban is, hogy kapcsolataidban milyen játszmát vagy szerepet játszol, alkalmazol. A szerepekbe, a játszmák mögé általában senki sem tudatosan bújik, ezt az eszközt leginkább akkor használjuk, ha valamit érvényesíteni szeretnénk másokkal szemben.

 A játszmák a negatív énedet hozzák ki belőled. Ne akard elfojtani, hiszen ez is te vagy, inkább csak kezdd el önmagad tudatosabban figyelni. Ez a bejegyzés segíthet ebben.

Jó, ha tudod! Ha a karaktered összetett, tehát két-három szám is van benne, akkor valamennyi számhoz tartozó leírás érvényes lehet rád. Pl. bármely hónap 14. napján születettél, akkor a karaktered 5-ös, de vonatkozhatnak rád az 1-es és a 4-es számok jellemvonásai is.

Számmisztika: te melyik játszmát játszod?

1. Dacolok veled

Az 1-es karakter (mindenki 1-es, aki bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született) irányít, utat mutat, vezet, kijelöl. Határozott, célratörő egyéniség, aki tudja, mit akar. Nem szereti, ha megmondják neki, mit és hogyan tegyen. Leginkább a saját feje után megy, ritkán hallgat másokra. Az 1-es játszmája a dac – azért sem teszem azt, amit elvársz tőlem. Jellemző lehet az erő gyakorlása is – az lesz, amit én mondok neked, és bizony gyakran előfordul, hogy az 1-es uralja a társát.

2. Megsértődöm

2-es karakter (mindenki 2-es, aki bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született) elfogad, szolgál, békít, kiegészít. Finom lelkű, kedves, segítőkész, érzékeny, az 1-es karakter ellentéte, vagy lehet akár a másik fele is. A 2-es játszmája a bizonytalanság – védelemre, szeretetre, útmutatásra van szükségem. Beleeshet a féltékenység csapdájába is, fájdalmával zsarolva a másikat. A 2-es gyakran és könnyen megsértődik, de szomorúságával is megpróbálhat a társra hatni.

3. Kibeszéllek

3-as karakter (mindenki 3-as, aki bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született) vidám, optimista, szórakoztató, pozitív kisugárzású. Rendkívül jól kommunikál, okos, gyors észjárású. Vele nem érdemes vitába szállni, mert az egyik játszmája éppen az, hogy a vitákban verhetetlen – nem tudsz legyőzni, úgyis lesz egy újabb érvem. Hajlamos lehet mások előtt kibeszélni a legintimebb titkokat, ezzel bántva meg a társát, de a folyamatos kritika, az intrika sem áll távol tőle.

A többi számot a Számmisztika blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top